Καλημέρα!
Χθες πήρα θηλυκό μετά από πολύ ψάξιμο και χωρίς πολλές επιλογές...
Πήγα να πάρω χθες το απόγευμα ένα κόκκινο (με μαύρο δαχτυλίδι που είχα δει το πρωί) και μόλις το είχε πάρει κάποιος...
Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή!
Αυτό δεν είχε δαχτυλίδι αλλά όταν το έπιασε για να το δω, μου είπε ότι είναι περίπου 7 μηνών (από τα ποδαράκια του που τα είδε όταν του είπα εάν μπορεί να του κόψει τα νύχια...)
Από πόσο μηνών και μετά μπορεί να ζευγαρώσει ένα θηλυκό? (μου είπε από 8 μηνών και μετά)

[automerge]1575457127[/automerge]
Αυτό είναι αχάτης ή όχι;
Πως μπορώ να είμαι σίγουρη για το φύλο του καναρινιού, καθώς ήταν σίγουρος κατά 90% ότι είναι θηλυκό...
Η λύση που μου πρότεινε ο ίδιος είναι να τα βάλω κατευθείαν στην ζευγαρώστρα με το χώρισμα και εάν δω ότι φιλιούνται είμαστε ΟΚ, εάν τα δω να τσακώνονται να το πάω πίσω για να μου δώσει ένα άλλο (ελπίζω να είναι θηλυκό γιατί έχω ήδη δεθεί μαζί του)!
Έγω δεν τα έβαλα μαζί γιατί ήταν και βράδυ... Τα έχω σε ξεχωριστό κλουβί σε απόσταση περίπου 4 μέτρα καθώς δεν μπορώ να βάλω το ένα σε υπνοδωμάτιο... απλά στο θηλυκό έχω σηκώσει την σακούλα που είναι για τους σπόρους, από την μία μεριά πιο ψηλά για να μην φαίνονται. Σήμερα όμως το αρσενικό δεν κελάηδησε καθόλου, ενώ κελαηδούσε κάθε πρωί. Και τα δύο όμως τα είδα το πρωί να κόβουν χαρτί από τον πάτο του κλουβιού. Υποδηλώνει κάτι αυτό?
View attachment video-1575451953.mp4