Ασθένειες Καναρινι ανοιγοκλεινει το στομα του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αν είναι να σκεύτεσαι μετά ότι δεν έκανες τίποτα ας προσπαθήσεις εγώ θα έλεγα. Συγνώμη αν κάνω λάθος ☹
 
Αφου οι πιθανοτητες να ζησει ειναι ελαχιστες θα δοκιμασω αντιβιωση. Ή θα αυξησω τις πιθανοτητες ή θα τον σκοτωσω.. Δεν θελω να το αφησω στο ελεος..

Αν γνωριζει καποιος την αντιβιωση που αναφερα να μου πει αν κανει..
 
Δωσε το. Ολα για ολα ετσι οπως ειναι..

Βαλε την ποτιστρα χαμηλα να μπορει να πιει και βαλε του κατω σε μια αυγοθηκη αν εχεις λιγη περιλλα και λιγο κια..

Ειμαι αυτη τη στιγμη σε παρομοια κατασταση και σε νιωθω απολυτα..
 
@Ariadnh είναι αργά για το πουλάκι. Δοκίμασε το sivotine όπως σου λεει στις οδηγίες αλλά αν δεν πάει στην ποτίστρα να χορηγήσεις με σύριγγα. Κατά την γνώμη μου θα σου προτείνω να ασχοληθείς με τα υπόλοιπα πουλάκια που ήταν μαζί στην κλούβα.

Θυμάμαι ότι πριν λίγες μέρες είχες ξανά περιστατικό που κατέληξε στον θάνατο. Αρα για μενα το θέμα ειναι SOS.

Καλή συνέχεια και κουράγιο.
 
Μια απορια. Να βαλω αντιβιωση και στα πουλια που ηταν μαζι της στο κλουβι; Μπορει να εχει κολλησει καποιον και να αργησω να το δω και να μην προλαβω..
 
Πρέπει να τα απομονώσεις σε ατομικά κλουβιά και να κάνεις τους απαραίτητους ελέγχους ( κοτσιλιά - κοιλιά) πριν χορηγήσεις αντιβίωση.

Πολύ καλή απολύμανση στα σκευή ( ποτίστρες, ταΐστρες κτλ )

Για πόσα πουλιά μιλάμε;
 
Για πολλα πουλια..
Περα απο την καθαριοτητα προτεινω συστηματικη παρακολουθηση τους και οτι δεις το χωριζεις... Δεν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να "φαρμακωσεις" ολα τα πουλια ειδικα οταν δεν ξερουμε καν τι εχει το αρρωστο και τι φαρμακα πρεπει, αν πρεπει, να χορηγηθουν.
 
Διαβασα τις οδηγιες της αντιβιωσης που σας ειπα.. Εχει τα συμπτωματα μεσα. Ειναι τα ιδια με αυτα που εχει το καναρινι.. και πως ειναι πνευμονια...


Θα τα εχω απο κοντα και θα απομακρυνω οποιο μου φαινεται αρρωστο.
 
Διαβασα τις οδηγιες της αντιβιωσης που σας ειπα.. Εχει τα συμπτωματα μεσα. Ειναι τα ιδια με αυτα που εχει το καναρινι.. και πως ειναι πνευμονια...


Αν είναι τελικά να του δώσεις αντιβίωση και εχει δοσολογία απευθείας στο στόμα, τάισε το λιγάκι με κάτι μαλακό και δώστου τη. Ευχομαι καλή ανάρρωση
 
Καλησπερα.. Του δινω αντιβιωση.. Το στομα το ανοιγοκλεινει χωρις να κανει τον δυνατο θορυβο. Το βραδυ οτα κοιμαται ομως ο ηχος ειναι εντονοτερος..
 
Back
Top