Γενικά "Κουτσο" καναρινι δεν τρωει

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Myra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
- 15 χώρος για τις πατήθρες... Πόσο πετάει;
30! Τι κερδιζω;

Το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο, δεν κουνιεται, ισως λογω ποδιου. Αν η μετακινηση γινει σταδιακα αφου φτιαξει το ποδι πειραζει; :|

Να ρωτησω και κατι ακομα, αν διαλυσω ελαχιστη ποσοστητα zylapour στο φαγητο ή στο νερο μπορει να εχει αποτελεσμα; Ειναι φαρμακο που μειωνει τα επιπεδα ουρικου οξεος.
Γαληνός - Φάρμακο - ZYLAPOUR

Εννοειται και θα βαλω το μηλοξυδο, αλλα το σκεφτηκα σαν ιδεα 😕

Να ρωτησω και κατι ακομα, αν διαλυσω ελαχιστη ποσοστητα zylapour στο φαγητο ή στο νερο μπορει να εχει αποτελεσμα; Ειναι φαρμακο που μειωνει τα επιπεδα ουρικου οξεος.
Γαληνός - Φάρμακο - ZYLAPOUR

Εννοειται και θα βαλω το μηλοξυδο, αλλα το σκεφτηκα σαν ιδεα 😕
Τα φάρμακα έχουν και παρενέργειες... Το μηλόξυδο όχι...
Μόνο αν είναι απαραίτητη η χρήση φαρμάκων. Γνώμη μου.

Καλα θα το αφησω προς το παρον, δεν ειμαι για πειραματα, απλα σκεφτηκα οτ μπορει να λειτουργουσε βοηθητικα.

Βοηθητικά μπορεί να βοηθήσει ένα φάρμακο, όταν υπάρχει διαπιστωμένη αιτία η ασθένεια. Εδώ κάνουμε εικασίες.

Μιράντα μήπως εκτός της προτίμησης (αυτό συμβαίνει σε όλα τα ζωντανά) δεν μπορεί να προσεγγίσει την ταΐστρα και να του έβαζες κοντά στην φωλιά μια ταΐστρα ανοιχτή "ποτηράκι". Παίζει να είναι θηλυκό;

Πάντως μια με τον 'στραβομύτη' μια με τον 'κουτσό' μια χαρά περνάνε μαζί σου φαίνεται. Τουλάχισοτν έχει ενδιαφέρον η κάθε μέρα ξεχωριστά. Γίνεται σαν σίριαλ οπότε κράτα μας ενήμερους :)

Εγώ δε ξέρω τι μπορεί να έχει το πουλάκι αλλά σίγουρα είναι πολύ τυχερό που είναι στα χέρια της Μύρας! Παρακολουθώ το θέμα και εύχομαι τα καλύτερα για τον μικρό!

Μιράντα μήπως εκτός της προτίμησης (αυτό συμβαίνει σε όλα τα ζωντανά) δεν μπορεί να προσεγγίσει την ταΐστρα και να του έβαζες κοντά στην φωλιά μια ταΐστρα ανοιχτή "ποτηράκι". Παίζει να είναι θηλυκό;
Αυτο εκανα, του εβαλα στο κλαρι που προτιμαει μια αυγοθηκη με το ιδιο φαγητο που ειχα και στις ταιστρες, και απο χτες ο μπουκος ο αχορταγος ολο μασαει.. Αν σας πω οτι εχει γραμμενο το αυγο τι θα πειτε; Οχι δεν παιζει να ειναι θυληκο, μια χαρα κελαηδα, και εχω και τη φωτο του πιο πανω.. και δεν εχει κανει ποτε αυγο μεσα σε 4 χρονια.
Πάντως μια με τον 'στραβομύτη' μια με τον 'κουτσό' μια χαρά περνάνε μαζί σου φαίνεται. Τουλάχισοτν έχει ενδιαφέρον η κάθε μέρα ξεχωριστά. Γίνεται σαν σίριαλ οπότε κράτα μας ενήμερους :)
Ελα ντε, ετσι για να μη βαριομαστε!
Εγώ δε ξέρω τι μπορεί να έχει το πουλάκι αλλά σίγουρα είναι πολύ τυχερό που είναι στα χέρια της Μύρας! Παρακολουθώ το θέμα και εύχομαι τα καλύτερα για τον μικρό!
Ευχαριστω Αλικακι, προσπαθω!

Πηγα και πηρα κλουβι για τον ενα που ειναι σε πολυ μικρο(πολυ μικροτερο απο αυτο του κουτσου), πηρα και κανονικη αυγοτροφη (eggfood beaphar) και βιταμινες multivit της beaphar και αυτη και ΞΥΛΙΝΕΣ πατηθρες, αδερφε μου, ηθελα 15, και με 1.7Ε σορυ πηρα 6 για αρχη... Ασε που ειναι τεραστιες και περισσευουν απο τα κλουβια...
Πηρα και chia και μου ειπαν να βαζω παρα πολυ λιγο γαιατι ειναι πυρωτικο... Οσο για το μηλοξυδο, πηρα το κλασσικο μηλοξυδο τοπ, ολες οι συσκευασιες στο μακρο ηταν μεγαλες, ελπιζω να κανει και αυτο. Ποσο βαζω στην ποτιστρα;

Καλως, ευχαριστω Μαρια. Απο οτι καταλαβα δεν ειναι και η καλυτερη επιλογη το συγκεκριμενο, θα προσπαθησω στις επομενες ημερες να παρω βιολογικο ☹

Αν έχεις κέφια, εύκολα φτιάχνεις και μόνη σου. Έχει ένα link στο άρθρο.

Ρε παιδια, μια ερωτηση. Η βιταμινη που πηρα λεει αναμειγνυεται με ζωοτροφη. Δηλαδη θα ριχνω σταγονες στο φαγητο; δεν θα χαλασει;

δεν λεει για νερο, μονο για μαλακη τροφη, γι αυτο ειπα να ρωτησω...

Back