Οκ εντάξει. Θα το διαβάσω αύριο το πρωί. Ευχαριστώ πολύ όσο για της πατήθρες δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο
δεν χρειάζεται να μπείτε στον κόπο
Καλησπέρα. Πέρασα και από το Pet4u στην Δάφνη αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Για τον Ωκεανό το ξέρω πως έχει.. Από εκεί πείρα τον Φλαφυ αλλά επειδή έγινε ότι έγινε με τον Φλαφυ που μας κοροιψαν, που ο εκτροφεας μου το έκλεινε κτλπ οπότε δεν θέλω να ξαναπατήσω εκείΚαι ο Ωκεανός στη λεωφόρο βουλιαγμενης, κοντά στο metro mall έχει ξύλινα καθώς και στο pet4u στον σταθμό μέτρο της Δάφνης έχει. Είναι δίπλα στην ηλιουπολη τα συγκεκριμένα καταστήματα. Διαφορετικά και στο birdmarket με παράδοση στο σπίτι όπως είπε και η @eva vrs
Καλημέρα. Έχω γράψει και ποιο πάνω πως μένω Ηλιούπολη. Θα το κανονίσω να παραγγείλω αν είναι. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Βρε Μιχάλη μου, που μένεις; Το Βirdmarket έχει ξύλινες πατηθρες... Δεν ξέρω ποια είναι η κανονική του ονομασία αλλά ούτε θυμάμαι την οδό γιατί εγώ δεν ζω Αθήνα...
Παραγγέλνω όμως μέσω ίντερνετ από αυτόν και μπορείς να κάνεις το ίδιο αν δεν μπορέσεις να πας εσύ ή να πάνε οι δικοί σου...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας