Διατροφή Κρεμα νεοσσων καναρινιων σε lovebirds

Κατάσταση
Κλειστό.
Λοιπόν... Το μωρακι θέλω να σας πληροφορισω πως δε ζει κανένα δράμα! Αντιθετως και κρέμα έχουμε και κάθε 4 ώρες τρώει 5ml και τωρα έφαγε πριν λίγο και κοιμαται του καλού καιρού! 😉Είναι 20 ημερών και μια χαρά δραστηριο! Δε νομίζω να σας ενδιαφερει το όνομά του ανθρώπου αλλά θέλω να σας πω πως είναι ευγενεστατος και ενδιαφέρεται για το μωρακι... Τώρα μη μ πείτε αν ενδιαφεροταν δε θα στοδινε ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ κάτι τέτοιο... Θα σας κραταω ενημερους! ( φώτο δεν ξέρω πως να βάλω αν μπορείτε να μου πείτε θα βάλω (👍

Τι εννοείτε πως είναι;
 
Αα. Έχει λίγα πουπουλακια στο κεφαλακι και λίγα στα φτερά.. Το υπόλοιπο σώμα έχει ακόμα αυτό το χνουδακι 😛
 
εγω γνωριζω πολυ καλα την εικονα ενος πουλιου σε ηλικια 20 ημερων. Απλα ηθελα να βαλω μια φωτο να δουν οι αλλοι αλλα δεν τα καταφερα.
 
Εμ ξερεις Μαρια εγω επιμενω, οτι ισως δεν θα πρεπε να το χεις παρει απο τους γονεις του τοσο μικρο! Αλλα αποφαση σου. Και γω μη νομιζεις 14 ειμαι δεν εχω καποια σπουδαια εμπειρια.
 
Η εμπειρία αποκτάται με τον καιρό 😉όλοι όσοι ξέρουν να ταιζουν από κάπου ξεκίνησαν! Και εγώ είμαι πολύ προσεκτικη έως υπερβολικηηη με όσα αναφορουν το μωρακι αλλά έτσι πρέπει ( και εγώ 14 ειμαι Ιούλιο πάω 15 αλλά έχω κάνει λάθος τις πληροφορίες )👎
 
Έχω μια ερώτηση.. Ο προλοβος πρέπει να αδειαζει ΕΝΤΕΛΏΣ μια φορά τη μέρα σωστά; ... Το τελευταίο ταισμα θα το κάνω στις 23:00 το ταιζω κάθε 4 ώρες... Να το ταιζω 23:00 κ Μέτα πάλι στις 05:00 το πρωί; κύριε Γιώργο εσείς που ταιζετε κιολας τιβεχετε να πείτε;
 
απλα ηθελα να βαλω μια φωτο
Εδώ θα βρεις petbirds.gr/community/threads/Πως-να-επισυνάψω-ένα-αρχείο-στο-μήνυμά-μου.9996/. Αν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρεις, στο τέλος του πρώτου μηνύματος υπάρχει το email στο οποίο μπορείς να στείλεις τις φωτογραφίες και θα αναλάβουμε εμείς.
 
στην ηλικια που ειναι το πουλι μεχρι και 25 ημερων καθε 5 ωρες. Τελευταιο ταισμα στις 12 το βραδυ,το πρωι στις 8.σε καθε ταισμα πρεπει ο προλοβος να αδειαζει. Αν δεν ειναι αδειος περιμενουμε πιο πολυ μεχερι να αδειασει. Αν παρολα αυτα συμβει ο προλοβος να μην αδειαζει τοτε εχουμε σοβαρο θεμα.

ευχαριστω σταυρο.
εδω εχουμε ενα love birds 20 ημερων
DSC_01-.webp
 
Ααα το δικό μου είναι πιο ανεπτυφμενο
 
Μέχρι στιγμής όλα καλά αλλά δεν μπορώ να βγάλω τον αέρα από τον προλοβο
 
Πολύ ωραία!
Είσαι σίγουρη πως είναι αέρας; Μήπως απλά έχει γεμίσει;
 
Η αερας η νερό! Αν μεινει έστω και ελάχιστο μέσα θα δημθουργησει πρόβλημα;
 
Προσπάθησε να τον αφαιρέσεις, ναι είναι πρόβλημα. Σου ξαναλέω όμως μήπως είναι η τροφή και πιέζοντάς το του προκαλέσεις εμετό.
Διάβασες καλά το λινκ του ταίσματος; Το έχεις εύχερο ή θέλεις να στο ξαναδώσω;
 
Το έχω. αέρας πρέπει να είναι του δηλώνω το κεφαλακι καιρό πιεζω απλά αλλά τίποτα! Υπάρχει κανας άλλος τρόπος;
 
μετα το ταισμα παντα πρεπει να βγαλουμε τον αερα που εχει μπει στον προλοβο κατα την διαρκεια του ταισματος.
βλεπε αντιστοιχο βιντεο πιο κατω πως βγαζουμε τον αερα οταν τελεισουμε το ταισμα.
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Σας Ευχαριστώ.. Οπότε κρατάμε ψηλά το κεφάλι κι Πιέζουμε... Επίσης τρώει 5-9 ml το γεύμα.. χρειάζεται παραπάνω;
 
αν μενει αρκετος αερας μεσα ειναι ευκολο να αναπτυχθει αποικια με μυκητεςστο προλοβο του, αυτο θα το καταλαβεις γιατι δεν θα μπορει να χωνεψει τη κρεμα..
κρατας οριζοντια το μωρο να συγκεντρωθει ολος ο αερας σε ενα μερος και στη συνεχεια γυρνας το μωρο καθετα, να παει ολος ο αερας μαζι ψηλα στο λαιμο του και με τα δυο σου δαχτυλα πιεζεις απο εκει που ξεκιναει ο αερας
-προσεξε πως το ταιζεις να μην το φτανεις σε σημειο να ειναι τεντωμενος ο προλοβος απο κρεμα αλλα ειναι χαλαρος.
 
Είναι φυσιολογικό να μην μπορεί να Σταθει καλά;
 
Κατάσταση
Κλειστό.

Σχετικά θέματα

Back
Top