οπως μας λεει ψιλαφιστα το χες ξαναρωτησει(γνωστη μεθοδος)
παντως και ο δευτερος γιατρος παραδεχεται οτι ειναι ασχετος στα πτηνα και εδωσε 2 φαρμακα στην τυχη μπας και το πιασουν. ελπιζω ολα να πανε καλα και να αυτοθεραπευτει
Δεν θέλω ν φανώ Απαισιόδοξος αλλά δυστυχώ νομίζω είναι μη αναστρέψιμοΔυστυχως τα πράγματα δεν τα βλεπω καλα σημερα βρηκα παλι εμετο διασπαρτο μεσα στο κλουβι και συν την ταιστρα την εχει κανει φωλια και κοιμάται συνεχεια δεν τον βλεπω και πολυ καλα!
Γωγώ, δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν την αγωνία σου, το ξέρω, σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να διανοηθείς. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να του δώσεις νερό με ηλεκτρολύτες (λίγο νερό) δλδ νερό με αλμόρα από το φαρμακείο ή έστω λίγο ζαχαρόνερο, να τον βάλεις στο πιο ζεστό σημείο του σπιτιού (ίσως και μια λάμπα πυρακτώσεως σε μικρή απόσταση με ένα θερμόμετρο ενδιάμεσα ώστε να μην ανέβει η θερμοκρασία στο κλουβί άνω των 32 βαθμών). Επίσης αυτό που μπορείς επίσης να κάνεις είναι να ευχηθείς η ταλαιπωρία του να τελειώσει γρήγορα αν είναι το πουλάκι να φύγει ή να γίνει το καλύτερο που είναι δυνατό να συμβεί.Δυστυχως τα πράγματα δεν τα βλεπω καλα σημερα βρηκα παλι εμετο διασπαρτο μεσα στο κλουβι και συν την ταιστρα την εχει κανει φωλια και κοιμάται συνεχεια δεν τον βλεπω και πολυ καλα!
Ναι εχεις δικιο αλλα δυστυχως δεν μπορω πηρα και του εφτιαξα μια φωλια τουλάχιστον να νιωθει πιο ανετα και παει μεσα και κοιμαται πραγματικα λυπαμαι...ασχημα νεα
μονο γνωστης πτηνιατρος ισως το βοηθουσε αλλα δυσκολο να κατεβεις αθηνα.
Συγγνώμη, αλλά δεν ξέρω να σου απαντήσω.Στο νερο του εχω βαλει το φαρμακο που μου ειπε ο κτηνιατρος γιατι του κανω θεραπεια κανει να του βαλω και αλμορα;
Δώσε του μόνο το φάρμακο.Στο νερο του εχω βαλει το φαρμακο που μου ειπε ο κτηνιατρος γιατι του κανω θεραπεια κανει να του βαλω και αλμορα;
Θα του δωσω μονο το φαρμακο ευχαριστω πολυ!Δώσε του μόνο το φάρμακο.
Καλημερα σταθερη η κατασταση κοιμαται δεν εχει ορεξη και σημερα ειναι η τριτη ημερα θεραπειας τι να πω προς το παρον δεν εχει φαει ολο κοιμαται δεν βλεπω βελτιωση πραγματικα δεν ξερω τι να κανω το μονο ευχαριστω η κουτσουλιες βγαινουν πιο φυσιολογικες λες τα φαρμακα να του προκαλουν υπνηλια;Γωγώ, τι γίνεται; Καλημέρα.
Θα του δωσω μονο το φαρμακο ευχαριστω πολυ!
Καλημερα σταθερη η κατασταση κοιμαται δεν εχει ορεξη και σημερα ειναι η τριτη ημερα θεραπειας τι να πω προς το παρον δεν εχει φαει ολο κοιμαται δεν βλεπω βελτιωση πραγματικα δεν ξερω τι να κανω το μονο ευχαριστω η κουτσουλιες βγαινουν πιο φυσιολογικες λες τα φαρμακα να του προκαλουν υπνηλια;
Σας το εύχομαι ολόψυχα, παρακολουθώ και λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω, εύχομαι να ανακάμψει το πουλάκι!σημερα τον βλεπω λιγο καλυτερα σε σχεση με χτες αυριο θα ειναι μια καινουρια μερα μακαρι να εχει μια ακομα εξελιξη
Σε ευχαριστω πολυ μαρια μου και σε ολοι την ομαδα θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις να ειστε καλα και παλι ευχαριστωΣας το εύχομαι ολόψυχα, παρακολουθώ και λυπάμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω, εύχομαι να ανακάμψει το πουλάκι!
Περιμένουμε τα ευχάριστα :)
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας