Αυτό έχω καταλάβει και εγώΑναστασία μπράβο! Εξαιρετική επιλογή κλουβιών, τέτοιες κλούβες τους έχουμε κι εμείς. Ποτέ δεν είναι αρκετά μεγάλο.
Αυτό έχω καταλάβει και εγώΑναστασία μπράβο! Εξαιρετική επιλογή κλουβιών, τέτοιες κλούβες τους έχουμε κι εμείς. Ποτέ δεν είναι αρκετά μεγάλο.
Το καλύτερο "κλουβί" γι' αυτά είναι η φύση. Καλώς ή κακώς, αφού φτάσαμε εδώ που φτάσαμε προσπαθούμε να τους προσφέρουμε ότι "καλύτερο" μπορούμε. Πχ εμείς τα έχουμε όλη την ημέρα αμολυτά στο σπίτι για να περιορίζονται όσο το δυνατόν λιγότερο και λίγη ώρα στο μπαλκόνι στην κλούβα για να παρουν τον αέρα και τον ήλιο τους. Φυσικά δεν έχουμε τόσο όμορφη αυλή όσο εσύ :)Αυτό έχω καταλάβει και εγώ
Καλά είναι τόσο τεράστιο που μετά είδα ότι είναι μέσα... Υπέροχη κατασκευή μπράβο κ στους δύοΤο κλουβί του ΠιτίκουView attachment 64775 φτιαγμένο από τα χεράκια του άντρα μου και τα δικά μου..
Nαι κι εγώ είδα μια απέραντη κλούβα και μετα μια πρασινη κουτσουλίτσα να κάθεται στη μέση και να επιθεωρεί.Καλά είναι τόσο τεράστιο που μετά είδα ότι είναι μέσα... Υπέροχη κατασκευή μπράβο κ στους δύο
(πράσινη κουτσουλιτσα) το γλυκάκι μουNαι κι εγώ είδα μια απέραντη κλούβα και μετα μια πρασινη κουτσουλίτσα να κάθεται στη μέση και να επιθεωρεί.
Ετσι λέω και τον Ερνέστο καμιά φορά "που είσαι ρε κουτσουλίτσα;" και με παίρνει στο κυνήγι η Νόρα με τη παντόφλα που μιλάω έτσι στα "μωρά της"(πράσινη κουτσουλιτσα) το γλυκάκι μου
Είναι φοβερός... Να τον χαίρεσαι...Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Οταν παρουσίασα τα μωρά μου σας αποκάλεσα τον Πιτίκο πολυλογα σας είπα ότι δεν τον έχω βιντεοσκόπηση γτ μόλις πάω κοντά με το κινητό σταματάει... Τον έχω ηχογραφήσει όμως και έκανα κλιπάκια με φωτό του και ήχο την φωνή του
View attachment 64875
ΕυχαριστωΝα τον χαίρεσαι !
Τελικά είναι 100% θέμα πουλιού. Εάν θεωρεί ότι επικοινωνεί άνετα μαζί σου χωρίς να σε "μιμηθεί" δεν θα μιλήσει. Ο Ερνέστο έλεγε τα ευαγγέλια όλα απ' έξω, οταν αρχίσαμε να συνεννοούμαστε με τα... μάτια ξεκίνησε και μιλάει πια πολύ σπάνια, κυρίως όταν "μισοκοιμάται" τα μεσημέρια.Είναι φοβερός... Να τον χαίρεσαι... ♥
Εμενα ο δικός μου είναι δύο χρονών και ακόμη δεν έμαθε να μιλάει όσο και να προσπάθησα...
Με χαροποιεί πολύ αυτό που λες Διονύση...Τελικά είναι 100% θέμα πουλιού. Εάν θεωρεί ότι επικοινωνεί άνετα μαζί σου χωρίς να σε "μιμηθεί" δεν θα μιλήσει. Ο Ερνέστο έλεγε τα ευαγγέλια όλα απ' έξω, οταν αρχίσαμε να συνεννοούμαστε με τα... μάτια ξεκίνησε και μιλάει πια πολύ σπάνια, κυρίως όταν "μισοκοιμάται" τα μεσημέρια.
Θυμάμαι όταν προσπαθούσα να μάθω τον Ερνέστο καμιά λέξη (αυτός έπιανε ότι ήθελε, απο τηλεόραση απο εμάς αλλά ΠΑΝΤΑ όταν δεν "προσπαθούσαμε") και με κοίταγε με ύφος "τι θέλει από εμένα τώρα αυτός ο χαζός;"Κι εμένα ο δικός μου ούτε λέξη ακόμα και συνέχεια του μιλάω... Είναι θέμα τύχης μου είχε πει ο εκτροφέας..
Μα είναι πανέξυπνα τα τοσοδουλικαΘυμάμαι όταν προσπαθούσα να μάθω τον Ερνέστο καμιά λέξη (αυτός έπιανε ότι ήθελε, απο τηλεόραση απο εμάς αλλά ΠΑΝΤΑ όταν δεν "προσπαθούσαμε") και με κοίταγε με ύφος "τι θέλει από εμένα τώρα αυτός ο χαζός;"
Πότε περίπου έμαθε να μιλάει Διονύση;Θυμάμαι όταν προσπαθούσα να μάθω τον Ερνέστο καμιά λέξη (αυτός έπιανε ότι ήθελε, απο τηλεόραση απο εμάς αλλά ΠΑΝΤΑ όταν δεν "προσπαθούσαμε") και με κοίταγε με ύφος "τι θέλει από εμένα τώρα αυτός ο χαζός;"
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας