dimitris_patra
PB Member
για να το κλείσω το θέμα από την δική μου πλευρά... Ο άνθρωπος που θα τα πάρεις όπως εσύ γράφεις είναι έμπειρος, επομένως μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση, απλά κάνε μιά συμφωνία μαζί του για την περίπτωση που κάνει λάθος...
Βασίλη, αν είναι εύκολο ανέβασε μια φωτογραφία από αυτό το πουλί για να τη βάλουμε να συνοδεύει το μήνυμά σου. Μια εικόνα χίλιες λέξεις που λένε.Το κόκκινο στο μάτι το περνάει κατά πολύ.
Πολύ σωστό και αυτό, δεν θα έχει πιστεύω αντίρρηση. Σήμερα τα πουλιά κλείνουν τις 30 ημέρες.για να το κλείσω το θέμα από την δική μου πλευρά... Ο άνθρωπος που θα τα πάρεις όπως εσύ γράφεις είναι έμπειρος, επομένως μπορεί να κάνει σωστή εκτίμηση, απλά κάνε μιά συμφωνία μαζί του για την περίπτωση που κάνει λάθος...
Θα σοκαριστηκες φαντάζομαι, έχω ακούσει για θηλυκά που πυροβολουν κανονικα.Εδώ στο μαγαζί έχω μία καρδερίνα.
Ασταμάτητο το πουλί.
Το κόκκινο στο μάτι το περνάει κατά πολύ.
Σήμερα κατέβασα το κλουβάκι γιατί είδα το πουλάκι "κάπως"
Και είδα αυγό.
Αντε βγάλε άκρη.
Ποτέ δεν λές το φύλο της καρδερίνας αν δεν σιγουρευτείς.
Αν σου πω οτι το ψιλοβαρεθηκα; Εκεί να δεις μετρήσεις, συνέχεια από πάνω σαν να έχεις μωρό παιδί.εγώ πάντως είδα τα καταπληκτικά ενυδρεία σου και σκέφτομαι... Τι πας να μπλέξεις με αυτά τα ιδιότροπα σκατόπουλα!
Και η επιλογή του ενυδρείου του είναι από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές :)εγώ πάντως είδα τα καταπληκτικά ενυδρεία σου και σκέφτομαι... Τι πας να μπλέξεις με αυτά τα ιδιότροπα σκατόπουλα!
Είχε και ενα λίγο μικρότερο, αλλά αυτό πιστευω πως είναι ιδανικό.Αυτο ειναι το μικροτερο ματι που μπορεις να βρεις σε πλεγμα;
1.5€ το μέτρο, είναι σίτα κοσκινίσματος,όχι πολύ ψιλή. Να ξέρεις πως είναι πλεκτή και λίγο μπελάς οταν την κόβεις το γύρισμα των συρμάτων.υπάρχει το κοτετσοσυρμα, ευκολοδούλευτο αλλά περνα νύχι στην 1/2 ιντσα που βγαίνει.Αν υπήρχε με πιο μικρό μάτι θα ήταν τέλειο.Ε ναι, ποδαρακι δε χωρα παντως... Σε τι τιμη κυμαινεται αν μπορεις να μου πεις; Συτντομα θα φτιαξω τοιχωματα σε ντουλαπα και θα ηθελα να ξερω μη με πιασουνε κοροιδο :)
δηλαδή κατι σαν ράφια, με τέτοια επένδυση και μεσα να μπουν οι κλούβες; Αν δεν έχει επαφή η κλουβα με την επένδυσηΕγω θα το ντυσω πανω σε σιδερα ντεξιον οποτε δεν με νοιαζουν γυρισματα, απλα πρεπει να σκεφτω πως θα κανω την πορτα χωρις να χαλασω το μανικιουρ... :)
Με γάντια κήπου :)πως θα κανω την πορτα χωρις να χαλασω το μανικιουρ... :)
Ναι εξωτερικα θα προσαρμοσω κουνελοσυρμα και πανω θα συρραψω σητα. Μεσα τα κλουβια θα ειναι ανεξαρτητα.δηλαδή κατι σαν ράφια, με τέτοια επένδυση και μεσα να μπουν οι κλούβες; Αν δεν έχει επαφή η κλουβα με την επένδυση
προτιμησε καποιο άλλο ειδος.Ακόμη και κουνελόσυρμα που είναι πονταρισμενο
Και παλι τα χαλαω...Με γάντια κήπου :)
Μπορείς να βάλεις και σητα εντομών, ευκολοδούλευτη.Ναι εξωτερικα θα προσαρμοσω κουνελοσυρμα και πανω θα συρραψω σητα. Μεσα τα κλουβια θα ειναι ανεξαρτητα.
Και παλι τα χαλαω...
Μη γελασεις, σκεπτομουν τις τυπου εξυπνη σητα με τα μαγνητακια :)Μπορείς να βάλεις και σητα εντομών, ευκολοδούλευτη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας