Διατροφή Μίγμα σπόρων για lovebirds

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mariah
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Περιστέρι
Τα φαγανε διοτι πεινασανε πολυ! Η τροφη αυτη ειναι ακαταλληλη για Lovebirds οπως σου ειπε κι ο Φωτης. Ειναι το χυμα μιγμα που πουλανε για μεγαλους παπαγαλους.

Πολυ ομορφα πουλια! 🙂 Να τα χαιρεσαι!

Πως πρεπει να ειναι το μειγμα σπορων; Για παραδειγμα ποιο μικρο το μεγεθος των σπορων;

Καπως ετσι. Τα μιγματα σπορων μπορει να διαφερουν λιγο στη συσταση αναλογα με την εταιρεια. Και συσκευασμενη τροφη καλυτερα κατα τη γνωμη μου. :)

Πιστευω πως πρεπει αυριο κιολας να τους παρεις την καταλληλη τροφη για να μην ταλαιπωρουνται. 😉

Συνημμένα

• avss lovebird close.webp
    avss lovebird close.webp
    36 KB · Προβολές: 77
  • bd tiel no sun close.webp
    bd tiel no sun close.webp
    26,9 KB · Προβολές: 96
Καπως ετσι. Τα μιγματα σπορων μπορει να διαφερουν λιγο στη συσταση αναλογα με την εταιρεια. Και συσκευασμενη τροφη καλυτερα κατα τη γνωμη μου. :)

Πιστευω πως πρεπει αυριο κιολας να τους παρεις την καταλληλη τροφη για να μην ταλαιπωρουνται. 😉

Τελικα πηρα το μειγμα σπορων που μου προτεινατε και τωρα ειναι μια χαρα. Τρωνε με ορεξη κανονικα και πηγαινουν σε ολες τις ταιστρες!

ΥΓ Φρουτα και λαχανικα απο ποτε να αρχισω να τους δινω;

Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να άρχιζες να τους δίνεις φρούτα και λαχανικά μόλις συνηθίσουν το νέο τους περιβάλλον, τους θορύβους του σπιτιού και την παρουσία σου. Γιατί τώρα είναι ακόμα στρεσαρισμένα και δεν πρόκειται να δοκιμάσουν νέες τροφές παρά μόνο αυτή που έτρωγαν και στο μαγαζί που τα πήρες. :)
Αν θες βάλτους λίγο μήλο πχ και δες αν θα το δοκιμάσουν, έτσι για δοκιμή.:)

Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερα να άρχιζες να τους δίνεις φρούτα και λαχανικά μόλις συνηθίσουν το νέο τους περιβάλλον, τους θορύβους του σπιτιού και την παρουσία σου. Γιατί τώρα είναι ακόμα στρεσαρισμένα και δεν πρόκειται να δοκιμάσουν νέες τροφές παρά μόνο αυτή που έτρωγαν και στο μαγαζί που τα πήρες. :)
Αν θες βάλτους λίγο μήλο πχ και δες αν θα το δοκιμάσουν, έτσι για δοκιμή.:)

ΟΚ θα το προσπαθησω διοτι μολις παω να πλησιασω το κλουβι αρχιζουν να φωναζουν και να φτερουγιζουν!

Back