Ασθένειες Μπάτζι δεν μπορεί να φάει σπόρια ζει μόνο με ψωμί

Φυσικα και του τα πηγα απο κει βεβαια ειδη ειχα απογοητευτικά απο το πρωτο πρωτο παπαγαλακι που εχασα
Να διορθωσω εσωτερικους ογκουςεννοουσα το εξωτερικου το εγραψα κατα λαθος συγνωμη
Mου φαίνεται ύποπτο στα όρια του απίθανου και τα δυο μπάτζι σου να έπαθαν μυστηριωδώς όγκους εσωτερικούς, εξωτερικούς και γενικώς θεωρίες ανεπιβεβαίωτες όπως είπες και μόνη σου απο γιατρό χωρίς εμπειρία. Τα είδε καταρχήν τα πουλιά ή η διάγνωση έγινε τηλεφωνικά;

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω πλήρως αλλά δυστυχώς από τα στοιχεία που μας δίνεις προκύπτει πως το πουλάκι ταλαιπωρείται πολύ καιρό και αποφάσισες να προσεγγίσεις το φόρουμ πολύ αργά. Το γεγονός πως ήδη έγινε υποτονικό και κοιμάται, σημαίνει πως έχει παραδοθεί στην ασθένεια. Πρέπει να είσαι έτοιμη. Αμφιβάλλω αν και ο άριστος γιατρός θα μπορούσε να το σώσει πλέον.
Βάλε το σε πολύ ζεστό σημείο, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα 32 βαθμών, μήπως και το βοηθήσεις να ανακάμψει κάπως ή έστω να μην υποφέρει τουλάχιστον και από το κρύο και την κακουχία.
Από πότε το βλέπεις να κοιμάται συνέχεια; Έδωσες σήμερα υγρή αυγοτροφή αντί για ψωμί;

Να τα παρω τα πραγματα απο την αρχη λοιπον ξαφνικά πριν απο 4 μηνες ο φοιβος μου αρχισε να μην τρωει την τροφη του. Και τον εβλεπα πως οταν ετρωγε εστω και λιγο την εβλεπα να την εχει κανει εμετο στο κλουβι. Επρεπε κατι να σκεφτω γιατι τον εβλεπα πως ενω ειχε ορεξη για φαγητο δεν μπορουσε να φαει σπορια αρχισα λοιπον να του δινω ψωμι γιατι σκεφτηκα πως αν δεν τρωει τιποτα θα πεθανει ψωμι μηλο και μπανανα βεβαια την μπανανα και το μηλο τα προσπαθουσε αλλα δεν τα πολυ καταφερνε. Ετσι τον πηρα και τον πηγα στο κτηνιατρο της επαρχία ο οποιος ομως δεν ειναι εξειδικευμένο και μου εδωσε την αντιβιωση που σας εγραψα δεν του εδωσε και πολυ σημασια μου ειπε να του την δωσω για λιγες μερες και να παω να του πω τα αποτελεσματα πηγα λοιπον ξανα και με ρωτησε πως παει του ειπα πως δεν τρωει την τροφη του και του ειπα πως τρωει. Μονο ψωμι και μου απαντησε πως δεν πειραζει καλο του κανει και το ψωμι προφανως ο ανθρωπος δεν ειναι εξειδικευμενος στο αντικειμενο τον πτηνων και μου ειπε πως προφανως θα ειχε καποιο εσωτερικο ογκο γιαυτο. Δεν μπορει να φαει οπως ειχε και η αθηνα μου που εχασα το προβλημα μου ειναι πως εχασα πολυ χρονο χωρις να του δινω κατι πιο αποτελεσματικο με το προβλημα του φοιβου και η κατασταση της υγειας του να χειροτερεύει μερα με την μερα κατι πολυβιταμινες του δινω και τωρα εκει που. Βγαινουν τα κακα του του κανει φλεγμονη και του κολανε καποιες φορες οι κοιλυτσουλιες του οι οποιες τωρα πια βγαινουν σαν νερο αυτο που κανω τον πλενω στο σημειο και μεχρι και χτες του εβαζα μπενταντιν σε υγρη μορφη μεχρι που καποιος απο την ομαδα σας που ειπε να το σταματησω γιατι μου ειπε πως δεν του κανει καλο πραγματικα δεν ξερω πως να τον βοηθησω και πολυ συντομα νιωθω πως θα τον χασωσας ευχαριστω πολυ με το χρονο που αφιερώνεται για μενα και τον φοιβο μου. Θελω να σας ανεβασω φωτογραφιες να τον δειτε και δεν ξερω πως να ανεβασω το αρχειο απο το κινητο μου

Του εβαλα μπανανα λιγο εφαγε το αυγο δεν μου το τρωει ποτε δεν μου το ετρωγε οσες φορες και να του εβαζα και εφαγε και λιγο ψωμι και λιγο μηλο οσο για τον χωρο που τον εχω ειναι μεσα στο σαλονι που εχω αρκετη ζεστη. Δεν το ειχα σκεφτει το φορουμ γενικα δεν το εχω με αυτα και δεν ηξερα πως υπαρχει. τελειος τυχαια σας βρηκα ψαχνοντας το τελευταιο καιρο τη ασθενεια μπορει να εχει ο φοιβος μου και ετσι σας βρηκα

Κοιμαται καμμια βδομαδα.

Στο σαλόνι που το έχεις τι ώρα κλείνετε τα φώτα; καίτε τζάκι; Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία του κλουβιού; υπάρχει περίπτωση να έχει σκουριές; καπνίζετε στο δωμάτιο; η κουζίνα είναι εννιαίος χώρος με το σαλόνι; έχει υδρατμούς και μαγειρεύετε σε σκεύη teflon; δώσε μας λίγες λεπτομέρειες για τη ζωή και διατροφή του.

Γωγω σε ποιο κτηνιατρο πηγες; Ρωτησα την Eleni pepper δεν εχει πτηνιατρο στο Αλιβερι αλλα εχει εναν καλο κτηνιατρο που μπορεις να ρωτησεις αν μπορει να το δει.
Που να τον παω ; Εγω μενω αλιβερι ευβοιας

Για το Σταυρο Σπανο μου ειπε, στο Αλιβερι ειναι. Παρε τηλεφωνο να δεις αν μπορει να τον αναλαβει.
Σε ευχαριστω πολυ θα το βρω δεν τον ξερω θα βρω τηλεφωνο και θα τον παω
Στο σαλόνι που το έχεις τι ώρα κλείνετε τα φώτα; καίτε τζάκι; Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία του κλουβιού; υπάρχει περίπτωση να έχει σκουριές; καπνίζετε στο δωμάτιο; η κουζίνα είναι εννιαίος χώρος με το σαλόνι; έχει υδρατμούς και μαγειρεύετε σε σκεύη teflon; δώσε μας λίγες λεπτομέρειες για τη ζωή και διατροφή του.
Ο χωρος ειναι ενιαιος και μεγαλος κουζινα και σαλονι μαζι. Το τζακι ειναι ενεργειακο αλλα σε μεγαλη αποσταση απο το κλουβι οπως και η κουζινα που μαγειρευω σε κανονικες κατσαρολες μεσα στο σπιτι δεν καπνιζουμε γιατι εχω παιδια η διατροφη του παπαγαλουμου ηταν παντα μηλο μπανανες παστελια με μελι και αυγο παπαγαλινη καποιες φορες του εβαζα πολυβιταμινες στο νερακι του και του εδινα και λιγο μελι απο το χερι μου τα υπολοιπα φρουτα που του εβαζα δεν τα ετρωγε ποτε το κλουβι σε ορισμενα σημεια ειναι λιγο σκουριασμενο γιατι του το πλενω δεν ξερω αν πραττω σωστα αλλα τους καλοκαιρινους μηνες το κανω να του το πλενω φωτογραφια να βγαλω και να στειλω αλλα απο το κινητο δεν ξερω πως να την ανεβασω στην συζήτηση...

Συνημμένα

• 20180110_21589].webp
    20180110_21589].webp
    188,7 KB · Προβολές: 39
  • 48[590].webp
    48[590].webp
    185,5 KB · Προβολές: 32
  • 1].webp
    1].webp
    99,4 KB · Προβολές: 31
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Με τι πλένεις το κλουβί; Χρησιμοποιείς γενικά ισχυρά απολυμαντικά στο σπίτι λόγω των παιδιών; Υπάρχει περίπτωση τα παιδάκια στο παρελθόν να τάϊζαν ακατάλληλα τρόφιμα τα πουλάκια; Όπως γαριδάκια κτλ; Χρησιμοποιείς αρωματικά κεριά ή σπρέϋ χώρου;

Με τι πλένεις το κλουβί; Χρησιμοποιείς γενικά ισχυρά απολυμαντικά στο σπίτι λόγω των παιδιών; Υπάρχει περίπτωση τα παιδάκια στο παρελθόν να τάϊζαν ακατάλληλα τρόφιμα τα πουλάκια; Όπως γαριδάκια κτλ; Χρησιμοποιείς αρωματικά κεριά ή σπρέϋ χώρου;
Το κλουβι το επλενα με νερακι τιποτα αλλο τα παιδια οχι δεν θα το εκαναν ποτε αυτο τον αγαπανε και τον σέβονται. Και ειναι παντα στην επιβλεψει μου

