Ασθένειες Καρδερίνα με συνεχή διάρροια και άδειασμα ποτίστρας

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης marinis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
τελικα παιδια το πουλι συνεχιζει τιν διαρια το πηγα σε κτηνιατρο κ μου ειπε πωσ εχει κοκκιδια κ μου εδωσε φαρμακο γι αφτο αντε να δουμε με εχει σκασει αφτο το πουλι!
 
Φιλε σε εχει σκασει διοτι το πουλι ειναι σε στρες με αποτελεσμα να σκασει αυτο απο τα κοκκιδια, ισως το ξανα παθει και μετα θεραπειας διοτι δεν ανηκει εκει που βρισκεται τωρα... ε τι λες;δεν ειναι κριμα να βασανιζεται και να αρρωσταίνει συνεχως;
 
Ό,τι κι αν αποφασίσει, πρέπει πρώτα να το θεραπεύσει.
Ας βοηθήσει αν ξέρει κάποιος σ' αυτή την κατεύθυνση και μετά θα συζητήσουμε μαζί του την άνοιξη αν σκεφθεί την απελευθέρωση. Δείχνει ευαισθησία για το πουλάκι
 
τελικα παιδια το πουλι συνεχιζει τιν διαρια το πηγα σε κτηνιατρο κ μου ειπε πωσ εχει κοκκιδια κ μου εδωσε φαρμακο γι αφτο αντε να δουμε με εχει σκασει αφτο το πουλι!
Τι δοσολογία σου έδωσε και για πόσες μέρες;... (το έχεις ταράξει στην αντιβίωση, χωρίς να έχεις ξεκινήσει από την 1η αιτία ασθένειας των ιθαγενών.. Τα κοκκίδια).
Τουλάχιστον τώρα να κάνουμε σωστή αγωγή, μπας και τη σκαπουλάρει.
Η κοιλιά του πως είναι;.. Έχει καρίνα;
Αν μπορείς ανέβασε φωτό από την κοιλιά του.

Για την απελευθέρωση, εφόσον είναι υγιή, ούτε λόγος.
.. Έλα μωρέ και εσύ.. Τι κολλάς στις λεπτομέρειες.. Περίεργος είσαι... (παραμιλητά)
. Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή.. Αγάλι - αγάλι!
 
1 κουταλια κοφτη του γλυκου σε ενα λιτρο νερο για 5 μερες...

καρινα οχι δεν εχει απλα εχει αδυνατισει λιγο...
 
Κατ' αρχάς το esb είναι κυρίως κοκκιδιοστατικό και όχι κοκκιδιοκτόνο (όπως π.χ. το baycox).
Aλλά ας μην πάω κόντρα στο γιατρό... Η δοσολογία για θεραπεία κοκκιδίων είναι 3 γρ. ανά λίτρο νερού (και το νερό ν'αλλάζεται καθημερινά). Το αν το κοφτό κουταλάκι αντιστοιχεί σε 3 γρ. Δε δύναμαι να στο απαντήσω (αν και νομίζω είναι παραπάνω)..Αυτός ξέρει καλύτερα.
Σου είπε μετά το πενθήμερο να του δώσεις βιταμίνες στο νερό η όχι;
 
  • Like
Αντιδράσεις: adreas
Το ένα κουταλάκι του γλυκού συνήθως είναι πέντε γραμμάρια τώρα εξαρτάται και από το κουτάλι του καθενός, δεν είναι ότι καλύτερο να παίζουμε με τις δοσολογίες.

Yπάρχει περιθώριο λάθος από ολα τα φάρμακα Γιάννη.
 
Ναι Βασίλη αλλά όταν μιλάμε για μια τόσο μικρή ποσότητα σε λίτρο νερού ή διπλάσια σχεδόν ίσως να τα κάνει χειρότερα!
 
οχι για βιταμηνεσ δεν μου ειπε τπτ παιδια απλα αφτην τιν δοσολογια κ να δουμε πως παει! Πιστευω να πετυχουμε...
 
Σ' αυτό το φόρουμ ... λόγω πολύχρονης ιστορίας και παλιών δημοσιεύσεων..ψάχνοντας μπορεί να βρεις συζητήσεις (και απαντήσεις) σε πολλά ζητήματα..
Esb3 30%
 
καλησπερα παιδια αν εχει κοκκιδια μια καρδερινα μπορει να κωλησουν κ τα υπολιπα πουλια αν ειναι στον ιδιο χωρο αλλα σε χωριστα κλουβια;
 
Σαφέστατα, μπορεί να εξαπλωθεί στο περιβάλλον, ειδικά αν βρίσκονται στον ίδιο χώρο(έστω και ξεχωριστά).. Απομόνωση και καλή υγιεινή, απολύμανση των κλουβιών και στο ασθενές και στα υπόλοιπα..
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ian32
γνωριζει καποιος αν μετα απο θεραπεια με Esb3 πρεπει να χωριγησουμε βιταμινεσ πχ aidonine κ μετα απο ποσεσ μερεσ απο τιν χωριγηση του Esb3;
 
δηλαδη αυριο που τελειωνει η θεραπεια με το Esb3 στο νερο να βαλω aidonine φιλε μου;
 
Back
Top