Αναπαραγωγή Με τι χρώμα αρσενικό να ζευγαρώσω την θυληκιά μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
αλλος τροπος δεν υπαρχει;αμα το εκανα με καμια λιμα απο την απαλη μερια; Ή θα ειναι χειροτερο;
Σίγουρα θα είναι χειρότερο, με τον νυχοκόπτη θα τελειώσεις με μία κίνηση χωρίς να ταλαιπωρήσεις το πουλάκι.
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ φοβαμαι με τον νυχοκοπτη! Ακριβως οπως το ειπες θα τελειωσω με μια κινηση (εννοω οτι θα λιποθυμησω 🤣)και με τον νυχοκοπτη δεν θα τετραγωνισει το ραμφος; Πω πω θα τα δω ολα παλι 😜 θα το προσπαθησω ομως! Σε ευχαριστω πολυ!
 
Στο θηλυκό χρειάζεται λίγο κόψιμο το πάνω μέρος του ράμφους.
Επιτρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο εφόσον δεν έχει την σχετική εμπειρία; και γω πρώτη φορά το ακουω οτι "κόβουμε" το ράμφος. Ειναι τόσο αναγκαίο το συγκεκριμένο ωστε να αξίζει το στρες του πουλιου και του εκτροφεα;
 
@SVP13 εχω διαβασει μονο για το κοψιμο του ραμφους στις καρδερινες αλλα οχι στα καναρινια! Ποτε δεν το ειχα κανει γιατι νομιζα οτι στα καναρινια δεν χρειαζεται! Ενταξει τα νυχια παει και ερχεται κλεινεις τα ματια που λεει ο λογος και το κανεις αλλα το ραμφος δεν θα το αντεξω! Το φοβαμαι πολυ να το επιχειρησω αλλα αμα χρειαζεται;γι αυτο και ρωτησα αν υπαρχει αλλος τροπος πιο ευκολος!
 
Ειναι τόσο αναγκαίο
Είναι για να τρέφεται σωστά το πουλί.
Επιτρέπεται να κάνει κάτι τέτοιο εφόσον δεν έχει την σχετική εμπειρία
Μόνο κάνοντας αποκτάς την εμπειρία, φυσικά πάντα μπορείς να έχεις την βοήθεια από ένα φίλο που θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα.
Ένα παλιό θέμα που εξηγεί πολλά:
 
@ΙΩΑΝΝΗΣ@ ειπε καποιο μελος στην συζητηση: (ελεγχοντας στο φως το τελειωμα του αισθητηριου νευρου ) αυτο πως το διακρινω; Μην κανω καμια ζημια!
 
ειπε καποιο μελος στην συζητηση: (ελεγχοντας στο φως το τελειωμα του αισθητηριου νευρου ) αυτο πως το διακρινω; Μην κανω καμια ζημια!
Αναφέρονταν σε κοτούλες και όχι σε καναρίνια, προσωπικά το έχω κάνει όταν χρειάστηκε χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στο πουλάκι.
 
Είναι πολύ μικρή ακόμα η "βλάβη" στην μύτη. Δεν χρειάζεται καμιά παρέμβαση.Μπορεί μάλιστα η εξέλιξη να είναι τόσο βραδύα που να μη χρειαστεί ούτε σε ένα χρόνο. Καλόν είναι, κάθε 3μηνο να ανεβάζεις μια φωτό για να φανεί η διαφορά. Το καλύτερο είναι φυσικά να ανεβαίνουν οι φωτό η μία δίπλα στην άλλη και με τις ανάλογες ημερομηνίες επάνω τους.
 
@mgerom Ευχαριστω πολυ! Την γλυτωσα φαινεται την λιποθυμια! Δηλαδη τωρα πρεπει να ανεβασω φωτογραφια τον Δεκεμβρη! Μακαρι να μην μεγαλωσει αλλο...δεν θα μπορεσω να το κανω γι αυτο παρακαλαω να μην μεγαλωσει το ραμφος! Παντως τρεφεται μια χαρα δεν υπαρχει προβλημα!
 
Back
Top