Γενικά Κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων (αγωγή) για τα καναρίνια στο μπαλκόνι

Καλημέρα σας,

έχω οριστεί δικάσιμος στις 25/08. Ο παλιός νόμος ξεχώριζε τα κατοικίδια ζώα με τα ωδικά πτηνά, πράγμα που δεν κάνει ο νέος (σ'υμφωνα πάντα με αυτά που διάβασα εγώ) αλλά ποτέ τις ώρες κοινής ησυχίας. Αυτό ισχύει πάντα και πρέπει να τηρείται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραβιάζεται από 2 καναρίνια.
Εγω θα επιμηνω να ζητησης βοηθεια απο καπια φιλοζωικη.
Ξεσηκωνουν τον κοσμο για να περασουν νομους για τα ζωα.
Ακομα και νομικο θα σου βρουν και μπορει να ειναι μελος, θα τα κανουν ολα λυμπα την ημερα της εκδεικασης δεν εχεις να χασης τιποτα.
Το πιο σημαντικο ειναι οτι θα ξερουν αν υπαρχη ειδη δεδηκασμενη αποφαση σε ιδιο περιστατικο και εκει αρχιζουν και τελιωνουν ολα αν υπαρχη δεδηκασμενο(τετελεσμενο).
 
Η φιλοζωική τί να κάνει; Δεν χρειάζεται. Δηλαδή να πάνε στη δικάσιμο να κάνουν τί; Δεν θέλουμε κάποιον να τα κάνει λύμπα. Θέλουμε να ξέρουμε τί γίνεται σε τέτοιου είδους περιστατικά.Ακόμα και οι φιλοζωικές δεν ξέρουν τί τους γίνεται...
 
Η φιλοζωική τί να κάνει; Δεν χρειάζεται. Δηλαδή να πάνε στη δικάσιμο να κάνουν τί; Δεν θέλουμε κάποιον να τα κάνει λύμπα. Θέλουμε να ξέρουμε τί γίνεται σε τέτοιου είδους περιστατικά.Ακόμα και οι φιλοζωικές δεν ξέρουν τί τους γίνεται...
Φιλε μου αν υπ
Η φιλοζωική τί να κάνει; Δεν χρειάζεται. Δηλαδή να πάνε στη δικάσιμο να κάνουν τί; Δεν θέλουμε κάποιον να τα κάνει λύμπα. Θέλουμε να ξέρουμε τί γίνεται σε τέτοιου είδους περιστατικά.Ακόμα και οι φιλοζωικές δεν ξέρουν τί τους γίνεται...
Καλημερα.
Δεν μπορει να εισαι το πρωτο ατομο που του συμβαινει στην Ελλαδα.
Επομενος εχει βγει καποια δικαστηκη αποφαση.
Οι φιλοζωικες τα ξερουν αυτα, βασιζομενη σε μια προηγουμενη αθωοτηκη αποφαση σε εισαγογικα θα τα κανουν λυμπα.
 
Η κάθε περίπτωση δικάζεται ξεχωριστά. Δεν συνηθίζεται σε αυτά το δεδικασμένο...
 
Καλησπέρα σας,
θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με την υπόθεση. Καταρχήν, απόφαση θα βγει σε ένα μήνα περίπου. Απο κει και πέρα, ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα ζώα δυστυχώς. Δεν μπορούν να είναι μόνιμα στο μπαλκόνι. Υπάρχει μια φράση στην αρχή του νόμου και τα συμπεριλαμβάνει στα κατοικίδια ζώα. Το θέμα είναι ότι εγω δεν τα έχω κρεμασμένα σε τοίχο αλλά σε μια κατασκευή και έτσι θέλω να "εξαιρεθώ" απο το νομο με την προυπόθεση ότι θα τα κλείνω το μεσημέρι. Πέραν, τον άλλων στοιχείων που κατατέθηκαν για την υπόθεση.
Εν αναμονή της απόφασης λοιπόν.
 
Δεν μπορούν να είναι μόνιμα στο μπαλκόνι.
Δυστυχώς έτσι είναι στο είχα γράψει εξαρχής αυτό! Από τι στιγμή που ο νομοθέτης δεν εκφράζεται συγκεκριμένα για πτηνά ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα κατοικίδια.
Τέλος πάντων τώρα εν αναμονή της απόφασης!

Όπως επίσης είχα γράψει το " μόνιμα" εσύ το μεσημέρι ώρες κοινής ησυχίας τα περνεις μέσα!
 
Εγώ πάντως θα εκπλαγώ εάν υπάρξει οποιαδήποτε ''καταδικαστική'' απόφαση.
Μακάρι να γίνει μονο σύσταση - εντολή να παραμένουν σε εσωτερικό χώρο για κάποιες ώρες.
 
