- Εγγραφή
- 29 Αυγ 2015
- Μηνύματα
- 1.711
Πιστεύω ότι δε θα είναι αφράτη και το έγραψα και σε προηγούμενο ποστ. Επίσης, είναι γνωστό ότι με την προσθήκη ρασκ μειώνουμε το ποσοστό της πρωτεΐνης. Πανεπιστημιακό ζήτημα δεν είναι, αλλά δεν έχω τη διάθεση να μπω στη διαδικασία εξισώσεων για να βρω πόσο νερό πρέπει να προσθέσω και τι άλλο πρέπει να προσθέσω για να αυξήσω την πρωτεΐνη.Αυτό που θα έπρεπε να κάνεις, σε ένα όχι και τόσο πανεπιστημιακό ζήτημα είναι να μου εξηγήσεις τι προκαλείται με την προσθήκη ρασκ σε ένα μείγμα που έχει ήδη ράσκ.
Μα πως αλλιώς θα προσθέσεις τη χρωστική, το τσάι βοτάνων κτλ. αν δε θέλεις να τα βάλεις στην ποτίστρα; Δοκιμασμένες παρασκευές από έμπειρους εκτροφείς που εκφράζουν την ικανοποίηση τους από το αποτέλεσμα και το διακρίνω και η ίδια από την υγεία των πτηνών τους δε μπορώ να τις αγνοήσω.Δεύτερον, γιατί στις αυγοτροφές που δεν έχουν ράσκ προσθέτουμε και τα μάτια μας χωρίς να το λέει ο κατασκευαστής.