Να σου ζήσουν είναι όλα πανέμορφα
Ο Τσίκο όμως μπορώ να πω πως κλέβει την παράσταση..
Ευχαριστώ πολύΤέλεια πλασματάκια και φαίνονται πολύ καλοφροντισμένα!
Να τα χαίρεσαι όλα! Διάβασε τα θέματα απο τα μέλη που έχουν ζευγάρια πάροτλετς πιστεύω πως θα σε βοηθήσουν.
Ευχαριστώ πολύ Sissy.. Έτσι ήταν όταν την πήρα.. Ο εκτροφέας μου είπε ότι θα βγουν τα φτεράκια της πάλι..Πολύ χαριτωμένα πουλάκια, να τα χαίρεσαι! Μια γλύκα ο Τσίκος!
Στο κεφαλάκι της Πεπίτα γιατί τα φτεράκια ανοίγουν δημιουργώντας μια ''τρύπα'';.Λες να την ράμφισε ο Πιτίκος;
Ευχαριστώ πολύ.. Ναι ο γλυκούλης μουΝα σου ζήσουν είναι όλα πανέμορφα
Ευχαριστώ πολύ... Προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για αυταΝα σου ζησουν ολα τους! Το γεγονος οτι τα 2 πρωτα πουλακια ειναι μεγαλα σημαινει οτι εχουν φροντιδα στο επακρο :)
Η νέα βίλα μάλλον θέλεις να πεις Αναστασία! Συγχαρητήρια! Φαίνεται πόσο την αγαπάς από το σπίτι που της πείρες. Εύχομαι να το κατά ευχαριστηθεί!Το νέο σπίτι της Πεπίτας!
το πήρα μεγάλο γτ έχω σκοπό αργότερα να τους βάλω μαζί... Αναλόγως τι διαγωγή θα δείξουν..Η νέα βίλα μάλλον θέλεις να πεις Αναστασία! Συγχαρητήρια! Φαίνεται πόσο την αγαπάς από το σπίτι που της πείρες. Εύχομαι να το κατά ευχαριστηθεί!
Ευχαριστώ πολυ Σίσσυ... Θα ακολουθήσω την συμβουλή σου αν και το έχω κ στην blue χρόνια κ δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο... Ο Πιττίκος να δεις τι παλάτι έχει..Μπράβο Αναστασία, παλάτι της έχεις!:D Καλορίζικο, είμαι σίγουρη πως θα το χαρεί η Πεπίτα!
(αυτό το παιχνίδι με τους πλαστικούς κρίκους το τρέμω... Είχε μπλεχτεί σε έναν κύκλο ο Μάριος κάποτε και τρόμαξα πολύ! Καλύτερα να το βγάλεις ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο)
Ευχαριστώ πολύ!Δεν είναι μόνο το "παλάτι" έχεις και υπέροχη αυλη ! Τέλεια όλα!
Ευχαριστώ πολύ όντως το ευχαριστιεταιΚλουβοτεράστιο! Μπράβο σας Αναστασία! Είμαι σίγουρος πως θα το καταευχαριστιέται και θα παίζει όλη μέρα. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια που τα φροντίζεις τόσο καλά! ✌
Το άλλο με βολεύει καλύτερα με το καθάρισμα...Υπέροχο
Γιατί θα μπει το ζεύγος στο άλλο και όχι σε αυτό που είναι μεγαλύτερο;
Ούτε καν! Σαν μπιζελακι θα έλεγα εγώ.Τεράστιο! σαν... φασολάκι δείχνει εκεί μέσα!
ναιΤεράστιο! σαν... φασολάκι δείχνει εκεί μέσα!
Όταν τον πήραμε ήμασταν ανάμεσα στα ονόματα μπιζελακης και Πιτικος, αλλά τα παιδιά επέλεξαν το δεύτεροΟύτε καν! Σαν μπιζελακι θα έλεγα εγώ.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας