Και ο καθρέφτης καλυμμένοςΔεν γνωρίζω κατά πόσο έχει ασφάλεια μέσα στο μπάνιο. Υπάρχουν παγίδες, κενά γύρω από τα είδη υγιεινής, ίσως πλυντήριο, ντουλάπια κτλ κτλ Εσύ γνωρίζεις.. Έχε τον νου σου!
sos Το καπάκι της λεκάνης πάντα κλειστό
Συμφωνώ, αν καιΚαι ο καθρέφτης καλυμμένος
Ένας ιχθυοπώλης θα σε ''σώσει'', παρακάλεσε να σου κρατήσει μερικά και δώσε του ένα χαρτζιλίκι ώστε να το ξανακάνει όταν χρειαστεί... αν και πιστεύω πως ο μικρός θα βαρεθεί και θα σταματήσει να τα διαλύει.Όταν του έβαλα σουπιοκόκκαλο το είδε σαν παιχνίδι και το έκανε κονφετί την ίδια μέρα.
Το είπα στο pet shop και μου έδωσε την πέτρα.
Αλλιώς, θα θέλω ένα σουπιοκόκκαλο ανά μία/δύο ημέρες. :D
θα καταλαβεις με τον καιρο την διαφορα στη δυναμη της τσιμπιας και θα δεις οτι μπορουν να σου κοψουν κομματι απο παντου!Ήδη αν μου χώσει κανονική τσιμπιά εκεί θα κόψει κομμάτι. :D
Εκτός του Μάριου που έκοψε=ασχολήθηκε με ένα κομμάτι, ποτέ κανείς τους δεν τα έχει-είχε αγγίξει!... τα πάρροτλετ μέχρι τους 12 μήνες που αναπτύσσονται καταναλώνουν πολύ μεγάλες ποσότητες. Μετά η κατανάλωση περιορίζεται στο ένα σουπιοκόκκαλο το μήνα περίπου (μιλάω για το μικρό μέγεθος).
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας