να σου ζησουν, τα κουκλια σου.
Χα χα ο αγκώνας σου είναι; Στη πρώτη φωτογραφία νόμιζα πως ήταν η πλάτη του καναπέ :Dμια ώρα ο αγκώνας
Ναι νταξει από τον μικρό που πήρα από εσένα είδα μεγάλη πρόοδο δεν περίμενα τόσο γρήγορα να με δεχτεί όταν είναι να βγει έξω και του βγάζω την ασφάλεια γιατί αποδείχτηκε δραπέτης ανοίγει μόνος την πόρτα και βγαίνει ανεβαίνει πάνω μου ενώ η άλλη θέλει παρακάλια «γυναίκες»Εξοικιωθηκαν μαζι σου μια χαρα! Μπραβο πολυ χαιρομαι! Και τα βρισκουν και μεταξυ τους σιγα σιγα!
Έτσι μου φαίνονται και εμένα φίλε μου ότι είναι όμορφο ζευγάρι για ν δούμε τους απογόνους βλέπεις ατο σταν τι αυγό πατέντα για να τρώει από το ίδιο σημείο να ΜαθουνΠολυ ωραιαο ζευγαρακι μου φαινονται!
Το θηλυκό το έτρωγε ανέκαθεν ο αρσενικός στις αρχές όταν το έβαζα στο κλουβί δεν το ακουμπούσε αλλά σήμερα που είδε την άλλη να τρώει του έδωσε να καταλάβει! Μακάρι ν πετύχει το ζευγάρωμα πρωτάρης στους παπαγάλους ένα άγχος το εχωΝαι το ειδα! το τρωνε το αυγο;οτι και να βγαλουν θα σου αρεσει ειμαι σιγουρος!
Χαχχα θα μου ζητήσετε και προίκα σε λίγο τόσοι συγγενείς ! ‘Μακάρι ν πάνε όλα καλάείναι και τα δυο όμορφα πουλάκια και τουλάχιστον ο αρσενικός (που τυγχάνει να είναι ανεψούδι:D ), είναι από καλό σόι (εαν δεν παινέψεις το σπίτι σου,θα πέσει να σε πλακώσει )
υπομονή και όχι άγχος, σωστή γνωριμία, κατάλληλη διατροφική προετοιμασία και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.
! Έχει μια κλούβα η κυρία και κάτι χωράφια θα σας καλέσω στα βαφτίσιαΕννοειται θα ζητησουμε και προικα! Γιατι νομιζεις σου αναλυουμε το γενεολογικο μας δενδρο!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας