Αναπαραγωγή Μεγαλώνουμε χάρη σε όλους εσάς

Καλημερα στην καλη μου παρεα Χρονια πολλα σε ολους με υγεια και αγαπη. :) Απο χθες εχω νεα μπομπιρακια 😛 τεσσερα του Θεου, απομενει ακομη ενα αυγουλακι που ελπιζω να βγει και αυτο σημερα. Ο Μπαφος με τη Σουλα 😛 μενουν πλεον στο δικο τους σπιτι και ειναι μια χαρα. Ευχαριστω ξανα ολους εσας και αντε παλι να δουμε τα νεα πουλακια πως θα εξελιχθουν. 👍D
 
Να τα χαίρεστε!
3 στοιχεία που πρεπει να προσεχθουν:
  1. Ο Μπαφος και η Σούλα να τρέφονται επαρκώς με αυγό, αυγοτροφή, μαλακούς σπόρους όπως κία, καμελίνα, νίζερ, κανναβούρι, περιλα. Εσύ θα κοιτάς συχνα αν τα σπόρια ειναι ανοιγμένα. Φυσικά, θα βάζεις και το κανονικό μείγμα σπόρων που έχεις και θα τους έχεις μονίμως κόκκαλο σουπιας.
  2. Οι γονείς και τα μικρούλια επισης να έχουν πλούσια σε πρωτεΐνες τροφή, αυγό κι αυγοτροφη και όλους τους σπόρους που ανέφερα πιο πάνω
  3. Οι γονείς, εφόσον δεν θελεις άλλη γέννα, καλό θα ήταν να χωριστούν έγκαιρα, πριν ζευγαρώσουν ξανά κι έχεις παλι αυγά με σπόρο.
 
Φιλε Ιανο σε ευχαριστω για την ενημερωση. Νομιζω οτι εμαθα αρκετα πραγματα απο ολους εσας και ολα αυτα που μου αναφερεις τα εχω καθημερινα. Τωρα νομιζω οτι δεν μπορω να χωρισω τους γονεις, γιατι ο Μητσος😛 δινει μεγαλη βοηθεια στη μανα οσον αφορα το ταισμα.
 
Ελένη, δεν μιλώ για τώρα, αλλά για μετά από 10 ημέρες για να είσαι βέβαιη ότι δεν θα ζευγαρώσουν πάλι. Νομίζω ότι είχες έναν προβληματισμό και για αυτήν τη γέννα, για αυτό στο αναφέρω εκ των προτέρων.
 
Ναι καταλαβα τι θελεις να μου πεις σιγουρα δεν προκειτε να την αφησω μετα γιατι δεν θα προλαβαινω ειδικα το καλοκαιρι που τρεχω συνεχως και δεν θα ηθελα να τα παραμελησω, εχω ηδη τεσσερα συν τα νεα μικρα συν δυο παπαγαλους, οποτε σκεφτομαι να εφαρμοσω τα πλαστικα αυγα μετα. Εκεινο που δεν εχω καταλαβει ακομη ειναι ποτε θα σταματησει να γενναει η καναρα😱
 
ποτε θα σταματησει να γενναει η καναρα
Όταν θα καταλάβει πως μπηκε το καλοκαιρι και ηρθε η ωρα να αλλαξει φτερωμα. Υπομονη.. ειναι νωρις ακομα!

Να σου ζησουν τα μικρα και Χρονι Πολλα!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ελενη μου να τα χαιρεσαι τα μικρα σου! Ειναι πανεμορφα! 🙂 Να σου ζησουν και τα νεογεννητα και με το καλο στο κλαρι κι αυτα!👍)Και μην ξεχνας να μας ανεβαζεις κι αλλες φωτογραφιες.. 😉:)
 
Τι γλυκό και πανέμορφο κίτρινο καναρινάκι είναι αυτό! Έχει τόσο αθώο και αξιολάτρευτο πρόσωπο! Και είναι σωστό και ικανότατο ποζέρι! Να σου ζήσει και να το καμαρώνεις!
 
Back
Top