ianos
PB Supporter
Διάβασα ενα μεγάλο τμήμα του θέματος, το υπόλοιπα τα είχα δει πιο πριν, και μου ήρθε στο μυαλό το ρεφρέν του ´´τραγουδιού´´ της Γωγώς Τσαμπά, τα καγκέλια, που οι τρελοί γείτονες μου το έπαιζαν τουλάχιστον επι 12 ώρες εν συνεχεία ενα πρόσφατο Πάσχα. Με άλλα λογια, και πολυ συχνά, ο Ηλίας με ταξιδεύει, στο θέατρο του παραλόγου, κι εκεί που λέω κάθε φορά: αυτό ήταν, δεν θα εκπλαγείς ξανά, αιφνιδιάζομαι, οχι με όσα ποστάρει πλέον, τα οποία παρεπιπτόντως τα διαβάζω αρκετές φορες για να τα καταλάβω, αλλά κυρίως αιφνιδιάζομαι με όλους εσάς, που με υπομονή, αγάπη, αυταπάρνηση θα έλεγα, γιατί πολλές φορες πρεπει να εξηγήσετε πολλάκις τα αυτονόητα, εξακολουθείτε και προσπαθείτε να βάλετε σωστές βάσεις σε μια χαοτική, ίσως κι υποτιθέμενη εκτροφή, χωρίς τον ελάχιστο σεβασμό για τα πουλάκια. Σεβασμός, που θέλω να πιστεύω οτι με το πες-πες, θα αποκτηθεί στο μέλλον, ελπιζω οχι στο πολύ μακρινό. Άλλες φορες, σκέφτομαι, μπα, δεν μπορεί, απλως ειναι θέματα εκ του μή όντως, μην δίνεις σημασία, δεν συμβαίνουν πραγματικά..., ειναι απλά ενα μέσο για να επικοινωνήσει ενας μοναχικός έφηβος... Δλδ, ειτε έτσι ειτε αλλιώς, ξεπερνώ κάθε φορά τα όρια.
Συγχαρητηρια λοιπόν, και το εννοώ, σε όλους σας, που με τον έναν ή τον άλλον τροπο, δίνετε αυτο που χρειάζεται, αυτο που λειτουργεί, αυτό που απαιτείται, παράλληλα δείχνοντας τον δρόμο της ανθρώπινης επικοινωνίας!
Συγχαρητηρια λοιπόν, και το εννοώ, σε όλους σας, που με τον έναν ή τον άλλον τροπο, δίνετε αυτο που χρειάζεται, αυτο που λειτουργεί, αυτό που απαιτείται, παράλληλα δείχνοντας τον δρόμο της ανθρώπινης επικοινωνίας!