Aς μη λέει...
Multi vit for birds - Bogena Beaphar
Multi vit for birds - Bogena Beaphar
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να περιοριστεί το μπάνιο σε ένα το πολύ την ημέρα...Το πιο βαριεστημενο καναρινι ολων των εποχων σας χαιρετα απο τη φωλια... Το χει παρει συστημα κανει 4 φορες τουλαχιστον τη μερα μπανιο και μετα παει και χωνεται σαν την ετοιμογεννη στη φωλια. Και αντι να τρωει το σουπιοκοκκαλο παει και τριβεται επανω, λες και ειναι παπαγαλος...
Σπορια παντως τρωμε κανονικοτατα.. Επειδη πριν βαριομασταν :| Και οι κουτσουλιες βελιτωνονται, προς το φυσιολογικο δηλαδη.
Δεν φταίει αυτός... άλλος πρέπει να φάει τα "ξυλοκούλουρα"δεν γινεται δουλεια ετσι να πλατσουριζουμε ολο το πρωι..
και ΞΥΛΙΝΕΣ πατηθρες, αδερφε μου, ηθελα 15, και με 1.7Ε σορυ πηρα 6 για αρχη... Ασε που ειναι τεραστιες και περισσευουν απο τα κλουβια...
ψαξε για πλαστικες στρογγυλες (οχι τα κλαρακια) τα περισσοτερα πετσοπ εχουν πλαστικες.
πισης μπορεις να φτιαξεις μονη σου, με την καταλληλη επεξεργασια απο κλαρια επιτρεπομενων δεντρων.
*μπερδεψα το Αθηνά με το Αθήνα...
Σε praktiker θα βρεις φθηνά :). Νομίζω καβύλιες τα λένε
Σε μεγάλο πολυκατάστημα με εργαλεία... καβίλια ξύλου ενός μέτρου..Επλιζω να ειναι οκ το πουλακι, δυστυχως εγω δεν μπορω να δωσω καποια συμβουλη, αλλα θα ηθελα να μαθω απο που πηρες αυτες τις πατηθρες γιατι ψαχνω και δεν βρησκω πραγματικο ξυλο. Μονο κατι βλακιες με σχεδιο ξυλου κλπ κλπ στα διαφορα πετ σοπ
Θα το δοκιμασω και εγω να φτιαξω, δεν πρεπει να ναι και κατι τοοσο δυσκολο.
Σε praktiker θα βρεις φθηνά :). Νομίζω καβύλιες τα λένε
Επλιζω να ειναι οκ το πουλακι, δυστυχως εγω δεν μπορω να δωσω καποια συμβουλη, αλλα θα ηθελα να μαθω απο που πηρες αυτες τις πατηθρες γιατι ψαχνω και δεν βρησκω πραγματικο ξυλο. Μονο κατι βλακιες με σχεδιο ξυλου κλπ κλπ στα διαφορα πετ σοπ
Η διάμετρος πρέπει να είναι από 8 ως 12 χιλιοστά για τα καναρίνια.τωρα τα κοιταζω, ποιο ειναι το καταλληλο μεγεθος; Εχει απο 6 μεχρι και 20 χιλιοστα
Η στην αυγοτροφή η στο νερό. Καλύτερα στο νερό.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας