Γενικά "Κουτσο" καναρινι δεν τρωει

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Myra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πρέπει να έχει και στα ράφια με τα βιολογικά του Βασιλόπουλου, βιολογικό μηλόξυδο.

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Να γραφτει στα πρακτικα, και στις εμπειριες σας... Μολις συναντησαμε το πιο βαριεστημενο καναρινι ολων των εποχων. Για αρχη του εβγαλα το μηλο και το αντιδι. Του εβαλα σε μια αυγοθηκη πλαγιαστα (ωστε να μη "σκυβει") σπορια. Αρχισε να τρωει, φυσικα.. Πρεπει να χε πολυ καιρο να φαει σπορια. Θα με τρελανει αυτο το πουλι... Το απογευμα θα ψαξω να βρω βιολογικα, για να παρω μηλοξυδο...

Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες.
Αν επιμείνεις στον "Ήφαιστο" να δίνεις σπόρους και λίγα λαχανικά... σύντομα θα έχει πολύ βελτιωμένη κατάσταση στο πόδι του.

Αν δίνει λαχανικά, μπορεί το νερό που χρειάζεται να το παίρνει από κει και να μην πίνει αυτό που θα έχει τα ''πρόσθετα''.

Αν δίνει λαχανικά, μπορεί το νερό που χρειάζεται να το παίρνει από κει και να μην πίνει αυτό που θα έχει τα ''πρόσθετα''.
Ναι δεν θα του δωσω. Δε μπορει το σκασμενο καποια στιγμη θα διψασει που θα παει! Ουτε μπανιο, τιμωρια!

Το μυαλό μου πάει και σε αρθρίτιδα. Αλλά δεν είναι στα συμπτώματα, να μην μπορεί να φάει σπόρους.

• Like
Μακάκας τελείως...
Ειπα να ειμαι κοσμια, αλλα εχετε δικιο.

Ελπιζω να φτιαξει λιγο με το μηλοξυδο. Για ποσο καιρο το χρησιμοποιω εβδομαδα παρα εβδομαδα; Ενα με δυο μηνες; Επισης, αν αρχισει να φτιαχνει, να του το δεσω καπως ωστε να ερθουν τα δαχτυλα στα ισια τους οπως ειχα προσπαθησει πριν;

Ειπα να ειμαι κοσμια, αλλα εχετε δικιο.

Ελπιζω να φτιαξει λιγο με το μηλοξυδο. Για ποσο καιρο το χρησιμοποιω εβδομαδα παρα εβδομαδα; Ενα με δυο μηνες; Επισης, αν αρχισει να φτιαχνει, να του το δεσω καπως ωστε να ερθουν τα δαχτυλα στα ισια τους οπως ειχα προσπαθησει πριν;
"Γιατρέ" κάθισε φρόνιμα... άσε πρώτα να δούμε...

• Like
Μα δεν ξέρετε ότι η κακή διατροφή με πολλά λιπαρά πέραν των βιολογικών βλαβών ευθύνεται και για την κατάθλιψη;
Στο ντιβάνι :)

Τι να κανω τα φερνω εδω μαζι μου... Να ρωτησω κατι ακομα; Ασκηση του τυπου βγαινω και πεταω κανει για να χασει λιπος; 😕

Τι να κανω τα φερνω εδω μαζι μου... Να ρωτησω κατι ακομα; Ασκηση του τυπου βγαινω και πεταω κανει για να χασει λιπος; 😕
Για τον αγύμναστο μεσήλικα "Ήφαιστο" είναι too much ... άστο για πολύ αργότερα... ΄
Πάντως ένα άνετο κλουβί (προς το μεγάλο) θα είναι καλύτερα...

Για τον αγύμναστο μεσήλικα "Ήφαιστο" είναι too much ... άστο για πολύ αργότερα... ΄
Πάντως ένα άνετο κλουβί (προς το μεγάλο) θα είναι καλύτερα...
Ειναι μεγαλο κλουβι αλλα σε υψος, οχι σε μηκος. Δεν πολυκινειται ετσι κ αλλιως, οποτε δεν ξερω αν θα ειχε αποτελεσμα. Πρεπει να αποταμιευσω μου φαινεται να παρω μια ζευγαρωστρα στον καθενα ☹

Ειναι μεγαλο κλουβι αλλα σε υψος, οχι σε μηκος. Δεν πολυκινειται ετσι κ αλλιως, οποτε δεν ξερω αν θα ειχε αποτελεσμα. Πρεπει να αποταμιευσω μου φαινεται να παρω μια ζευγαρωστρα στον καθενα ☹
Μήκος χρειάζεται για τα καναρίνια... Το ύψος αν δεν κάνω λάθος στους παπαγάλους...

• Like
Το γνωριζω κ. Γιαννη αλλα ειχα ως προτεραιοτητα να παρω μια ζευγαρωστρα ακομα, για την επομενη γενια. Θα δω αν βρω σε καλη τιμη, πιο ειναι το μινιμουν μηκος που πρεπει να εχει;

Το γνωριζω κ. Γιαννη αλλα ειχα ως προτεραιοτητα να παρω μια ζευγαρωστρα ακομα, για την επομενη γενια. Θα δω αν βρω σε καλη τιμη, πιο ειναι το μινιμουν μηκος που πρεπει να εχει;
Η ζευγαρώστρα 60 cm ... ένα καλό κλουβί για αρσενικό από 45-50cm

• Like
Το κλουβι που ειναι τωρα ειναι μηκος 40, υψος 45-50 (εχει "οροφη") πλατος 25. Ειναι ακαταλληλο δηλαδη;

Back