Ασθένειες Μπορεί να τυφλωθεί ένα Budgie;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης ermis1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγήτε. Εννοώ αν κάποιο μέλος έχει γνώση λόγο ιδιότητας δηλ κτηνιατρικές
Ναι φυσικά παρεξηγείται ο γραπτός λόγος, αλλά στην παρούσα φάση η συγκεκριμένη φράση δεν μου ήταν ξεκάθαρη και για αυτο ρώτησα.
Ευχομαι πραγματικα αύριο να βρεθεί η λύση που θα βελτιώσει την όραση του πουλιού και το όλο ζήτημα να ειναι εύκολα αντιμετωπίσιμο και περαστικό.
 
καλλιθέα μένω, Αθήνα
Μιας και μένεις Νότια, ο Κυριάκος Κονταδακης στο Κτηνιατρικο Κέντρο Ελληνικού είναι φοβερός γιατρός! Αν σε βολεύει καλύτερα απ την Αγία Παρασκευή να πας εκεί. Τώρα αν θες να κάνεις και αναάλυση κουτσουλιών κτλ να πάρεις καλύτερα ένα τηλέφωνο πρώτα να ρωτήσεις. Νομίζω πως η Patricia Grey που σου προτείνει η Μαρία είναι πιο ειδικευμένη, απλά σου πρότεινα και μια εναλλακτική σε περίπτωση που δεν μπορούσες να πας Αγία Παρασκευή. :)
 
Νομίζω πως η Patricia Grey που σου προτείνει η Μαρία είναι πιο ειδικευμένη,
Επειδή έθεσε θέμα οικονομικού, δεν του πρότεινα κάποιον κτηνίατρο Αλίκη μου αλλά το δημόσιο κέντρο της Αγ. Παρασκευής ή εναλλακτικά να ζητήσει "χάρη" από την ΑΝΙΜΑ. Τι να κάνουμε, όταν υπάρχει ζήτημα ζωής και θανάτου, οι ντροπές πάνε στην άκρη.
 
καλημέρα στην ομάδα, απο αγ. Παρασκευή που μίλησα μου είπαν οτι πρέπει να απεμφθηθώ σε κτηνίατρο γιατί εκεί ασχολούνται με τις εργαστηριακές εξετάσεις. Θα επικοινωνήσω και με ΑΝΙΜΑ, αν δεν γίνει κάτι και εκεί θα κοιτάξω από αρχές Σεπτεμβρίου.
 
καλημέρα στην ομάδα. Τελικά συνεννοήθηκα με ΑΝΙΜΑ , τους είπα οτι δεν μπορώ να την πάω σε κτηνίατρο αυτην την περίοδο και μου είπαν να την πάω σήμερα απο εκεί, αλλα θα την αφήσω και δεν θα την πάρω. Τώρα είμαι σε δίλημμα αλλα δεν βλέπω και άλλη λύση, δεν ξέρω αν είναι κάτι περαστικό και εαν θα αντέξει με το να την φροντίζει το αρσενικό.
 
Καλημέρα!
Χαίρομαι που υπήρξαν πρόθυμοι και συνεργάσιμοι, ειλικρινά χαίρομαι πολύ.
Το να το πας είναι μονόδρομος. Αφού θα πας, να εστιάσεις πολύ στην βοήθεια που της προσφέρει το αρσενικό. Έχεις δύο κλουβιά; Να τα πήγαινες μαζί μήπως τα κρατήσουν "πακέτο" ή διαφορετικά να πάρεις τον αρσενικό σου πίσω; Πως σκόπευες να κάνεις την μεταφορά; Ό,τι σκέφτεσαι και σε απασχολεί να τους το πεις χωρίς να ντρέπεσαι, γιατί εσύ ξέρεις τα πουλιά σου και εσύ αγωνιάς πιο πολύ από τον καθέναν. Αφού δέχονται και μπράβο τους, είναι όπως βλέπεις ευαισθητοποιημένοι και βοηθητικοί σε κάθε περίπτωση.
Στην μεταφορά, ασχέτως που είναι ζέστη, κάλυψε τα κλουβιά και για να μην τρομάζουν από τα οπτικά ερεθίσματα αλλά και για να μην κρυώσουν από πιθανά ρεύματα.
Περιμένουμε νέα και ευχόμαστε να είναι ευχάριστα! 🙂
Πάρε και τροφή τους μαζί σου, μην το ξεχάσεις.
 
Τώρα είμαι σε δίλημμα αλλα δεν βλέπω και άλλη λύση.
Δεν πρέπει να υπάρχει δίλημμα... Τυχερός είσαι που σε δέχτηκαν.
Να πας και να μας ενημερώσεις για τις εξελίξεις.
 
θα την πάω αφού έτσι και αλλιώς η μόνη βοήθεια που έχει αυτη τη στιγμή είναι απο τον αρσενικό, δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω,θα προσπαθήσω βέβαια αν μπορέσω να την ξαναπάρω. Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα

Δε θα την πάρεις ποτέ ή μέχρι να γίνει καλά;
απο ότι μου είπαν και κατάλαβα δεν την ξαναπαίρνω .
 
απο ότι μου είπαν και κατάλαβα δεν την ξαναπαίρνω .
Ποτέ; Γιατί; Δεν γίνεται αυτό, δεν νομίζω. Για διευκρίνισε το. Είναι δυνατόν; Τι θα το κάνουν. Όχι δεν κατάλαβες καλά.
 
Και εγώ απόρησα οταν μου το είπε "μπορείτε να τη φέρετε αλλα δεν θα την ξαναπάρετε "αλλα άφησα τις λεπτομέρειες για όταν πάω εκει. Πάντως χωρίς να ξέρω αν η σκέψη μου είναι σωστή πιστεύω πως στην περίπτωση που δεν γίνετε καλά ο μόνος που μπορεί να την βοηθήσει είναι ο αρσενικός και σε αυτο θα επιμείνω όταν πάω.
 
"μπορείτε να τη φέρετε αλλα δεν θα την ξαναπάρετε
Εγώ πιστεύω πως εννοούσε δεν θα την πάρετε αμέσως και είναι λογικό. Δεν είναι ιατρείο. Ούτε ξέρουν πότε θα μπορέσει να το δει κάποιος γνώστης ή ο γιατρός όταν περάσει.

Πάντως αν έχεις χρόνο, θα μπορούσε ευγενικά να προσφερθείς να βοηθήσεις κάποιες ώρες κι εσύ. Κάπου διάβασα πως έχουν πρόβλημα εθελοντών αυτές τις μέρες. Έτσι θα βλέπεις και το πουλάκι σου.
 
Εγώ πιστεύω πως εννοούσε δεν θα την πάρετε αμέσως και είναι λογικό. Δεν είναι ιατρείο. Ούτε ξέρουν πότε θα μπορέσει να το δει κάποιος γνώστης ή ο γιατρός όταν περάσει.

Πάντως αν έχεις χρόνο, θα μπορούσε ευγενικά να προσφερθείς να βοηθήσεις κάποιες ώρες κι εσύ. Κάπου διάβασα πως έχουν πρόβλημα εθελοντών αυτές τις μέρες. Έτσι θα βλέπεις και το πουλάκι σου.
Αυτο το είχα σκοπό έτσι και αλλιως να τους το προτείνω στα πλαίσια που μπορώ,
 
Γιατί να μη σου τη δώσουν πίσω;
Δεν έχει αποσαφηνιστεί αυτό..
Κι εγώ όπως και οι υπόλοιποι πιστεύουμε πως είναι παρανόηση των όσων ειπώθηκαν.
Άλλωστε δε μιλάμε για ιθαγενές ή μεταναστευτικό άγριο πουλί... αλλά για παπαγάλο.
 
Back
Top