Δεν βαζω ουτε αρωματικα ουτε κερια

Εσείς οι ίδιοι καταναλώνετε το νερό της περιοχής σας και στα πουλάκια τι νερό βάζεις;

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Απο το νερο της βρυσης και εμεις το πινουμε αυτο το νερο παιζει ρολο;
Το νερό της βρύσης αν δεν είναι καθαρό, μπορεί να μεταδώσει πολλές ασθένειες.
Ψάξε βρες τον γιατρό που σου συστήνει η Βάσια και όταν κλείσεις ραντεβού, θα σου πω τι σκέφτομαι. Για να το συζητήσεις μαζί του, γιατί δεν θέλω να σε αποπροσανατολίσω με απλές σκέψεις.

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
στο κτηνιατρο της επαρχία ο οποιος ομως δεν ειναι εξειδικευμένο και μου εδωσε την αντιβιωση που σας εγραψα δεν του εδωσε και πολυ σημασια μου ειπε να του την δωσω για λιγες μερες και να παω να του πω τα αποτελεσματα πηγα λοιπον ξανα και με ρωτησε πως παει του ειπα πως δεν τρωει την τροφη του και του ειπα πως τρωει. Μονο ψωμι και μου απαντησε πως δεν πειραζει καλο του κανει και το ψωμι προφανως ο ανθρωπος δεν ειναι εξειδικευμενος στο αντικειμενο τον πτηνων και μου ειπε πως προφανως θα ειχε καποιο εσωτερικο ογκο γιαυτο.

Αυτή η διάγνωση είναι του ποδαριού για να μην πω το άλλο μέρος του σώματος που μου έρχεται πρώτα πρώτα στο νου. Έχει όγκους εσωτερικούς τους οποίους διέγνωσε με μαγικό τρόπο και σου έδωσε αντιβίωση. 🙄 Θυμώνω γιατί ενώ κάποιος δεν ξέρει απο πουλιά σου πλασάρισε μια κοτσάνα για να ακούσεις κάτι και να τον πληρώσεις ή έστω να μην φανεί ότι δεν ξέρει βασικά πράγματα ενώ θα μπορούσε να σου πει ντόμπρα ότι δεν έχει ιδέα και να σε στείλει αλλού.

Να πας στο γιατρό που σου είπε η Βάσια πιο πάνω. Η εικόνα του πουλιού εμένα προσωπικά μου δείχνει κάποια λοίμωξη ή αυξημένο αριθμό βακτηρίων στο έντερο και θεωρώ πως με τη σωστή αντιβίωση θα είχε ήδη αντιμετωπιστεί. Ελπίζω να μην είναι αργά.

Να πας στο γιατρό που σου είπε η Βάσια πιο πάνω. Η εικόνα του πουλιού εμένα προσωπικά μου δείχνει κάποια λοίμωξη ή αυξημένο αριθμό βακτηρίων στο έντερο και θεωρώ πως με τη σωστή αντιβίωση θα είχε ήδη αντιμετωπιστεί. Ελπίζω να μην είναι αργά.
Μακαρι να τον προλαβω

Γιατί είναι άδεια η ταίστρα του; Τα σπόρια του πρέπει να είναι μόνιμα στο κλουβί του είτε σου φαίνεται ότι τα τρώει είτε όχι.
Του τα εβγαλα γιατι δεν τα ετρωγε εδω και καιρο λες να του ξαναβαλω Τροφη;

Δεν του βαζω εδω και 2 βδομαδες γιατι δεν την πλησιαζει εδω και 4 μηνες

Η τροφή που χρησιμοποιείς είναι χύμα; Αν ναι, αγόρασε αύριο μια συσκευασμένη και άλλαξε την ταΐστρα από την πίσω πλευρά του κλουβιού.
Το χαμηλό αυτό τραπεζάκι δεν είναι κατάλληλο για το κλουβί και επίσης αυτό που φαίνεται πίσω του είναι θερμαντικό σώμα;
Βρίσκεις κεχρί σενεγάλης-μίλετ στην περιοχή σου;
Δώσε ρίγανη έστω και ξηρή να φάει.

Του τα εβγαλα γιατι δεν τα ετρωγε εδω και καιρο λες να του ξαναβαλω Τροφη;

Δεν του βαζω εδω και 2 βδομαδες γιατι δεν την πλησιαζει εδω και 4 μηνες

Το φαγητό του το κανονικό δεν έπρεπε να του το βγάλεις για κανένα λόγο. Να το βάλεις πίσω άμεσα. Μπορείς να του δώσεις και λίγο βρασμένο ρύζι αν κάνει διάροια.

Back