Nαι αλλα καθε μερα μεσημερι μπορεις να τα βγαζεις και να τα βαζεις μεσα; Μπορει να θελεις να λειψεις συν το φοβο να σου φυγει κανενα στην μεταφορα
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Μόνο αν η κατασκευή που υπάρχει στο μπαλκόνι μπορεί να γίνει φορητή, ώστε να μετακινείται ολόκληρη. Και πάλι όμως, το μέσα - έξω, σκοτάδι - φως, κρύο - ζέστη θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πουλιά, αργά ή γρήγορα.
 
Φτάσαμε στο σημείο να μας ενοχλούν οι φωνές των πουλιών. Εγώ προσωπικά το βρίσκω τουλάχιστον τραγικό, βλέποντας τι "ακουει" όποιος ζει σε πόλη.
Δυστυχισμένοι άνθρωποι, αντί να χαίρονται και ν΄απολαμβάνουν το τραγούδι και τις φωνούλες τους, που αυτόματα σε ''μεταφέρουν'' στην φύση (χωρίς να έχουν και τον ''μπελά τους'' )...
Περιμένω λογική απόφαση που συνήθως αποθαρρύνει τους "παλαβούς" δικομανείς... κάθε είδους.
Το εύχομαι, αρκεί να μην έχει απωθημένα και αυτός που θα δικάσει...
 
Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Τα πρώτα δείγματα απο την πρόεδρο δεν ήταν πολυ θετικά. Είμαι πολυ επιφυλακτικός και ανήσυχος. Δυστυχώς όπως τα λέτε. Φτάσαμε να μας ενοχλούν δυο πουλιά που κελαηδούν. Πολλές απο τις απόψεις είναι απόλυτα εύστοχες όπως κακία, δικομανία κτλ.
Επίσης, η κατασκευή μπορεί να μεταφερθεί αλλά δεν γίνεται λόγω χώρου. Είναι πολύ περιορισμένος, δυστυχώς. Έχω επισημάνει τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν απο το μέσα έξω και έυχομαι η πρόεδρος να τα λάβει υπόψη της.
Αλλά ξαναλέω ότι δεν είμαι πολύ αισιοδοξος. Εύχομαι να διαψευστώ.
 
Η πείρα λέει πως η στάση που κρατάει ένας πρόεδρος στη δίκη δεν είναι καθόλου ενδεικτική της απόφασης που θα πάρει. Πρώτ' απ' όλα διαβάζει τη δικογραφία πολύ καιρό μετά τη δίκη απαλλαγμένος από το ψυχολογικό φορτίο της. Άσε που θα έχει συζητήσει τα περιστατικά και θα έχει διαβάσει και η κρίση του θα στηριχθεί σε συγκεκριμένα εδάφια του νόμου. Μην σε ανησυχεί το ύφος κατά τη δίκη.
 
Μακάρι να έχω άδικο, αλλά δεν νομίζω οτι θα εχει ευτυχής κατάληξη η ιστορία. Το είχαμε επισημάνει από τα πρώτα σχόλια και αν δεν υπάρχει άλλη, παλαιότερη απόφαση δικαστηρίου θετική, δεν νομίζω ότι αυτή θα είναι η πρώτη, που θα δημιουργήσει δεδικασμενο
 
Το δεδικασμένο πως προκύπτει ρε φίλε Νώντα;Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Άλλο είδος πουλιού άλλος αριθμός πουλιών. Μην προδικάζεται πράγματα. Ότι απόφαση και να βγει άλλη περίπτωση είναι διαφορετική εκτός και αν μιλάμε για ίδιο αριθμό πτηνών. Προσωπικά το δεδικαδμένο δεν είναι απόλυτο για μένα.
 
Νώντα δεδικασμένο δεν παράγεται από τα πταισματοδικεία ή ειρηνοδικεία. Εγώ το είχα πάρει για καλαμπούρι, όμως για αν μιλήσουμε λίγο σοβαρά Χάρη. Να ζητήσεις να παρουσιαστούν οι καταγγελίες που έγιναν σε βάρος σου στην Δ/νση Υγείας της Νομαρχίας που ανήκεις, η ηχομέτρηση που έγινε (υποχρεωτική με Νομολογία του Α. Π) ώστε να βεβαιωθεί η όχληση καθώς ότι η τυχόν βλάβη της υγείας της καταγγέλουσας έγινε από τα καναρινάκια και δεν ήταν όντως ήδη "βλαμένη ". Καλή συνέχεια και μην ανησυχείς φίλε μου, οι δικαστές δεν μοιάζουν με αυτή, ευτυχώς είναι άνθρωποι σοβαροί.
 
Back
Top