Milk thistle Σταύρο της nature plus.Γιάννη ποια είναι η ονομασία του προϊόντος;
Milk thistle Σταύρο της nature plus.Γιάννη ποια είναι η ονομασία του προϊόντος;
Ναι, το είχε βάλει κι εδώ ο Αλέξανδρος και είχαμε κάνει και μια σχετική συζήτηση. Κοκκιδίωση και προληπτικές θεραπείεςAυτόν τον Drα Kaleta τον έχω επικαλεστεί πολλές φορές... Δείτε τι λέει για ρίγανη, θυμάρι, βασιλικό.
Η αρχαιοελληνική ονομασία της καρδερίνας είναι ακανθυλλίς, λόγω της συνήθειάς της να τρέφεται με τους σπόρους των αγκαθιών (άκανθα). https://petbirds.gr/article/european-goldfinch-carduelis-carduelis/Αυτό το μωβ λουλούδι, το γαιδουράγκαθο δηλαδή... Δεν το ήξερα ότι το τρώνε!
κοπσε τησ τον ηλιοσποροπαιδια εχω μια καρδερινα εδω και καιρο κανει διαρια κ αδιαζει καθημερινοσ τιν ποτιστρα τισ εδωσα αντιβιωσεισ aviosimin k bye tryel αλλα τπτ κ τενιαζιν τισ εδωσα αλλα παλι τα ιδια να ειναι απο στρεσ που τισ αλλαξα αρκετα μερη τον τελεφταιο καιρο λογο για να μιν μου παθουν κ τα υπολιπα πουλια ι απο τροφη; Τισ εδινα μεχρι σημερα καναβουρι κ ασπουρι μονο κ μερινεσ φορεσ κ λιγο ηλιοσπορο σημερα τισ εβαλα τροφη για αγρια οπωσ κ ολεσ τισ αλλεσ , δεν διχνει αρρωστο παντωσ το πουί με φουσκοματα κ τετοια απλα εκοψε το κελαιδιμα αρκετα εφχαριστω!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας