Το πιο μικρούλι παραβγήκε σκούρο για τους γονείς του! Ξεχωριστό! Άντε με το καλό να βγουν στο κλαρί!
Θα ανεβασω φωτο να τα δεις πωσ ειναι τωρα :ρ!

Καμια σχεση με τους γονεις!
Ευχαριστουμε!
Το πιο μικρούλι παραβγήκε σκούρο για τους γονείς του! Ξεχωριστό! Άντε με το καλό να βγουν στο κλαρί!
Σαν ζαχαρωτά είναι! Πολύ όμορφα! Φτου φτου φτου! Αλλά μήπως τα έκανε με άλλον κανάρο το κορίτσι; Μήπως τον απάτησε;![]()
Καλύτερα για να τα ξεχωρίζεις! Εμένα φέτος σε κάθε φωλιά όλα είναι ίδια! Να δω πως θα τα ξεχωρίσω!Αλίκη βγήκαν τελείως διαφορετικά και τα 4 καναρινάκια!![]()
Να πούμε κάτι σε δακτυλίδι παρά την κακή σου εμπειρία;Να δω πως θα τα ξεχωρίσω!
Φέτος εξοικειώθηκα με την αντικατάσταση αυγών και μπορώ να πω πως παρόλο που έχασα ένα αυγό τα πήγα πολύ καλά! τα δαχτυλίδια για του χρόνουΝα πούμε κάτι σε δακτυλίδι παρά την κακή σου εμπειρία;
Αλίκη μου εγώ θα σου προτείνω αυτά ανεπιφύλακτα. Έτσι θα τα ξεχωρίζεις και δε θα χεις σίγουρα κανένα πρόβλημα με τα ποδαράκια τους.Φέτος εξοικειώθηκα με την αντικατάσταση αυγών και μπορώ να πω πως παρόλο που έχασα ένα αυγό τα πήγα πολύ καλά! τα δαχτυλίδια για του χρόνουΈνα - ένα!
Μπα...Αλίκη μου εγώ θα σου προτείνω αυτά ανεπιφύλακτα.
Μέχρι τότε είναι μια πολύ καλή λύση.Μπα...
Θα τη "χώσουμε" σε κανένα σύλλογο...
Βλέπω αργά ή γρήγορα να γίνεται...
Μπα...
Θα τη "χώσουμε" σε κανένα σύλλογο...
Βλέπω αργά ή γρήγορα να γίνεται...
Αλίκη εγώ μόλις τα χωρίζω από τους γονείς τους βάζω. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Για όποιον δεν είναι σε σύλλογο θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση.Και εγώ το έχω σκεφτεί αυτό Παναγιώτα μου! Αλλά σε καναρινάκια 40 ημερών μπορώ να τα βάλω; Θα τα δεχτούν άραγε;
@billdere τι ηλικία έχουν τώρα οι νεοσσοί;
Όσο μικρότερα τόσο καλύτερα...Αλλά σε καναρινάκια 40 ημερών μπορώ να τα βάλω; Θα τα δεχτούν άραγε;
Διάλεξε όπου σ΄αρέσει https://community.petbirds.gr/forums/bird-clubs/για που λες;
Ευχαριστώ πολύ!κ. Γιάννη οι πρώτοι νεοσσοί είναι 50 ημερών και τώρα τα πιτσιρίκια είναι 15 ημερών.
Ασφαλώς...Μέχρι τότε είναι μια πολύ καλή λύση.
Αφού έστρωσε φωλιά, ετοιμάζεται και για αυγά και αμφιβάλω αν μπορείς να τα αποφύγεις. Και καλό θα είναι να τα κάνει όσα αυγά που έχει στην κοιλίτσα της.. Δώστης νήμα και βαμβάκι (γι αυτό ίσως μαδάει τα μικρά) και άστην να γεννήσει. Κάθε μέρα αντικαθιστάς ένα αυγό με ένα ψεύτικο και την αφήνεις να τα κλωσήσει. Τόσο απλά!είχε στρώσει φωλία..
Τι να κάνω τώρα ωστε να αποφυγω την γεννα;
Αφού έστρωσε φωλιά, ετοιμάζεται και για αυγά και αμφιβάλω αν μπορείς να τα αποφύγεις. Και καλό θα είναι να τα κάνει όσα αυγά που έχει στην κοιλίτσα της.. Δώστης νήμα και βαμβάκι (γι αυτό ίσως μαδάει τα μικρά) και άστην να γεννήσει. Κάθε μέρα αντικαθιστάς ένα αυγό με ένα ψεύτικο και την αφήνεις να τα κλωσήσει. Τόσο απλά!
βάλε δεύτερη φωλιά και βάλε τα μικρά εκεί θα τα ταΐζει πάλιΚαι με τα μικρα που καθονται στην φωλια;
Θα τα εκτοπίσει η κανάρα.. Το πολύ πολύ να σπάσει κανένα αυγό! Γι αυτό θα βάζεις ψεύτικα και θα κάθονται όλοι μαζί στη φωλίτσα!Και με τα μικρα που καθονται στην φωλια;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας