Γενικά Μπεγκαλεζος τρωει κουτσουλιες

Εγγραφή
28 Μαρ 2016
Μηνύματα
624
Πόλη
Αθήνα
Θχες το απογευμα πηρα ενα θηλυκο μπεγκαλεζο απο την Πωλινα και ηταν μια χαρα, αρχησε να κανει τον "ηχο" του και απο το πρωι δεν τραγουδαει, τροει κουτσουλιες και καθεται στον πατο λες και ειναι σε φωλια αλλα οταν χτυπαω πολυ απαλα το κλουβι ανβενει και ξανακατεβαινει και ειναι2 περιπου μηνων. Επησις μερικες φορες ερχεται στο προς το μερος μ και κανει εναν ηχο σαν να ζηταει κατι και ανοιγει το στομε του γιατι το κανει αυτο;☹
 
Να σου ζήσει Ηλία!
Θα ήθελες να μας πεις με ποια προοπτική πήρες αυτό το θηλυκό πουλάκι; Τι πλάνο έχεις στο μυαλό σου δηλαδή.
 
Να σου ζήσει Ηλία!
Θα ήθελες να μας πεις με ποια προοπτική πήρες αυτό το θηλυκό πουλάκι; Τι πλάνο έχεις στο μυαλό σου δηλαδή.
Όντως πολύ ενδιαφέρον ερώτημα. Ανέβασε και μια φωτογραφία του με το κλουβι του.
 
Πηρα τηλ την Πωλινα αλλα δεν ειπα οτι τις τροει γιατι το ξεχασα. Αλλα μου ειπε οτι μια χαρα θα ειναι και το πηρα η για να παρω και εναν αρσενικο η μηπος κανω ενα υβριδιο και οταν μηλαγα με την Πωλινα μου ειπε να βαλεις αμα θελεις και κανενα ζεμπρακι να εχει παρεα η και για να ζευγαρωσου δηλ δεν ηπαρχει προβλημα απο οτι καταλαβα. Θα ανεβασω φοτο αυριο μολις γηρισω απο ανιμα γιατι τωρα κοιματε.
 
οταν μηλαγα με την Πωλινα μου ειπε να βαλεις αμα θελεις και κανενα ζεμπρακι να εχει παρεα η και για να ζευγαρωσου δηλ δεν ηπαρχει προβλημα απο οτι καταλαβα.
Θα μου επιτρέψεις να σου πω, ότι πολύ λίγο ακόμα θ' ασχοληθώ μ' αυτή την φαρσοκωμωδία.
Εσύ έχεις ένα ζευγάρι ζεμπράκια όλα κι όλα, με ένα κουρασμένο θηλυκό. Έχει αναλυθεί εν εκτάσει, δεν επαναλαμβάνω.
Όπως καταλαβαίνω έχεις ξεγράψει το θηλυκό και πήρες θηλυκό μπενγκαλέζο για να ασχοληθείς με υβριδικές αναπαραγωγές όπως είχες εκδηλώσει την επιθυμία σου σε άλλο ξεχωριστό επίσης θέμα.
Ηλία μου, δεν μπορώ να βοηθήσω έναν άνθρωπο που κάθε μέρα κάτι ρωτάει, κάτι του λέμε και πάντα μα πάντα κάνει κάτι άλλο.
Τι σου είπε η Πωλίνα δεν μ' ενδιαφέρει γιατί πολύ απλά δεν ξέρω αν έχει παρακολουθήσει το ιστορικό σου όπως οι περισσότεροι από εμάς, αφού ούτε καν είχε απαντήσει στα ερωτήματά σου προηγουμένως.
Δεν ξέρεις να φροντίζεις τα πτηνά σου αλλά σ' έχει πιάσει μια μανία να αποκτήσεις όλο και περισσότερα.
Δεν είναι αυτός ο στόχος μας εδώ να ταλαιπωρούμε ζώα αλλά να τα φροντίζουμε όσο γίνεται καλύτερα.
Φωτογραφίες ακόμα περιμένουμε για τα παπαγαλάκια και τα ζεμπράκια, από την επίσκεψη στην θεία στο σούπερ μάρκετ κτλ.
Όταν αλλάξεις πορεία και ακολουθήσεις υπεύθυνη στάση, θα είμαι στο πλάι σου.
 
Δεν νομιζω τραγουδαγε στο θλυκο ζεμπρακι και ειναι2μηνων η Πωλινα ειπε οτι δεν ηταν συγουρη γιατι δεν το ειχε ακουσει ναντραγουδα μεν αλλα ουτε οτι ηταν και θηλυκο οποτε θα ψαξω σε κανα χρονο να βρω ενα θηλυκο να εχει παρεα😎
 
Ειχε φουσκοσει το στιθος του και πηγενε πολυ κοντα της και εκανε κατι σαν χορο αλλα η θηλυκια τον εδιοχνε και τον τσιμπαγε.
 
Δεν κατάλαβα, στο ίδιο κλουβί με τα ζεμπράκια το έβαλες; 😱
 
Οχι ηταν διπλα διπλα απο το πρωι και τ εβαλα μετα με χωρισμα στην ζευγαρωστρα που εχω και σινευει αυτο απο τα καγκελα τον τσιμπαγε συγνωμμη που δεν κρατησα καραντηνα αλλα πιστευω οτι τα πουλακια τηνπς πωλινας ειναι καλα επησις οταν την πηγα σπιτι την κοιταξα στην κιλια στην αμαρα στα αυτιακτλ. Και δεν ειδα κατι.
 
Και τα παπαγαλάκια που πήγαν αφού έβαλες αυτά στην ζευγαρώστρα;

Η καραντίνα δεν μας προφυλάσσει από επικίνδυνα πουλιά αλλά από πουλιά προερχόμενα από χώρους με διαφορετικό μικροβιακό φορτίο μεταξύ τους, δηλαδή άλλος χώρος ο δικός σου, άλλος της Πωλίνας και ισχύει και αντιστρόφως, δηλαδή μήπως τα δικά σου κολλήσουν κάτι το νέο πουλάκι.
 
Εγώ θα έλεγα επίσης, ο Ηλίας να συζητήσει όλα αυτά τα θέματα εκτός από εμάς και με τους γονείς του. Δεν είναι μικρό παιδί φυσικά αλλά δεν είναι και σε ηλικία που διαχειρίζεται τον εαυτό του μόνος του.
 
Back
Top