Διατροφή Κρεμα νεοσσων καναρινιων σε lovebirds

Κατάσταση
Κλειστό.
για δεστε εδω τις δυο φωτο στην ιδια ηλικια τα πουλια. Βλεπετε καμια διαφορα στο στισημο των ποδιων;

View attachment 34242
Αν μείνουμε στην αριστερή φωτό Γιώργο έχουμε θέμα... μπορούμε να πούμε πως κάτι δεν πάει καλά.
Όμως υπάρχουν πολύ περισσότερες φωτογραφίες με κανονική θέση στα πόδια του πουλιού... Οπότε και (εγώ) θεωρώ τη συγκεκριμένη τυχαία.
 
η θεση των ποδιων παντα στα πουλια ποτε δεν ειναι τυχαια. Αν δεν υπηρχε προβλημα τα ποδια θα τα ειχε στη σωστη θεση. Απο οτι λεει και η μαρια που ειναι τελειως (απειρη) οταν της το δωσαν ηταν σε χειροτερη κατασταση. Αυτες οι καταστασεις αν δεν τις προλαβεις στην αρχη δεν υπαρχει βελτιωση. Πολυ φοβαμαι οτι ειναι αργα πλεον και για διωρθωση του προβληματος. Μην ξεχναμε οτι τα love birds απο 30 ημερων δοκιμαζουν τα φτερα τους για να πεταξουν.
 
Εγώ τ έβαλα σφουγγαρακι.. Πάντως μια χαρά είναι τρέχει όλη την ώρα και δεν το προλαβαινω :)

Και στην πρώτη φωτο.. Τα πόδια π τα είδατε;
 
Πάντως.. στο περπάτημα δε θα δυσκολευτει! Τρέχει μια χαρά χωρίς δυσκολία!

IMG_20150705_133853.webp
 
Εγώ δεν έχω εμπειρία από νεοσσούς αλλά εμπιστεύομαι απόλυτα τις γνώσεις και την εμπειρία του κ. Γιώργου στους παπαγάλους και Μαρία πρέπει επειγόντως όσο είναι ακόμα του "χεριού" σου το πουλάκι να κάνεις κάτι. Βάλε μας μια φωτογραφία με τον νάρθηκα που του έφτιαξες μήπως χρειάζεται κάποια διόρθωση.
Χωρίς να αγχώνεσαι μην το αμελήσεις και έχεις στεναχώριες στο μέλλον.
 
πολυ λυπαμε οτι δεν θα εχετε στο μελλον απαντησεις σοβαρες και θα εχετε να ακουτε αυτο που θελετε μονο.
Τη σοβαρότητα της απάντησης την κρίνει ο αναγνώστης, όχι αυτός που απαντάει. Μόνο όταν το καταλάβουμε αυτό θα μπορέσουν να υπάρξουν σοβαρές απαντήσεις.
 
τη σοβαροτητα της απαντησης την κρινη ο αναγνωστης μονο αν γνωριζει. Ομως το μεγαλυτερο ποσοστο των αναγνωστων γενικα ολων των foroum δεν γνωριζουν γι αυτο και μπαινουν στη διαδικασια να ρωτησουν. Κι αν ακομα καποιοι τυχει να γνωριζουν το μεγαλυτερο ποσοστο αυτων ειναι απλα θεωρητικοι και δεν εχουν καν δει ποτε τετοιες καταστασεις. Ομως το αποτελεσμα στις περισοτερες περιπτωσεις ειναι να μην ασχολητε κανεις γιατι πολυ απλα χανει τον πολυτιμο του χρονο. Ετσι λοιπον κι εγω θα μπορουσα να προσπερασω αυτο που ειδα και να μην χασω 2 περιπου ωρες απο τον πολυτιμο δημιουργικο μου χρονο γιατι πολυ απλα εχω ενα σωρο αλλες δραστηριοτητες να αφιερωσω τον χρονο μου αυτο χωρις να καθομαι να γραφω και να προσπαθω να πω σ αυτον που δεν γνωριζει οτι εδω εντοπιζετε προβλημα.
 
Θα βάλω φωτογραφία σε λιγάκι ν το δείτε
 
κ. Γιώργο, όταν συζητούν διάφοροι άνθρωποι, ακούγονται και διάφορες γνώμες. Φυσικά δεν θα έχουν όλοι δίκιο. Ας μην εστιάσουμε σε αυτό τώρα και βγούμε εκτός θέματος.
Η συμμετοχή μας δεν έχει να κάνει με την όποια προσφορά μας σε ένα φόρουμ γενικά και αόριστα αλλά στην βοήθεια που μπορούμε να παρέχουμε σε κάποια άτομα, όπως στο παρόν θέμα στην Μαρία και τον νεοσσό της.
Εφόσον υπάρχει πρόβλημα, να της συμπαρασταθούμε για το καλό του πουλιού πρώτα απ' όλα και της Μαρίας στην συνέχεια για να μην έχει προβλήματα στο μέλλον.
Ας προσπεράσουμε τα υπόλοιπα.
 
Τον έπλυνες ε; Χα χα
Νομίζω δεν το έχεις βάλει σωστά, κάτσε να σου πει και ο κ. Γιώργος.
 
στις περισοτερες περιπτωσεις ειναι να μην ασχολητε κανεις γιατι πολυ απλα χανει τον πολυτιμο του χρονο. Ετσι λοιπον κι εγω θα μπορουσα να προσπερασω αυτο που ειδα και να μην χασω 2 περιπου ωρες απο τον πολυτιμο δημιουργικο μου χρονο γιατι πολυ απλα εχω ενα σωρο αλλες δραστηριοτητες να αφιερωσω τον χρονο μου αυτο χωρις να καθομαι να γραφω και να προσπαθω να πω σ αυτον που δεν γνωριζει οτι εδω εντοπιζετε προβλημα
Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, τη σοβαρότητα της απάντησης την κρίνει ο αναγνώστης. Ο αναγνώστης δεν είναι πάντοτε ασχετος. Υπάρχουν πολλοί που είναι περισσότερο σχετικοί απ' αυτόν που απαντάει, ακόμη και αν δεν συμμετέχουν στη συζήτηση. Επαναλαμβάνω σε κάθε περίπτωση την απάντηση την κρίνει ο αναγνώστης.

Επίσης, αν αυτός που απαντάει θεωρεί ότι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από την απάντηση που δίνει για να βοηθήσει κάποιον άλλο αξίζει λιγότερο από το χρόνο που αφιέρωσε για την απάντηση, τότε καλύτερα να ασχοληθεί με τα καλύτερα πράγματα που έχει να κάνει.

Αυτός είναι ο λόγος που υπάρχουν τα φόρουμ. Κάποιοι ρωτάνε και κάποιοι αφιερώνουν εθελοντικά τον πολύτιμο χρόνο τους για να βοηθήσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθομαι και σου απαντώ κυριακάτικα.
 
στη φωτο που εβαλε η μαρια τωρα και παλι ειναι ορατο το προβλημα για οποιον το θεωρει προβλημα. Παραδειγματα εχουν δημοσιευτει εκτενεστερα πιο πανω με αναλυτικες φωτο.
οσον αφορα την φωτο 1
 
στη φωτο που εβαλε η μαρια τωρα και παλι ειναι ορατο το προβλημα για οποιον το θεωρει προβλημα. Παραδειγματα εχουν δημοσιευτει εκτενεστερα πιο πανω με αναλυτικες φωτο.
οσον αφορα την φωτο 1
Ναι κ. Γιώργο φαίνεται αλλά μήπως έπρεπε να το "φέρει" λίγο περισσότερο; Μήπως έτσι όπως το έβαλε δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα;
 
λοιπον φιλε σταυρο. Επειδη εμενα προσωπικα δεν με γνωριζεις ουτε εσυ ουτε οι περισοτεροι εδω μεσα θελω να σου πω οτι δεν νομιζω η απαντηση σου να ειναι σωστη ουτε το υφος σου σε σχεση με το ατομο μου. Γι αυτο λοιπον νομιζω οτι οι χαμηλοι τονοι παντα ειναι πιο επικοδομητικοι.

ας δει η μαρια τις παραπανω φωτο πως ακρυβως δενοντε τα ποδια και θα το πετυχει πολυ ευκολα αν θεωρει οτι υπαρχει προβλημα
 
Κατάσταση
Κλειστό.

Σχετικά θέματα

Back
Top