- Εγγραφή
- 29 Αυγ 2021
- Μηνύματα
- 3.987
@Anna Maria Mp μην νικάει η μπανάνα λόγω της ζάχαρης. Προτίμησε μήλο. Αχλάδι που του χα δώσει μόνο που δεν με βρισε. Το άφησε να σαπίσει. Μήλο σίγουρα.
@Μπαιρακταρης τασος, είσαι σίγουρος; Εγώ θυμάμαι ακόμα κ για την δική μας διατροφή, ότι έπρεπε να βράζουμε στον ατμό τα λαχανικά ή τουλάχιστον για λίγο (5-6 λεπτά κ ίσως, αν θυμάμαι καλά) για να μην χαθούν οι βιταμίνες.Το βρασιμο σκοτωνει μικροβια παρασιτα οχι βιταμινες.
@Anna Maria Mp Αυτό πάνω-κάτω αυτό κάνω κ εγώ. Δεν τα δίνω όλα μονομιάς. Ένα με δύο λαχανικά τη φορά. Κ επίσης τρελαίνεται για γλυστριδα, την είχα ξεχάσει, έχει δίκιο ο @ianos. Αυτό με την καλλιέργεια των ζωχών κ της γλυστριδας, μπαίνω σε πειρασμό.Το θέμα με μένα είναι, ότι προτιμω να προσφερω ένα λαχανικό την ημέρα.Α
Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών αλλά όχι των ανθεκτικών τους μορφών (π.χ. σπόροι, κύστεις) με χημικές ουσίες (π.χ. αλκοόλη) ή φυσικές μεθόδους (π.χ. υψηλή θερμοκρασία) σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες, τρόφιμα.Τα λαχανικά δεν απολυμενονται πριν καταψυχθουν
Εχεις δίκιο για την λυστερια κ ελπίζω με το καυτό νερό που έριχνα να το γλίτωσα, αλλά τώρα πια θα το βάζω να παίρνει μια βράση.λυστερια,ένα παθογόνο που αναπτύσσεται σε περιβαλλον καταψυξης ή βαθιάς καταξυψης.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας