Γενικά Μια σκληρή αποχώρηση

Κωνσταντίνε, γώ νομίζω ότι χαρακτηρίζεις τη Λόλα "... Οχι τοσο εξημερωμενη.." γιατί προτιμούσες τον Κόκο, φανερά μπροστά της, χωρίς ίσες ευκαιρίες, ίδιο χρόνο, πληγωνόταν και σου έδινε αυτή την εντύπωση! Βγάλ'την από τη γωνία, πρόσεξέ την, ασχολήσου μαζί της, αυτά που φαίνονται 'μη εξημερωμένα', είναι πιό ευαίσθητα, έχουν περισσότερη ανάγκη τρυφερότητας, και θα δεις ότι θα πάψει να'ναι 'απόμακρη' και θα την κερδίσεις σίγουρα! Μην απογοητεύεσαι πριν καν σκεφθείς και αποφασίσεις να την πλησιάσεις και να την κατανοήσεις και το νομίζεις δύσκολο! Στα δύσκολα φαίνεται η αγάπη μας, και η Λόλα τώρα έχει στερηθεί και αναζητάει και την αγάπη & συντροφιά του Κόκου!
 
Η θηλυκια ομως δεν ειναι οπως ο Κοκος
Σαφώς και δεν είναι! Αν μαζευτούν 10 μέλη με την ίδια ράτσα παπαγάλου, θα σου περιγράψουν 10 διαφορετικούς χαρακτήρες! Κανένα πουλί δεν είναι ίδιο (όπως και οι άνθρωποι μεταξύ μας) με κάποιο άλλο. Πόσο μάλλον η Λόλα, όταν έδειχνες την αδυναμία σου στον Κοκό μπροστά της (προς Θεού, δεν το λέω με ύφος κατηγορίας, απλά προσπαθώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις λίγο το πώς λειτουργεί το μυαλό της 🙂! Κράτησε μέσα σου τις πιο όμορφες στιγμές με τον Κοκό σου, αλλά δώσε την ευκαιρία στην Λόλα να σου δείξει τις στιγμές που μπορεί να σου χαρίσει κι αυτή, αφού βέβαια της αφιερώσεις αρκετό χρόνο και αγάπη! Θέλει πολύ υπομονή από πλευράς σου, σκέψου όμως πόσο ικανοποιημένος και περήφανος θα νοιώσεις και πόσο χαρούμενος θα είσαι όταν θα χαίρεσαι την παρέα της!
 
Κωνσταντινε μπραβο για την αποφαση που δε θα την δωσεις τη Λολα. Σε χρειαζεται πολυ αυτη τη στιγμη. Και τα δικα μου Lovebirds παρολο που δεν ειναι εξημερωμενα μ'εχουν συνηθισει, παρατηρουν την καθε μου κινηση και ειμαι σιγουρη οτι αισθανονται την αγαπη μου. Σε καμια περιπτωση δεν θα τα αφηνα ουτε καν θα το σκεφτομουν!
 
ολοι μια μερα θα πεθάνουμε, αλλα αυτό δεν σημαινει οτι δεν αξιζει να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε

συμφωνώ απόλυτα!
ο φόβος του απο - χωρισμού δεν πρέπει να μας κάνει να αποφεύγουμε τις στενές σχέσεις με τα αγαπημένα μας κατοικίδια, σημασία έχουν οι στιγμές που ζούμε μαζί τους και που αυτές θα κρατήσουμε ως γλυκές αναμνήσεις όταν κάποια στιγμή θα φύγουν απο κοντά μας...
 
Back
Top