Αχ μωρέ ο καλουλης...
Και γω σας εύχομαι πολλές επετείους ακόμα!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ️️️️Να είναι υγιής και χαρούμενος Ζωή! Εύχομαι να κάνετε συντροφιά για πολλά πολλά χρόνια!
Μακάρι γιατί δεν αντέχω χωρις τη γκρίνια του
Αχ μωρέ ο καλουλης...
Και γω σας εύχομαι πολλές επετείους ακόμα!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά ️️️️Να είναι υγιής και χαρούμενος Ζωή! Εύχομαι να κάνετε συντροφιά για πολλά πολλά χρόνια!
Να σου ζήσει! Αντε κ γαμπρουλης!
Ο κόσμος μας θέλει απογόνους του Σαχαμπ!
Να'στε καλά ️Να τον χαιρεσαι για πολλα χρονια ακομη!
Να'σαι καλά Ανέστη. Είχα την εντύπωση ότι ήταν στις 22 αλλά τώρα που κοίταξα το ημερολόγιο στις 21 ήταν Κυριακή και είμαι σίγουρη ότι ήταν Κυριακή βράδυΚαι του χρόνου με υγεία! Στις 21 ή 22 έχετε επέτειο εσείς; Γιατί εμείς έχουμε στις 21 και το γιορτάσαμε κανονικά.
Να είσαι καλά Βάσω μουΝα έχει πολλά και καλά χρόνια το αγόρι μας
Να'σαι καλά Ανέστη. Είχα την εντύπωση ότι ήταν στις 22 αλλά τώρα που κοίταξα το ημερολόγιο στις 21 ήταν Κυριακή και είμαι σίγουρη ότι ήταν Κυριακή βράδυ
Λάθος μέρα μάλλον το γιορτάσαμε εμείς
Του χρόνου να είναι γερός να την γιορτάσουμε τη σωστή μέραΕμάς ήταν Σάββατο γιατί ήταν ένα χρόνο πριν τον Σάχαμπ. Είδες, σε έβαλε και βρήκες ακριβώς την επέτειο, όχι ότι παίζει και κανέναν ρόλο.
Οι ''λεπτομέρειες'' όμως κάνουν τη διαφορά!Εμάς ήταν Σάββατο γιατί ήταν ένα χρόνο πριν τον Σάχαμπ. Είδες, σε έβαλε και βρήκες ακριβώς την επέτειο, όχι ότι παίζει και κανέναν ρόλο.
Θα τον σουβλισω τον Σαχαμπ σου. Από εχθές με λέει χοντρή ό,τι άσχημο λέω στη Ζιζή το λέει αυτός σε εμένα. Ηρθε η ώρα να πληρώσω για ολαΑχ, Σαχαμπ Σαχαμπ
! Όλα εδώ πληρώνονται.Θα τον σουβλισω τον Σαχαμπ σου. Από εχθές με λέει χοντρή
Το πουλί ζούσε σε ένα μαγαζί που άκουσε απο μια υπάλληλο το "ουστ" και φώναζε στους πελάτες ουστ.
Αχαρακτήριστοι και η υπάλληλος και το αφεντικό που τον ξεφορτώθηκε! Όλα εδώ πληρώνονται.
Μια φίλη μου (στην Ελλάδα) βρέθηκε με ένα κοκατού πριν λίγες ημέρες. Το πουλί ζούσε σε ένα μαγαζί που άκουσε απο μια υπάλληλο το "ουστ" και φώναζε στους πελάτες ουστ. Το αφεντικό το ξεφορτώθηκε ενώ μάλλον έπρεπε να ξεφορτωθεί αυτήν που το έλεγε (πίσω απο την πλάτη τους).
! Σχιζοφρένεια!Πρώτα με λέει χοντρή και μετά μου ζητάει να φάω
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας