Ασθένειες Μαύρη κοιλιά σε θηλυκό red mosaic

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Είναι απλό... Δε χρειάζεται και πολλά..
Δεν είναι απλό σε εμένα αν εσύ κάνεις μια εικασία ή βλέπεις κάτι.
Για αυτό έφερα και ένα επιχείρημα για το χρώμα των ποδιών.Βέβαια μπορείς να μου πείς δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα της χρωστικής. Μπορεί επίσης εσύ να διακρίνεις ή να αναγνωρίζεις αυτό το σκούρο κόκκινο στο συκώτι όχι σαν απλή πάθηση αλλά ως διόγκωση με σίγουρη αιτία τις χρωστικές.
επιστροφή γιατί είναι φανερά άρρωστο... και επιθυμία να γίνει καλά.
Δεν θα γίνει καλά αν επιστρέψει και ο λόγος βρίσκεται στις πράξεις και την φιλοσοφία που εσύ επισήμανες για τον εκτροφέα του.
Η επιθυμία να γίνει καλά προυποθέτει το δρόν υποκείμενο να παραμείνει η Αριάδνη.

Δεν θα γίνει καλά αν επιστρέψει και ο λόγος βρίσκεται στις πράξεις και την φιλοσοφία που εσύ επισήμανες για τον εκτροφέα του.
Δημήτρη χωρίς συνέπειες... αυτός δε θα συνεχίσει το αγαστό του έργο;
Και στην τελική εγώ έγραψα τι θα έκανα.
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα πως είναι απαραίτητα και το σωστό.

Δημήτρη χωρίς συνέπειες... αυτός δε θα συνεχίσει το αγαστό του έργο;
Μα, φαντάζομαι,ήδη έχασε ένα καλό και πιστό φίλο των πουλιών, δηλαδή πελάτη,την Αριάδνη.
Δε νομίζω επίσης η Αριάδνη να παραπέμψει άνθρωπο ποτέ εκεί, δηλαδή πελάτες.
Όποια και αν είναι η βούληση της Αριάδνης,το μόνο που υπάρχει πλέον είναι η κρίσιμη(?) υγεία του πουλιού.
Κέρδος θα είναι και για τους δυό να γίνει καλά, μιλάω εκ πείρας!
Και στην τελική εγώ έγραψα τι θα έκανα.
Ποτέ δεν ισχυρίστηκα πως είναι απαραίτητα και το σωστό.
Πέρα απο το καλό και το κακό, επισήμανα μια αντίφαση και δεν είναι προσωπικό, η Αριάδνη ενδεχομένως να αμφιταλαντεύεται μεταξύ μιας τιμωριτικής ή αίσθησης δικαίου και μιας επιθυμίας για δημιουργία...
Πρέπει να διαλέξει.

Καλημερα σε ολους.. Σας ευχαριστω για τις συμβουλες. Για ολα.. Σας εκτιμω ολους και για αυτο ζηταω παντα την συμβουλη σας. Ειδα αυτο που και το εβγαλα φωτογραφια. Δεν εχω να σχολιασω κατι γιατι απλα θα ειναι βρισιες. Και ειμαι σε ενα δημοσιο φορουμ και δεν ειναι παρον το ατομο ππυ πρεπει να βρισω. Απλα να ξερετε οτι νιωθω μια απιστευτη αηδια.

Συνημμένα

• t20160920_090320.webp
    t20160920_090320.webp
    36,1 KB · Προβολές: 36
Να το πάρεις να του το πας να το δει. Τι του χρωστούσες εσύ να περάσεις αυτή την στεναχώρια; Εκτός αυτού πρέπει να σου δώσει άλλο πουλί και να τσεκάρεις την υγεία του πριν το πάρεις. Το αρσενικό το κοίταξες αν είναι καλά;

Το αρσενικο το κοιταξα χθες μαζι με αυτο. Πολυ ζωηρο και τρωει. Η κοιλια πεντακαθαρη.
Εχω πολλα νευρα. Θα σπασει το κεφαλι μου.

λυπαμαι και ντροπη για τον εκτροφεα που σου δωσε ετοιμοθανατο πουλι
νομιζω σε τετοιες περιπτωσεις καλο ειναι να γραφετε την δ/νση του και ονομα για να του γινει αρνητικη διαφημιση
απο την πρωτη φωτο φαινοταν οτι ηταν πολυ σοβαρα

Φφφφ λυπάμαι πολύ.
Κρίμα που δεν πρόλαβες να το κάνεις καλά κρίμα. Έτσι όπως σου το έδωσε άρρωστο αν δεν κάνω λάθος, θα πας και θα του πεις πως πέθανε και να σου δώσει άλλο.Αυτός ευθύνεται.
Μόνο πως θα πουλήσουν τους νοιάζει αυτούς δυστυχώς δεν σκέφτονται αν είναι καλά αυτές οι μικρές ψυχουλες η όχι.
Θα πας να πάρεις άλλο σήμερα κιόλας απο αυτόν μιας που έγιναν έτσι τα πράγματα και μην ξανά πας άλλη φορά. Όντως παιδιά κάτι τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να δυσφημιζονται αμέσως για να μην ξανά τύχει ξανά κάτι παρόμοιο..
Ο Τύπος και πολλοί άλλοι σαν αυτόν που λίγο πολύ όλοι θα χουμε συναντήσει είναι για πολλά μπιμ και να μην πω και τι ακόμα!

Όντως παιδιά κάτι τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να δυσφημιζονται αμέσως για να μην ξανά τύχει ξανά κάτι παρόμοιο..
Δυστυχώς το ψέμα είναι γλυκό και αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και δεν αναφέρομαι στο περιστατικό της Αριάδνης ούτε μόνο στα ζώα. Γενικά ως καταναλωτές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις μας, πρέπει να μάθουμε να εκτιμούμε τους σοβαρούς ανθρώπους από τους αερολόγους.

Μόνο πως θα πουλήσουν τους νοιάζει αυτούς δυστυχώς δεν σκέφτονται αν είναι καλά αυτές οι μικρές ψυχουλες η όχι.
Αν πάει και του μιλήσει θα δούμε και πως θα αντιδράσει.
Ίσως κι ο ίδιος να μην εκτίμησε σωστά τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Οπότε μπορεί να δεχτεί το γεγονός και να αντικαταστήσει το χαμένο για την Αριάδνη καναρίνι.
Αν όχι.. Τότε ισχύουν όλα όσα όλοι σκεφτόμαστε.

Δυστυχώς το ψέμα είναι γλυκό και αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες και δεν αναφέρομαι στο περιστατικό της Αριάδνης ούτε μόνο στα ζώα. Γενικά ως καταναλωτές αλλά και στις ανθρώπινες σχέσεις μας, πρέπει να μάθουμε να εκτιμούμε τους σοβαρούς ανθρώπους από τους αερολόγους.
Έτσι ακριβώς Μαρία μου!

Αν πάει και του μιλήσει θα δούμε και πως θα αντιδράσει.
Ίσως κι ο ίδιος να μην εκτίμησε σωστά τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Οπότε μπορεί να δεχτεί το γεγονός και να αντικαταστήσει το χαμένο για την Αριάδνη καναρίνι.
Αν όχι.. Τότε ισχύουν όλα όσα όλοι σκεφτόμαστε.
Ας ελπίσουμε λοιπόν στην αντικατάσταση νέου καναρινιού.

Απλα να ξερετε οτι νιωθω μια απιστευτη αηδια.
Κρίμα Αριάδνη. Κρίμα,ρε γαμώτο, γιατί γενικά είσαι άτυχη.
Ξέρεις πρέπει να πάς και για την ευθύνη των πράξεών σου. Πρέπει να ξαναζήσεις την όλη διαδικασία σωστά.
Αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης, απέναντί σου,θα σε καλμάρει κιόλας.
Σας εκτιμω ολους και για αυτο ζηταω παντα την συμβουλη σας.
Έλα, πές την αλήθεια. Έχεις και ξεχωριστές αδυναμίες!😎
Μου συμβαίνει συχνά! 🙄
Εύχομαι να έσκασε λίγο το χειλάκι και να είσαι καθ'οδόν!👍

γιατι να παει να παρει αλλο απο τον ιδιο κακο εκτροφεα; Προφανως αυτο που βλεπουμε οφειλεται σε παρασιτο(και προχωρημενη μολυνση με εσωτερικη αιμοραγια πιθανο) αρα δεν τηρει καθαρο το χωρο οπως πρεπει ποιος ξερει ποσα του ψοφαν.
αν τυχαινε σε μενα θα διαβαζα το ονομα του να μην ξαναπαει κανεις
διδαγμα
κοιτατε την κοιλια οταν αγοραζετε

Οταν ειδα το καναρινι.. Του εστειλα ενα μηνυμα στο fb οπως ακριβως ενιωθα. Οτι ενιωθα. Μαζι με την φωτογραφια. Και με ρωτησε αν εβαλα το esb3 που μου ειπε. Στο τελος της κουβεντας μου ειπε "Αν θες ελα να σου δωσω αλλο απο εμενα".

Εχει τοση ωρα που το διαβασα ακομη να απαντησω. Απο αυτον; Δωρο... ΔΩΡΟ.. Οχι οτι σου εδωσα παλι ενα αρρωστο πουλι γιατι σε περασα για ηλιθια.. και λεω που θα βρω αλλη;.. αλλα οτι κατι αλλο εφταιξε. Το στρες; Οπως αρχικα ειπε. Οταν στρεσαρεται το πουλι μαυριζει το συκωτι του.

Νευρα... Πολλα νευρα...

γιατι να παει να παρει αλλο απο τον ιδιο κακο εκτροφεα;
Γράφει πιο πάνω, ότι έκανε ανταλλαγή το ζευγάρι με κάποιο gouldian. Είναι δύσκολη οποιαδήποτε άλλη λύση τώρα πια.

Εχει τοση ωρα που το διαβασα ακομη να απαντησω. Απο αυτον; Δωρο...
Δεν χρειάζεται να του απαντήσεις κατά την γνώμη μου, πάρε το πεθαμένο πουλάκι και πήγαινε να διαλέξεις ένα όσο μπορείς να καταλάβεις υγιές.
Τι νόημα έχει να ανταλλάξετε λόγια; Ποτέ δεν θα παραδεχθεί το περιστατικό, οπότε γιατί να το παλέψεις;

Νευρα... Πολλα νευρα...
Όταν θα σου περάσουν τα νεύρα και δεν έχεις πάει, τότε είναι που θα κρεμάσεις και άλλη ταμπέλα στον εαυτό σου.
Έχεις αφήσει μια συναλλαγή, ανοιχτή και τον εαυτό σου, εκτεθειμένο. Για αυτά τα δύο θα πάς,όχι για να σου δώσει δίκιο.

Back