Γενικά Μίμης και Ροζαλία τα καναρίνια μου

Ακριβώς.. Αν τεντοθουν.. Δςν ξέρω αλλά θα κάνω ότι μου πείτε.. Θα παω σήμερα να πάρω και βιταμίνη μια άλλη.. Την versele laga orlux gold patee canaries και για τροφή ποια να του πάρω; να πάρω την vergele laga prestige Canaru Greece ή την vadigran Canaru original 4 seasons
 
Μια χαρά θα είναι και με την μια και με την άλλη τροφή καθώς και με την αυγοτροφή που διάλεξες. Ήδη σου πρότεινα μια αυγοτροφη παραπάνω που στα δικά μου έτυχε της μεγαλύτερης αποδοχής σε σχέση με άλλες.
Όμως αυτό το βλέπεις και το κρίνεις ανάλογα.
Να έχεις κατά νου ότι όσο παρατηρείς τα πουλάκια τόσο θα καταλαβαίνεις τι τους αρέσει και τι όχι και αναλόγως θα προμηθεύεσαι τα όποια προϊόντα.
Όπως και να είναι αυτά θα φάνε.. Μην ανησυχείς. Το θέμα είναι να τρώνε σωστά. Και το σωστά δεν σημαίνει πολύ, σημαίνει ποιοτικά και με ποικιλία!

Προσωπικά (αν και αλλάζω τροφές από καιρό σε καιρό και αναλόγως εποχής) η Verse Laga έχει πολύ καλά προϊόντα. Όταν παίρνω τροφή Verse Laga παίρνω την παρακάτω :


Άλλη μια εξαιρετική τροφή είναι η παρακάτω :


Και άλλη μια :

 
Καλησπέρα.. Λοιπόν επειδή έγινε ένα θέμα με το πετ σοπ που το πήρα και τα λοιπά το έδωσα πίσω.. Έκοψα κανονικά κλαδιά από ένα φυτό δεν ξέρω πως το λένε και κατά έβαλα και κάθονται... Η μικρή είναι όπως πάντα πολύ δραστήρια αλλά ο μικρός σαν να έχει γλαρρωσει και απλά ψηλό δαγκώνει την πατήθρα
 
Βρε Μιχ... Όχι... Πρέπει πρώτα να σιγουρευτούμε ότι δεν είναι τοξικό.
Βγάλε μια φωτο και ανάρτησέ την!
Συγνώμη για τι φλας αλλά εχει σκοτανιασει
[automerge]1566322795[/automerge]
Ορίστε η φώτο
 

Συνημμένα

  • 15663226902385288235973208173362_600x800.webp
    15663226902385288235973208173362_600x800.webp
    52,8 KB · Προβολές: 27
Αυτό είναι πικροδάφνη! Δεν ξέρω για το κλαδί αλλά τα φύλλα είναι δηλητηριώδες!
[automerge]1566324589[/automerge]
Και πριν βάλεις ξύλο στο κλουβί πρέπει να το απολύμανσης για να εξοντώσεις τυχόν παράσιτα!
 
Μιχαλη αν δεν μπορεις να βρεις ξυλινες βαλε πλαστικες, γιατι παμε για οδηγο επιβιωσης καναρινιων αυτη τη φορα...
Να της βγάλω ή να της αφήσω δηλαδή.. Τώρα κοιμούνται να πάω να του της βγάλω;
 
Τις αφηνεις και τις βγαζεις πρωι πρωι συριο
Οκ.. Την επόμενη εβδομάδα θα πάω πάλι και αυτόν τον φίλο της μητέρας μου με τα μακαρονια.. Να του πω να μου φτιάξει τρεις πατήθρες τέτοιες;
 
Δεν διαφερουν σε κατι απο τις πλαστικες με τις ριγες,ισα ισα στο πλυσιμο θα χαλανε
Οκ
[automerge]1566326408[/automerge]
Για να μην έχω το άγχος και επειδή ξυπνάω κατά της 11 τα έβγαλα τώρα..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Διάβασε προσεκτικά αυτό:

Βρε παιδί μου, δεν έχει νόημα να ενεργείς και μετά να ρωτάς. Κάθε ερώτηση που έχεις κάνει έχει απαντηθεί περισσότερες 100 φορές στις συζητήσεις και τα άρθρα του PetBirds. Δεν χρειάζεται να ρωτάς για το παραμικρό. Δεν εννοώ να αφήνεις να σου μένουν απορίες αλλά εάν θέλεις κάποια στιγμή να βελτιωθείς πραγματικά στον τρόπο που φροντίζεις τα πουλιά σου, η μέθοδος είναι αυτή:
  1. Αναρωτιέμαι.
  2. Κάνω αναζήτηση εδώ https://community.petbirds.gr/search/
  3. Διαβάζω ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ όσα περισσότερα από τα θέματα που προτείνει η αναζήτηση.
  4. Λύνεται η απορία μου και πηγαίνω στο βήμα 5 ή εφόσον παραμένει η απορία μου, ρωτώ στο φόρουμ και μετά πηγαίνω στο βήμα 5.
  5. Ενεργώ.
Όταν ζητάς να σου δίνονται πληροφορίες με τη μέθοδο του spoon feeding, δεν βελτιώνεσαι. Νομίζω ότι το καταλαβαίνεις και ο ίδιος. Κάποιες φορές ρωτάς σε βάθος χρόνου ξανά και ξανά το ίδιο πράγμα, επειδή δεν έχεις καταλάβει τη λογική του τρόπου που πρέπει να ενεργήσεις. Πρέπει να κοπιάσεις λιγάκι αναζητώντας και διαβάζοντας για να μπορέσεις να κάνεις τις πληροφορίες κτήμα σου και έτσι να μπορέσουν κι αυτές να σε βοηθήσουν πραγματικά.
 
Όλα τα πετ σοπ εδώ πέρα είναι χάλια και δεν έχουν τίποτα.. Μέχρι και τροφές πηγαίνω μια ώρα διαδρομή να πάρω. Του Φλαφυ της πατήθρες της πήρα από ένα μαγαζί κοντά στο Ναύπλιο που είχα πάει διακοπές πέρα από μια που την βρήκα σε ένα στην Αθήνα το οποίο όμως την είχε 3€ αλλά επειδή ήταν μια είπα πως δεν πειράζει και την πήρα
[automerge]1566407845[/automerge]
Από συκιά κάνει;
 
Back
Top