Εγω θα επιμηνω να ζητησης βοηθεια απο καπια φιλοζωικη.Καλημέρα σας,
έχω οριστεί δικάσιμος στις 25/08. Ο παλιός νόμος ξεχώριζε τα κατοικίδια ζώα με τα ωδικά πτηνά, πράγμα που δεν κάνει ο νέος (σ'υμφωνα πάντα με αυτά που διάβασα εγώ) αλλά ποτέ τις ώρες κοινής ησυχίας. Αυτό ισχύει πάντα και πρέπει να τηρείται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραβιάζεται από 2 καναρίνια.
Φιλε μου αν υπΗ φιλοζωική τί να κάνει; Δεν χρειάζεται. Δηλαδή να πάνε στη δικάσιμο να κάνουν τί; Δεν θέλουμε κάποιον να τα κάνει λύμπα. Θέλουμε να ξέρουμε τί γίνεται σε τέτοιου είδους περιστατικά.Ακόμα και οι φιλοζωικές δεν ξέρουν τί τους γίνεται...
Καλημερα.Η φιλοζωική τί να κάνει; Δεν χρειάζεται. Δηλαδή να πάνε στη δικάσιμο να κάνουν τί; Δεν θέλουμε κάποιον να τα κάνει λύμπα. Θέλουμε να ξέρουμε τί γίνεται σε τέτοιου είδους περιστατικά.Ακόμα και οι φιλοζωικές δεν ξέρουν τί τους γίνεται...
Δυστυχώς έτσι είναι στο είχα γράψει εξαρχής αυτό! Από τι στιγμή που ο νομοθέτης δεν εκφράζεται συγκεκριμένα για πτηνά ισχύει ότι και για τα υπόλοιπα κατοικίδια.Δεν μπορούν να είναι μόνιμα στο μπαλκόνι.
Μακάρι να γίνει μονο σύσταση - εντολή να παραμένουν σε εσωτερικό χώρο για κάποιες ώρες.Εγώ πάντως θα εκπλαγώ εάν υπάρξει οποιαδήποτε ''καταδικαστική'' απόφαση.
Δυστυχισμένοι άνθρωποι, αντί να χαίρονται και ν΄απολαμβάνουν το τραγούδι και τις φωνούλες τους, που αυτόματα σε ''μεταφέρουν'' στην φύση (χωρίς να έχουν και τον ''μπελά τους'' )...Φτάσαμε στο σημείο να μας ενοχλούν οι φωνές των πουλιών. Εγώ προσωπικά το βρίσκω τουλάχιστον τραγικό, βλέποντας τι "ακουει" όποιος ζει σε πόλη.
Το εύχομαι, αρκεί να μην έχει απωθημένα και αυτός που θα δικάσει...Περιμένω λογική απόφαση που συνήθως αποθαρρύνει τους "παλαβούς" δικομανείς... κάθε είδους.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας