Δεν είναι έτσι ακριβώς, όσον αφορά τη διαχείριση του προγράμματος των παπαγάλων. Έχει αποδειχθεί με το χρόνο ότι οι παπαγάλοι μπορούν να προσαρμοστούν στο ανθρώπινο πρόγραμμα, αρκεί να λαμβάνουν επαρκή χρόνο ύπνου το βράδυ, έστω και σε σταθερή βάση. Η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών τους λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο και τα πουλιά τους ζουν μέχρι τα βαθιά γεράματα.Τα "εγω το κανω ετσι,εγω το κανω αλλιως και δεν εχει παθει τιποτε" ειναι κουβεντα να γινεται!
Συμφωνώ με αυτό,θα πρεπει να συμβαδιζουμε με την φυση το δυνατον σε μεγαλυτερο βαθμο.
@CloverB... Κάτι δεν μου αρέσει σε αυτή την κίνηση του πουλιού... Είχα κι έχω ένα λοβακι που το έκανε.. Εύχομαι να είναι απλη σύμπτωση... Δεν το λέω για να σε τρομάξω προς Θεού δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κανέναν εδώ μέσα... Αλλά θυμάστε οι περισσότεροι τι πέρασε ο Ομορφουλης μου! Αν δεις ότι συνεχίζει να το κάνει κάνε του εξετάσεις σε πτηνιατρο...Καλημέρα σας, εδώ και τρεις μέρες έχω το παπαγαλάκι μου είναι στο δωμάτιο έχω παρατηρήσει ότι μέχρι να ανοίξω το παντζούρι(10 η ωρα) είναι αρκετά ήσυχο και δεν κάνει καθόλου θόρυβο..ειναι καλο αυτο; ή μηπως πρεπει να κοιμαμαι με το παντζουρι ανοιχτο για να συνηθιζει το φως της ημερας;
[automerge]1595748813[/automerge]
επισης παρατηρησα οτι κανει αυτο..ξερει κανεις να μου πει αν μαδιεται ή χορευει;
View attachment 74421
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας