Ασθένειες Κελαηδάει κανονικά αλλά δε βγάζει φωνή

Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω με τον γιατρό Κονταδάκη, διότι δεν τον έχω επισκεφτεί. Έχει όμως άποψη η Αλίκη, κι απο ό,τι φαινεται πολυ καλή, αλλά δεν νομιζω οτι έχει επισκεφτεί τον Ακρίβο. Οποτε δεν μπορούμε να συγκρίνουμε, τουλάχιστον εμείς οι δύο.
Σωστα Γιαννη. Επειδη μενω νοτια προαστια με βολευει πολυ ο Κονταδακης που ειναι στο Ελληνικο. Ειχ παει ενα καναρινι που ειχε στραβωσει το ποδαρακι του μετα απο ωοτοκια. Πηγα εκει, την εξετασε ενδελεχως, μου εδωσε συμβουλες, της εκοψε τα νυχια και επειδη δεν υπηρχε κατι που μπορουσε να κανει δεν μου πηρε χρηματα. Αλλα απ τον τροπο που το επιασε και διαχειριστηκε ολη τη νκατασταση καθως και απ τις συμβουλες του φανηκε να ξερει απο πτηνα ο ανθρωπος.
 
Καλησπέρα σας! Ελπιζω να ειστε ολοι καλα!

Ηθελα να μοιραστω μαζι σας τα νεα του Λάκη, μετα απο αρκετό καιρό... Η αληθεια ειναι οτι ολο αυτο το χρονικο διαστημα αφησα το πουλακι στην ησυχια του! Ειναι πολυ καλα, δεν εμφανιζει ιχνος ασθματος ή οποιασδηποτε αλλης δυσλειτουργιας στο αναπνευστικο και γενικα ζει και βασιλευει οποτε δεν του ξαναεδωσα φαρμακο.

Πριν λιγες μερες ωστοσο συνεβη το αναπαντεχο. Ο Λάκη εβγαλε φωνή!
Οχι φυσιολογικη βεβαια, ακουγεται σαν σκουριασμενος μεντεσες. Δηλαδη μου δινει την αισθηση οτι ο λαιμος του ειναι παντελως κλειστος και απλα υπηρξε μια "χαραμαδα" αποπου ξεφυγε μια στραπατσαρισμένη κομμενη νοτα, δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα. Το ακουμε σε συχνοτητα 1 στα 10 "τσίου" εως και καθολου..

Ισως ειναι ανευ σημασιας αλλα με την εμπειρια σας, πως θα το ερμηνευατε;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Με εκτιμηση,
Μαρία
 
Back
Top