misalouris
PB Supporter
Ρωτάς... ή απλά το επιβεβαιώνεις; Λέω εγώ τώρα...Το κλουβι που ειναι τωρα ειναι μηκος 40, υψος 45-50 (εχει "οροφη") πλατος 25. Ειναι ακαταλληλο δηλαδη;
Ρωτάς... ή απλά το επιβεβαιώνεις; Λέω εγώ τώρα...Το κλουβι που ειναι τωρα ειναι μηκος 40, υψος 45-50 (εχει "οροφη") πλατος 25. Ειναι ακαταλληλο δηλαδη;
- 15 χώρος για τις πατήθρες... Πόσο πετάει;Ρωταω, γιατι το "απο 45" ειναι 5 διαφορα με το υπαρχον.
30! Τι κερδιζω;- 15 χώρος για τις πατήθρες... Πόσο πετάει;
Τα φάρμακα έχουν και παρενέργειες... Το μηλόξυδο όχι...Να ρωτησω και κατι ακομα, αν διαλυσω ελαχιστη ποσοστητα zylapour στο φαγητο ή στο νερο μπορει να εχει αποτελεσμα; Ειναι φαρμακο που μειωνει τα επιπεδα ουρικου οξεος.
Γαληνός - Φάρμακο - ZYLAPOUR
Εννοειται και θα βαλω το μηλοξυδο, αλλα το σκεφτηκα σαν ιδεα
Αυτο εκανα, του εβαλα στο κλαρι που προτιμαει μια αυγοθηκη με το ιδιο φαγητο που ειχα και στις ταιστρες, και απο χτες ο μπουκος ο αχορταγος ολο μασαει.. Αν σας πω οτι εχει γραμμενο το αυγο τι θα πειτε; Οχι δεν παιζει να ειναι θυληκο, μια χαρα κελαηδα, και εχω και τη φωτο του πιο πανω.. και δεν εχει κανει ποτε αυγο μεσα σε 4 χρονια.Μιράντα μήπως εκτός της προτίμησης (αυτό συμβαίνει σε όλα τα ζωντανά) δεν μπορεί να προσεγγίσει την ταΐστρα και να του έβαζες κοντά στην φωλιά μια ταΐστρα ανοιχτή "ποτηράκι". Παίζει να είναι θηλυκό;
Ελα ντε, ετσι για να μη βαριομαστε!Πάντως μια με τον 'στραβομύτη' μια με τον 'κουτσό' μια χαρά περνάνε μαζί σου φαίνεται. Τουλάχισοτν έχει ενδιαφέρον η κάθε μέρα ξεχωριστά. Γίνεται σαν σίριαλ οπότε κράτα μας ενήμερους :)
Ευχαριστω Αλικακι, προσπαθω!Εγώ δε ξέρω τι μπορεί να έχει το πουλάκι αλλά σίγουρα είναι πολύ τυχερό που είναι στα χέρια της Μύρας! Παρακολουθώ το θέμα και εύχομαι τα καλύτερα για τον μικρό!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας