Γενικά Λουιτζης ο ζακο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ntinos283
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ενας παπαγαλος δεν χρειαζεται θηλυκο για να ειναι ευτυχισμενος, αρκει να τον αγαπουν στο σπιτι που! Πες το στον θειο σου και έχετέ το σας παρακαλω υποψη σας αν τον παρετε σπιτι.
 
Σήμερα πήγα Γιάννενα και είδα τον λουιτζη. Ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το Πάσχα η ουρά έχει βγει μέσα σε μεμβανη και σιγά σιγά βγάζει και άλλα φτερά.
 
Ντίνο μαδιέται το πουλί μόνο του ή του έπεσαν από το στρες τα φτερά;
 
Μερικά πούπουλα φτανταζομαι από το στρες αλλά μερικά όπως τα φτερά πτήσης τα έβγαλε μόνος του
 
Αυτό το πουλί θέλει μεγάλη και σχολαστική φροντίδα και πάλι δεν είναι σίγουρο πως θ' ανακάμψει. Όσο και να το αγαπάει ο θείος σας, είναι σαφές πως δεν μπορεί να το φροντίσει κατάλληλα δυστυχώς. Καλύτερα να το δώσει και να πάρει κάποιο λιγότερο απαιτητικό πλάσμα ή και κανένα. Λυπάμαι που το λέω. Κι εγώ θέλω ζακό αλλά 60 χρονών δεν προλαβαίνω να τον αναστήσω. Καθένας πρέπει να αναγνωρίζει τις δυνάμεις του, δεν του φταίνε τα άλλα πλάσματα.
 
φιλε μου δεν ξερω την συνεχεια με το θεμα του παπαγαλου, και το μονο που ευχομε να καταληξη σε υπευθηνα χερια. εχω την εντυπωση οτι τον παπαγαλο δεν θα τον παρετε ποτε, και δυστηχως η μοιρα του θα ειναι σκληρη. Ο ενθουσιασμος στην αποκτηση ενως κατοικιδιου ειναι και ο χειροτερος συμβουλος.
 
Τον έχει αναλάβει ο θείος μου και τον έχει στα όπα όπα. Έχει βγάλει ολ α τα φτερά σχεδόν και τώρα κάνουμε προσπάθειες για να τον βγάλουμε έξω από το κλουβί.
Ο θείος που έλεγες απο Θεσσαλονίκη; Τέλεια νέα!
Οφ τοπικ...η Λίλα τι κάνει;
 
Back
Top