Καλημέρα. Χθες δεν ασχολήθηκε ούτε ο Μπάρμπα Στάθης όσο ασχοληθήκαμε εμείς! Κλείνοντας τουλάχιστον από την μεριά μου το θέμα, εγώ κατέληξα στα εξής: η διαδικασία ζεματίσματος των λαχανικών πριν την κατάψυξη τους είναι μια μέθοδος που υποστηρίζουν εταιρείες ότι πράττουν σήμερα όπως το ανέλυσες Βάιε
@Vada. Εάν είναι τυπικοί κ οι εταιρείες το κάνουν στ' αληθεια, είναι αλλού παπά ευαγγέλιο. Κ πιστεύω ότι σίγουρα υπάρχουν εταιρείες που χρησιμοποιούν άλλες μεθόδους, όπως αναφέρεις εσύ Αντώνη
@Tony Forpus.
Όσο για τα υπόλοιπα, εσύ Αντώνη αμφισβητείς ότι έγινε έρευνα κι ας την αναφέρει ο καθηγητής του Α.Π.Θ. γιατί δεν βρέθηκε στο διαδίκτυο. Εσύ Ιανέ
@ianos δεν αμφισβητείς ότι έγινε έρευνα αλλά τα αποτελέσματα της έρευνας λόγω της εταιρείας. Εγώ από την μεριά μου δεν αμφισβητώ ότι έγινε έρευνα (σε αυτό πιστεύω τον καθηγητή Ιανέ, όχι σε κάτι άλλο), δίνω μια αξιοπιστία στο αποτέλεσμα (σε ένα βαθμό όμως γιατί συμμερίζομαι τις καχυποψίες σου) λόγω του Α.Π.Θ. αλλά στην τελική, τελική νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε απόλυτα με τον Σταύρο
@Stavros, ότι κατ' ουσία, το ίδιο είναι.
Αυτό που προσφέρει σε εμένα το κατεψυγμένο λαχανικό που δεν πάω στην λαϊκή αγορά κ δυστυχως δεν έχω κήπο, είναι την ευκολία να προσφέρω με την σειρά μου αρακά στον Σοφοκλίνιο μου. Κ πάλι καλημέρα σε όλους.