Επειδή αναφέρθηκες σε εμένα, απαντώ δεν γίνεται. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να ζήσει φυσιολογικά όταν υπάρχει τριγύρω συνεχής θόρυβος. Τουλάχιστον οι ώρες κοινής ησυχίας πρέπει να γίνονται σεβαστές. Είναι κοινό δικαίωμα και υποχρέωση όλων.Admin δεν ξερω για τη δικη σου "κοινη λογικη", η δικη μου παντως λεει οτι δεν μπορεις ολη μερα να ακους πχ ενα σκυλι να γαβγιζει ενω θες να ηρεμησεις η να εργαστεις η να διαβασεις. Αναφερω τα σκυλια που συνηθως ειναι και τα πιο θορυβωδη.
Είναι μια πολύ συχνή ερώτηση όσων δεν έχουν και κυρίως όσων δεν είχαν ποτέ κάποιο κατοικίδιο. Υπάρχουν πάρα πολλές σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις ή μπορείς αν θες να ανοίξεις μια νέα συζήτηση με αυτό το θέμα γιατί εδώ είναι κάπως εκτός θέματος.Offtopic: θα φανω κακος αλλα πραγματικα μου κανει εντυπωση πως ενας ανθρωπος που φυλακιζει ενα πουλι σε ενα κλουβακι, θεωρει τον εαυτο του φιλοζωο. Ειλικρινα θα ηθελα να ακουσω τον αντιλογο.
Το τραγούδι των πουλιών της φύσης, δεν νομίζω να το θεωρεί κανείς ηχορύπανση. Μπορεί κάποιους να τους ενοχλεί, όπως υπάρχουν άνθρωποι που ενοχλούνται για παράδειγμα από τα τζιτζίκια το καλοκαίρι. Το θέμα της συζήτησης μας όμως δεν είναι αυτό. Μιλάμε για το τραγούδι των πουλιών που στήνει κάποιος ενάμισι μέτρο ή και περισσότερο από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας σου στο διπλανό μπαλκόνι. Αυτό ναι, είναι ηχορύπανση, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες του καλοκαιριού. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν αφορούν όλες οι περιπτώσεις ένα καναρίνι. Σε κάποιες μιλάμε για καμιά πενηνταριά καναρίνια ή σε κάποιες άλλες για ένα κοκατού.Είναι κάπως στενάχωρο να καταλαβαίνεις ότι το τραγούδι των πουλιών θεωρείται από κάποιους ηχορύπανση (όποια ώρα της ημέρας)...
Αγαπητέ @takis1964 να ήξερες πόσο μου έλειψε αυτή η ηχορύπανση από τότε που μεταφέρθηκε το αεροδρόμιο στα Σπάτα.όπως καταλαβαίνεις την ίδια τρέλα έχουμε!Εμενα που ειμαι λατρης της αεροποριας,μ αρεσει να ακουω αεροπλανα κ ελικοπτερα του Ε.Βενιζελου πανω απο το σπιτι μου,τουλαχιστον τις περισσοτερες φορες! Αλλοι τρελενονται!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας