Όμορφα τα πιτσιρίκια σου Ζωή! Μπράβο στη μικρή που τρώει τα λαχανικά της!
Θα τους δώσω από ένα πεταχτό. Δεν τολμαω κάτι παραπάνω σήμερα στα καλά καθούμενα πήδηξε πάνω μου και με άρπαξε από τα χείλη ο Ταλιμπάν.Από ένα φιλί στα κεφαλάκια τους.
Σίσσυ, αυτή θα φάει κι εμένα σε λίγοΌμορφα τα πιτσιρίκια σου Ζωή! Μπράβο στη μικρή που τρώει τα λαχανικά της!
Έτσι πρέπει Βάσω μου εχεις κι εσύ γιους και ξέρειςΑχ Ζωή μου, κουκλακια τα ερωτευμένα σου! Πάντως ο Σαχαμπ μανούλα πρώτα και μετά σύζυγο
Ευχαριστώ πολύΚουκλακια τα μωρακια σου! Και το παλικαρι γεματο καρφακια :)
Ευχαριστώ πολύΤέλειος να τον χαίρεσαι!
"Εικονικά" μόνο συμπληρώνει το ένα το άλλο, αυτό είναι το πρόβλημαΚαι μόνο την ισορροπία της στάσης των πουλιών να δεις, το ένα συμπληρώνει το άλλο, απίστευτη εικόνα.. Απ΄στευτα πουλάκια... φτου φτου
Ρομαντικό δείπνο View attachment 64865
Μετά βίας βγάζω τις φωτογραφίες. Το "touch" στο Photoshop θα γίνει όταν θα βγουν κινητά τηλέφωνα που θα αναλαμβάνουν να το κάνουν μόνα τουςΤελεια!
Γινεται πινακας αυτη η φωτο με ενα ελαφρυ "touch" στο Photoshop :)
Τι ειναι αυτό που τρώνε βρε Ζωή;Ρομαντικό δείπνο View attachment 64865
Βερίκοκο.Τι ειναι αυτό που τρώνε βρε Ζωή;
Έχουμε έρωτα με οτιδήποτε τρώγεταιΘεϊκές φωτογραφίες με το ζεύγος ️️️️εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος με το βερίκοκο ομως
Μέχρι στιγμής δεν έχουν μαλώσει ποτέ ούτε καν για το φαγητό. Πάντα τους βάζω τα ίδια λαχανικά σε δύο μπωλ αλλά τρώνε πάντα από το ίδιο μαζίΤο βερίκοκο ευτυχώς είναι αρκετά μεγάλο για να φάνε και οι δύο οπότε ο πίνακας "η αιμοσταγής μάχη του βερίκοκου" έγινε "ρομαντικό δείπνο".
Τέλεια είναι ζωή τα μαναράκια σου
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας