Φροντίδα Με ζευγάρι καρδερίνες, σύντομα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης gregog7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
για να το κλείσω το θέμα από την δική μου πλευρά... Ο άνθρωπος που θα τα πάρεις όπως εσύ γράφεις είναι έμπειρος, επομένως μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση, απλά κάνε μιά συμφωνία μαζί του για την περίπτωση που κάνει λάθος...

Το κόκκινο στο μάτι το περνάει κατά πολύ.
Βασίλη, αν είναι εύκολο ανέβασε μια φωτογραφία από αυτό το πουλί για να τη βάλουμε να συνοδεύει το μήνυμά σου. Μια εικόνα χίλιες λέξεις που λένε.

για να το κλείσω το θέμα από την δική μου πλευρά... Ο άνθρωπος που θα τα πάρεις όπως εσύ γράφεις είναι έμπειρος, επομένως μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση, απλά κάνε μιά συμφωνία μαζί του για την περίπτωση που κάνει λάθος...
Πολύ σωστό και αυτό, δεν θα έχει πιστεύω αντίρρηση. Σήμερα τα πουλιά κλείνουν τις 30 ημέρες.

Εδώ είναι ο χώρος που θα μπει η κλούβα.

IMG_20150603_154947_zpsc4tbgumj.webp

Εδώ στο μαγαζί έχω μία καρδερίνα.

Ασταμάτητο το πουλί.

Το κόκκινο στο μάτι το περνάει κατά πολύ.

Σήμερα κατέβασα το κλουβάκι γιατί είδα το πουλάκι "κάπως"

Και είδα αυγό.

Αντε βγάλε άκρη.

Ποτέ δεν λές το φύλο της καρδερίνας αν δεν σιγουρευτείς.
Θα σοκαριστηκες φαντάζομαι, έχω ακούσει για θηλυκά που πυροβολουν κανονικα.

εγώ πάντως είδα τα καταπληκτικά ενυδρεία σου και σκέφτομαι... Τι πας να μπλέξεις με αυτά τα ιδιότροπα σκατόπουλα! 😀
Αν σου πω οτι το ψιλοβαρεθηκα; Εκεί να δεις μετρήσεις, συνέχεια από πάνω σαν να έχεις μωρό παιδί.
Παιδιά, το ξαναλέω, ο λόγος που αγοράζω τα συγκεκριμένα είναι καθαρά χομπιστικος. Δεν με νοιάζει αν θα ζευγαρωσουν ποτέ. Απλά μετά από τόσες βλακειες που έχω κάνει πιο παλιά, τώρα πλέον μπορώ να κρίνω σωστά. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε 😉
Τώρα θα μου πεις γιατί δεν παίρνεις ενα αρσενικό εκτροφής να το ευχαριστηθεις; Αφού έμπλεξα με εσάς καλά να παθω :) :)

εγώ πάντως είδα τα καταπληκτικά ενυδρεία σου και σκέφτομαι... Τι πας να μπλέξεις με αυτά τα ιδιότροπα σκατόπουλα! 😀
Και η επιλογή του ενυδρείου του είναι από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές :)

Ερώτηση, μιας και ήρθε η κλούβα. Υπάρχει κοτετσοσυρμα πιο μικρό απο 1/2 της ιντσας;

Ε ναι, ποδαρακι δε χωρα παντως... Σε τι τιμη κυμαινεται αν μπορεις να μου πεις; Συτντομα θα φτιαξω τοιχωματα σε ντουλαπα και θα ηθελα να ξερω μη με πιασουνε κοροιδο :)

Ε ναι, ποδαρακι δε χωρα παντως... Σε τι τιμη κυμαινεται αν μπορεις να μου πεις; Συτντομα θα φτιαξω τοιχωματα σε ντουλαπα και θα ηθελα να ξερω μη με πιασουνε κοροιδο :)
1.5€ το μέτρο, είναι σίτα κοσκινίσματος,όχι πολύ ψιλή. Να ξέρεις πως είναι πλεκτή και λίγο μπελάς οταν την κόβεις το γύρισμα των συρμάτων.υπάρχει το κοτετσοσυρμα, ευκολοδούλευτο αλλά περνα νύχι στην 1/2 ιντσα που βγαίνει.Αν υπήρχε με πιο μικρό μάτι θα ήταν τέλειο.

Εγω θα το ντυσω πανω σε σιδερα ντεξιον οποτε δεν με νοιαζουν γυρισματα, απλα πρεπει να σκεφτω πως θα κανω την πορτα χωρις να χαλασω το μανικιουρ... :)

Εγω θα το ντυσω πανω σε σιδερα ντεξιον οποτε δεν με νοιαζουν γυρισματα, απλα πρεπει να σκεφτω πως θα κανω την πορτα χωρις να χαλασω το μανικιουρ... :)
δηλαδή κατι σαν ράφια, με τέτοια επένδυση και μεσα να μπουν οι κλούβες; Αν δεν έχει επαφή η κλουβα με την επένδυση
προτιμησε καποιο άλλο ειδος.Ακόμη και κουνελόσυρμα που είναι πονταρισμενο

δηλαδή κατι σαν ράφια, με τέτοια επένδυση και μεσα να μπουν οι κλούβες; Αν δεν έχει επαφή η κλουβα με την επένδυση
προτιμησε καποιο άλλο ειδος.Ακόμη και κουνελόσυρμα που είναι πονταρισμενο
Ναι εξωτερικα θα προσαρμοσω κουνελοσυρμα και πανω θα συρραψω σητα. Μεσα τα κλουβια θα ειναι ανεξαρτητα.

Με γάντια κήπου :)
Και παλι τα χαλαω...

Ναι εξωτερικα θα προσαρμοσω κουνελοσυρμα και πανω θα συρραψω σητα. Μεσα τα κλουβια θα ειναι ανεξαρτητα.

Και παλι τα χαλαω...
Μπορείς να βάλεις και σητα εντομών, ευκολοδούλευτη.

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Καλησπέρα, ερωτήσεων συνέχεια. Υπάρχει σακούλα που να καλύπτει αυτές τις διαστάσεις; Σακούλα καθαριότητας εννοώ.

Back