Εμενα αυτη την συμπεριφορα την εχει σε καθετι που περιεχει τροφη!
Γινεται Τουρκος!
Γινεται Τουρκος!
Ω Παναγία μου Παναγία μου.. Μα είναι δυνατόν να αφήσουμε αυτά τα τρελογκια χωρίς φαΐ νερό κ χάδια;Και ο δικός μου τα ίδια κάνει κ με το νερό κ με την τροφή του, λες και δεν θα του τα ξανά φέρω πίσω ποτέ... Και φωνάζει σαν τρελό λες κ θα τον αφήσω να πεθάνει από την πείνα κ την δίψα
User23658 είπε:Ω Παναγία μου Παναγία μου.. Μα είναι δυνατόν να αφήσουμε αυτά τα τρελογκια χωρίς φαΐ νερό κ χάδια;
Κάνω 5 βήματα απ το τραπέζι στην κουζίνα να του ετοιμάσω το αυγό! Τσαρρρρ τσαρρ άρχισε! Εσύ δεν εισαι παιδί! Μαμακιας εισαιΔεν ξέρω ειλικρινά, κάθε μέρα το ίδιο σκηνικό
User23658 είπε:Κάνω 5 βήματα απ το τραπέζι στην κουζίνα να του ετοιμάσω το αυγό! Τσαρρρρ τσαρρ άρχισε! Εσύ δεν εισαι παιδί! Μαμακιας εισαι
Έχει τελειώσει το σχοινακι και δεν μπορούμε να φτιάξουμε παιχνίδια, οπότε η σαυριτσα εκτονώνεται πάνω μαςΥπέροχα όλα τους, καταλάβαμε και ποιος είναι το ''αφεντικό'' σε αυτή την παρέα.
Και μάντεψε εκείνη την ώρα που βρίσκεται η γαλάζια κουκκίδα04:12 η ανατροπή :)
Πάνω στο κεφάλι της μανούλας@ζιζι εεε που αλλού; Στη μανούλα ️️️
Πες το ψέματα@ζιζι εμ βέβαια.. Αφού είναι η μόνη που μπορεί να κουμαντάρει
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας