Διατροφή Κρεμα νεοσσων καναρινιων σε lovebirds

Κατάσταση
Κλειστό.
Ρωτάω αν μπορώ να δώσω κρέμα καναρινιων. Σε παπαγαλο
Μετά από τόσες απαντήσεις θα έπρεπε να είχες υιοθετήσει το "όχι"...
Είναι δύο διαφορετικά είδη πουλιών, με διαφορετική διατροφή και διαφορετικές απαιτήσεις από την κρέμα νεοσσών...
 
Υπάρχει κάποια συνταγή να φτιάξω μονή μου.; Μέχρι αυριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά;
 
Υπάρχει κάποια συνταγή να φτιάξω μονή μου.; Μέχρι αυριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά;
Μπορείς να φτιάξεις μια πολύ απλή μέχρι να πάρεις αύριο άλλη, βάζοντας ένα αυγό να βράσει καλά (12'-15'), να βάλεις λίγη τριμμένη φρυγανιά και να τα κάνεις κρέμα όλα μαζί προσθέτοντας πολύ λίγο νερό μέχρι να έρθει σε μορφή που μπορεί να δοθεί στα πουλιά.

Δυστυχώς δεν έχω στάνταρ αναλογία, όποτε χρειάστηκε να φτιάξω το έφτιαξα με το μάτι. Δεν θα σου πρότεινα να το φτιάξεις με αυτό τον τρόπο εάν δεν έχεις κάποια εμπειρία.

Εάν θέλεις βέβαια να κρατήσεις απλά τα πουλάκια μέχρι αύριο, τότε μπορείς να δώσεις αυτήν που έχεις για καναρίνια μέχρι να πάρεις αύριο την καινούργια.
 
Εγω παντως σου προτεινω να το αφησεις στους γονεις του. Εφοσον θα το χεις απο μικρο θα μπορεις ευκολα να το εκπαιδευσεις δε χρειαζεται να εμπλακεις με ταισμα (καθε δυο ωρες) κρεμας. Οπως ειπε και η κ. Μαρια οι νεοσσοι θελουν πολλη προσοχη στο ταισμα και ειναι καλυτερα να μη ρισκαρεις την ζωη του εφοσον δεν εχεις εμπειρια. Ολα αυτα στα λεω φιλικα.:)
 
διαβαζοντας ολο το θεμα της μαριας θα ηθελα να επισημανω καποια πραγματα που δυστιχως κανενας σας δεν σκεφτηκε να ρωτησει. τι ηλικια εχει το πουλι που πηρε η μαρια για να το ταισει; Γιατι κανενας σας δεν ρωταει να μαθει την ηλικια του μωρου πριν δωσει συμβουλες θετικες η αρνητικες;ολες οι ηλικιες που περνουμε ενα πουλι για ταισμα στο χερι κατα την αποψη σας ειναι το ιδιο; Εγκυμωνουν τους ιδιους κινδυνους; Πως συμβουλευετε θετικα η αρνητικα αφου δεν γνωριζετε; Κανεις σας δεν γνωριζει απο οτι εχω διαβασει να συμβουλεψει την μαρια αφου αποφασισε να το παρει για ταισμα να της πει για την θερμοκρασια της κρεμας; Για την ποσοτητα του καθε ταισματος; για τις ωρες ταισματος συμφωνα με την ηλικια του πουλιου;,το μονο που διαβαζουμε ειναι να το παρει η να μην το παρει. Οσο για την μαρια που δεν βρησκει κρεμα στο ναυπλιο ειναι πολυ φυσιολογικο να μην βρησκει γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει η σχετικη κινηση στην αγορα της κρεμας. Και γι αυτο θα μπορουσε πρωτα να ρωτησει εδω μεσα η οπουδηποτε αλλου μεσα στο ιντερνετ να προμηθευτει την κρεμα πρωτα και μετα να προμηθευτει το νεοσσο. Και στην πιο δυσκολη περιπτωση που δεν βρησκει ας ρωταγε καποιον πιο ειδικο που ασχολητε με πουλια να της ελεινε το προβλημα της κρεμας. Κατ εμενα ειναι πολυ λαθος (απαραδεκτη)η κινηση να παρει νεοσσο για ταισμα χωρις πρωτα να προμηθευτει τα απαρετητα και χωρις να εχει την απαρετητη γνωση σχετικα με το ταισμα.
 
το απο που το πηρε δεν εχει καμια σημασια. Γνωριζει ομως πως θα το ταισει 20 ημερων πουλι; καθε ποτε; και ποσο;
 
πολυ κακως το πηρε. Το θεμα ειναι ποιος της εστειλε πουλακι και πως;και ειδικα νεοσσο.
 
Εαν διαβασετε τα μηνυματα που ανταλλαξαμαι την προειδοποιω και την συμβουλευω να παρει απογαλακτησμενο
 
θα ηθελα να επισημανω καποια πραγματα που δυστιχως κανενας σας δεν σκεφτηκε να ρωτησει.
Διαβάζοντας μεμονωμένα αυτό το θέμα, δικαίως σκέφτεστε έτσι αλλά έχουν προηγηθεί πολλά θέματα της Μαρίας, που της επισημάνθηκαν από πολλά άτομα, επίμονα μέχρι σημείου παρεξηγήσεως από την ίδια, αυτά τα θέματα.
Τα θέματά της είναι τα παρακάτω:
https://community.petbirds.gr/threads/Πληροφορίες-για-μωρο-λαβμπερντ.24095/
https://community.petbirds.gr/threads/Μεταφορά-παπαγάλων-με-το-λεοφωρείο.24087/
https://community.petbirds.gr/threads/Αρσενικο-η-θυληκο-το-λοβμπερντ.24121/
https://community.petbirds.gr/threads/Πώς-να-ετοιμάσω-το-σπιτάκι-νεοσσου-lovebird.24161/
 
αυτο που λες γιαννη δεν σημαινει τιποτα. Πολλοι παιρνουν μωρο και το μεγαλωνουν μονοι τους. Δεν μπορει κανεις να απαγορευσει κανεναν να παρει ενα μωρο να το μεγαλωσει, ουτε να απαγορευσει καποιον αλλον να δωσει ενα μωρο. Ο καθενας ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Δεν χρειαζετε υποδειξεις. Κατι που για σενα φαινεται πολυ δυσκολο για καποιον αλλον φαινεται πεχνιδι.σημασια εχει τι γνωριζει ο καθενας οχι τι θα του πουν οι αλλοι
 
ας μας ανεβασει καμια φοτο να δουμε το πουλακι ωστε να καταλαβουμε ποσων ημερων ειναι
 
απο οτι λεει ο γιαννης 20 ημερων ειναι. Μια χαρα ηλικια για ταισα στο χερι.φυσικα αν γνωριζει αυτος που θα το χειριστει.
 
.φυσικα αν γνωριζει αυτος που θα το χειριστει.
Η Μαρία είναι 13 ετών και δεν έχει εμπειρία.
Τώρα όμως το πουλάκι βρίσκεται στα χέρια της και να της ζήσει!
Για ό,τι χρειαστεί, δεν έχουμε παρά να κάνουμε ό,τι μπορούμε να την βοηθήσουμε.
 
  • Like
Αντιδράσεις: tats
φυσικα θα την βοηθησουμε οπως βοηθαμε τον καθενα γνωστη η οχι. Ομως ολα αυτα που επισημαινουμε ειναι να τα λαμβανουν υποψιν οσοι διαβαζουν. Ειναι πολυ ευκολο να συμβουλευουμε τους αλλους ομως δεν θα πρεπει ποτε να προτρεπουμε ουτε να απαγορευουμε τον οποιονδηποτε να υλοποιησει την αποφαση του που θεωρει κατα την γνωμη του σωστη. Μην ξεχναμαι οτι στη ζωη μας ολα ειναι ( ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ).
 
Κατάσταση
Κλειστό.

Σχετικά θέματα

Back
Top