Αναπαραγωγή Μεγαλώνουμε χάρη σε όλους εσάς

Καλησπέρα Ελένη! Έχω μείνει άναυδος και εντυπωσιασμένος με την τρίτη φωλιά των καναρινιών σου! Τα πήγαν και τα πάνε περίφημα και... καρποφόρα! Τα νέα τους μικρά είναι πανέμορφα και ζωντανές ζωγραφιές! Να σου ζήσουν πολλά χρόνια και με το καλό να τα καμαρώσεις στο κλαρί! Μπράβο σε όλους σας!
 
Ευχαριστω για τις ευχες σου 😉και πανω απο ολα θελω να ευχαριστησω ολους εσας, που με τη βοηθεια σας καταφερα ολα αυτα. Ειμαι πολυ περηφανη που εχω ολες αυτες τις μικρες φατσουλες😛 αλλα και εσας👍
 
Ακομη, σημερα τα ειδα ετσι :Dειναι μολις 15 ημερων τριμπουκουνα ειναι,😎 αλλα ειναι μωρα ακομη, λες να εχω παλι γεννητουρια;αυτη τη φορα θα τη "΄βαλω εγω στις κλωτσιες"
 
Ε, ναι, λέω ότι μπορεί να ζευγαρώσουν ξανά και θα πρέπει αν δεν θέλεις άλλα πουλάκια ή αν θεωρείς ότι αυτά που έχεις δεν θα έχεις τι να τα κάνεις από τώρα έως του χρόνου την άνοιξη που ενδεχομένως να θελήσεις να ζευγαρώσεις και αυτά, να αποσύρεις τον αρσενικό, αλλιώς σε βλέπω να πετάς ένσπορα αυγά. Χώρισέ τον λοιπόν είτε με κάγκελο είτε σε άλλο κλουβί. Αν το κάνεις με κάγκελο, τότε αν η μαμά τους κάνει άλλη φωλιά, θα τα ταΐζει εκείνος μέσα από τα κάγκελα ή θα του τα περάσεις εσύ από την άλλη μεριά.
αυτη τη φορα θα τη "΄βαλω εγω στις κλωτσιες"
Με το μαλακό όμως!meh
 
Ασε φιλε μου εχω μπλεξει ασχημα😱ξαφνικά ολοι θελουν καναρινια φιλες κουμπαρες και ενας χαμος.. Μπερδευτηκα.. Δε ξερω τι να κανω . Το κακο ειναι οτι εγω τα μικρα μου τα θελω ολα γιατι δεν τα εμπιστευομαι σε κανενα.Φοβαμαι να δωσω γιατι νομιζω οτι δεν θα τα προσεχουν οπως εγω.. Βλεπω φετος αντι για φορολογικα να γινω εκτροφεας:D
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back
Top