Tωρα που εχει ανταγωνισμο της ταζει λαγους!
Μα τι γλυκάκια; θα σου τα ματιάσω Ζωή... Δεν υπάρχουν πράγματι σαν μικρά σοκολάτακια για φάγωμα... ️️️️Μα τι μπορεί να της λέει και από τα νεύρα της είναι έτοιμη να μετατραπεί σε σκατζοχοιρακι;
View attachment 65730
Δεν θα μπορούσες να το πεις καλύτεραΜα τι γλυκάκια; θα σου τα ματιάσω Ζωή... Δεν υπάρχουν πράγματι σαν μικρά σοκολάτακια για φάγωμα... ️️️
Ανέστη όπως τα λες ειναι. Είναι πιο τροφαντη η μικρή. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι ο Σαχαμπ πολύ αδύνατος και φαίνεται δίπλα του έτσι. Τον έναν τον παρακαλάω να φάει και την άλλη δεν την προλαβαίνωΖωή δεν ξέρω αν είναι η γωνία της φωτο αλλά το τρώει το φαΐ της η μικρή... Τρώει και του Σαχαμπ μάλλον. :D
Όχι Αντώνη δεν έχω ζυγίσει κανένα από τα δύο.Την εχει ζυγισει καθολου Ζωη;
Έχεις δίκιο. Τι ζυγαριά πρέπει να πάρω;θα βοηθουσε να δεις αν υπαρχει μεγαλη διαγορα αναμεσα τους αλλα και για να μην ξεφυγει η μικρη!
Τέλεια. Είναι και σε καλή τιμή. Όταν βρω χρόνο θα πάω να την πάρω. Σε ευχαριστώ πολύΣαν αυτη εδω, τετοιου τυπου ειναι μια χαρα!
Επειδή θέλεις να ζυγίζεις μόνο μερικά γραμμάρια και η απόκλιση μερικών γραμμαρίων μετράει σε εσάς θα πρότεινα να πάρεις μια που o κατασκευαστής να προσδιορίζει το τυπικό σφάλμα (να ξέρεις δηλαδή +- πόσα γρ παίζει) αν γίνεται αλλά και να μην ζυγίζει πολλά κιλά. Όσο λιγότερο βάρος μπορεί να ζυγίσει τόσο ακριβέστερη θα είναι. Θα πρότεινα μέχρι 0,5 kg το πολύ 1 kg αν είναι μόνο για τα πουλιά.
Να σαι καλά Γιώργο. Αύριο θα τον δεις τον λεβέντη σου;Αχ βρε Ζωή... Κουκλάκια και τα 2...
Είχα να μπω κοντά 2 εβδομάδες και σας βλέπω με τα πουλιά και ζηλεύω... Περιμένω πως και πως αύριο
Ναι... Τον έβλεπα σε βίντεο μόνο...Να σαι καλά Γιώργο. Αύριο θα τον δεις τον λεβέντη σου;
Με το καλό τότε. Λίγο έμεινεΝαι... Τον έβλεπα σε βίντεο μόνο...
2 εβδομάδες μετά... Ούτε φαντάζομαι πώς θα είναιΜε το καλό τότε. Λίγο έμεινε
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας