Σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας γιατί δεν μπορεί να βάλει μουσική;
Γιατί δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα για το οποίο ξεκίνησε τη συζήτηση ο θεματοθέτης.Σε ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας γιατί δεν μπορεί να βάλει μουσική;
Γιατί δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα για το οποίο ξεκίνησε τη συζήτηση ο θεματοθέτης.
Τι εννοείς με το παραπάνω; Έχει η κυρία πρόσβαση στο μπλακόνι σου;Εν τω μεταξύ, απο το δικαστήριο μέχρι την απόφαση, μου ψόφησε και ένα ζευγάρι. Τυχαία; Δε νομίζω...
Μία δεν είναι η κυρία που έχει το πρόβλημα; Υπάρχει κι άλλη; Αν ναι, ποια η συμμετοχή της στο δικαστήριο;Πραγματικά, δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Όποιος κόσμος και να το ακούσει, δεν το πιστεύει και μόνο αυτές οι δυο να έχουν θέμα.
α καλα τα λες. ειναι γνωστο οτι στην ελλαδα για να κανεις τι δουλεια σου χρειαζονται 2 πραγματα η μεσο η τραμπουκισμος(αν και δε συμφωνω). τωρα αν υπηρχαν δικαστες στη χωρα θα χαν βαλει μεσα το 80% των πολιτικων και των διοικητων ΔΕΚΟ νοσοκομειων κτλπ κτλπ'Οποιος δεν είναι καλά να πάρει ψυχοφάρμακα και αν δεν τον πιάνουνε να εγκλειστή σε κλινική. Δεν του φταίνε ούτε τα πουλιά ούτε ο κόσμος.Αλλά επειδή κάνουνε ότι θέλουνε και αυτοί και οι δικαστές που κοιμούντε όρθιοι κανονικά πρέπει να αρχίσεις να μοιράζεις καρπαζιές και κλωτσιές γιατί στο τέλος θα αρχίσεις εσύ τα ψυχοφάρμακα.
Πάντως, σε ολόκληρη τη συζήτηση κάνουμε υποθέσεις και κρίνουμε τις προθέσεις των άλλων χωρίς να έχουμε ένα τυπικά αποδεκτό κριτήριο. Κανείς μας δεν γνωρίζει το νόμο, τις λεπτομέρειες και την ελαστικότητα του, όπου κι αν προβέπεται. Νομίζω ότι αγνοώντας αυτό, συζητάμε σε λάθος βάση.
Δεν ξέρω αν κάποιος νομικός από τα μέλη μας έχει τη διάθεση να παραθέσει το κομμάτι του νομού που αφορά στη συζήτηση, διαφορετικά όλοι υποστηρίζουμε απλά την άποψή μας σε ένα θέμα που η προσωπική μας άποψη δεν έχει και πολλή σημασία, όσον αφορά στην ουσία του θέματος και του προβλήματος του Haris.
Φυσικά και υπάρχει απλά όλοι μπερδευόμαστε μιλώντας στην βάση του γειτονικού δικαίου ενώ το θέμα αφορά αστυνομικές διατάξεις και ειδικότερα τους όρους για την τήρηση της κοινής ησυχίας.δεν υπάρχει συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο με σαφή αναφορά στα πουλιά
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας