Ασθένειες Κρίσεις με αστάθεια σε καναρίνι

Θα προσπαθήσω να έρθω σε μια διερευνητική επαφή με κάποιον γιατρό.
Δλδ, Δημήτρη, τι έχεις στο μυαλό σου ώστε να διερευνηθεί με το γιατρό; Θέματα όρασης, νευρολογικά;
 
Δλδ, Δημήτρη, τι έχεις στο μυαλό σου ώστε να διερευνηθεί με το γιατρό; Θέματα όρασης, νευρολογικά;
Είμαι σε συνεννόηση και θα επισκεφτώ γιατρό για ένα άλλο ζήτημα, πριν πάω θα εξηγήσω και αυτό το θέμα αναλυτικά,ίσως και με φωτογραφικό υλικό και αναλόγως, αν υπάρχει κάποια υποψία για αίτια, θα κινηθώ.

Τώρα για το άλλο θέμα του σκότους και της κάλυψης,τουλάχιστον τα δικά μου πουλιά,τρομάζουν και με ξαφνικές περιχαρακώσεις και με πετσέτες κα, ενώ απο την άλλη όλα αυτά δεν προσφέρουν και μεγάλη βοήθεια όταν θέλεις να κόψεις τα νύχια, να καθαρίσεις το κλουβί, να βάλεις σκούπα κα.
 
Τι έγινε με το καναρινι; Έχω και γω δυο με την ιδια περιπτωση και θα ηθελα να γραψεις αν βρηκες λυση ή αιτια. Εμενα το κανουν οταν τα βγαζω εξω. Τα εχω μονιμα σε κλειστό χώρο.
 
Δεν το είχα προσέξει το θέμα.. Έχω ένα αρσενικό του '16 που εδώ και κάποιους μήνες έκανε ακριβώς το ίδιο. Μα ακριβώς το ίδιο.

Το πουλάκι ήταν ανάμεσα στο αρχικό στοκ που είχα πάρει όταν άρχισα με τα τιμπράντο, μπήκε σε αναπαραγωγή κανονικά, δεν είχε ποτέ κάποιο θέμα...ώσπου μια μέρα κατά τη διάρκεια της καθαριότητας μετακίνησα το κλουβί κι άρχισε να κάνει τα ίδια. Μόλις το έβαλα ξανά στη ραφιέρα, μετά από κανα 5λεπτο κελαηδούσε σα να μην τρέχει τίποτα.
Συνέχιζε να το κάνει κάθε φορά που τα καθάριζα... Και έχει 2-3 βδομάδες που βρήκα ένα κολπάκι μετά από τυχαία παρατήρηση...όταν βγάζω το κλουβί από τη ραφιέρα το βάζω σε ένα ψηλό σημείο και δεν το παθαίνει. Αν το αφήσω κάτω στο πάτωμα (όπως συνήθιζα να κάνω) πάλι κολλάει για λίγα λεπτά.
 
Back
Top