Παντως δεν ειναι ηθικο να χρησιμοποιουν ως κραχτη ενα ονομα γνωστο στην αγορα και τελικα να μην βλεπεις αυτο το ατομο σχεδον ποτε.
Eιπαμε marketing αλλα οχι κι ετσι!
Και να ήταν μόνο αυτό..
Σήμερα πήγα στο προκαθορισμένο ραντεβού με τον μικρό 15:00 η ώρα. Επειδή είχα και μια άλλη δουλειά στο κέντρο αργότερα, έστειλα τη γυναίκα μου με τον μικρό και πήγα ξεχωριστά εγώ με τη μηχανή..
Η γυναίκα μου έφτασε 14:30 και μέχρι να πάω τον είχαν πάρει τον μικρό για εξέταση, και τον είδε και η κα Γκρέυ η οποία σχεδόν έβαλε χέρι στη γυναίκα μου γιατί αργήσαμε να τον πάμε..
Της απάντησε ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον γιατρό,
μας ζήτησε τις κουτσουλιές και όχι να δει το μικρό.
η Κα Γκρευ της απάντησε ότι "άκουσε" τη συνομιλία και ότι ο γιατρός είπε να πάμε και το πουλάκι!
Η γυναίκα μου τότε της λέει "
τι λέτε, είναι δυνατόν να συνέβη κάτι τέτοιο, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!"
Τότε της λέει η κα Γκρευ, "
Ε τότε μπορεί να το μπερδεύω με κάποιο άλλο τηλεφώνημα και να κάνω λάθος"
Ο Θεός με φύλαξε, δεν είχα φθάσει ακόμα, και δεν ήμουν μπροστά σε αυτή την
τραγική στιχομυθία.
Έφτασα 14:50 , την ώρα που έβγαινε ο κ Μπουμπάρης να ενημερώσει για την κατάσταση του μικρού.
Ο οποίος μας είπε ότι το μικρό ήταν σε κακή κατάσταση και το έβαλε σε θερμοκοιτίδα, οι κουτσουλιές του είναι καθαρές, και το πρόβλημα είναι στα νεφρά.
Επίσης μας είπε ότι είχε στουμπώσει και δεν μπορούσε να ενεργηθεί, και ότι θα πέθαινε από αυτό αν δεν το πηγαίναμε σήμερα... και ότι έχουν πεθάνει πολλά πουλάκια έτσι.
Τον ρώτησα πώς είναι δυνατό να συμβαίνει αυτό, αφού οι κουτσουλιές του είναι υδαρές, πως "έφραξε" η οπή και δεν μπορούσε να ενεργηθεί; Και πώς το κάνατε του λέω με κάποιου είδους "κλύσμα" , όχι μου απάντησε απλά καθαρίζοντας της λερωμένη αμάρα του πουλιού. - δεν έχω ιδέα αν αυτό είναι σωστό ή όχι, σας το μεταφέρω αυτολεξεί.
Του χορήγησαν, υποδόρια υγρά, και θα το κρατήσουν τουλάχιστον 24 ώρες για παρακολούθηση, αν δεν συνέλθει μας μίλησε και για το ενδεχόμενο της ευθανασίας. Ακόμα και αν συνέλθει όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για προσδόκιμο ζωής για το πουλάκι.
Στο δια ταύτα..
Δεν πέφτω από τα σύννεφα, δυστυχώς κάπως έτσι είχα φανταστεί ότι θα εξελισσόταν η κατάσταση της υγεία του μικρού, μιας και τέτοιου είδους προβλήματα υγείας δεν έχουν σοβαρές ελπίδες ίασης, απλά με λυπεί περισσότερο το ότι είναι πολύ μικρούλης.
Πέφτω όμως από τα σύννεφα για την αντιμετώπιση που είχαμε και από τους 2 γιατρούς ότι "αργήσαμε" , θέλοντας να συγκαλύψουν την
λανθασμένη εκτίμηση που έγινε από πλευράς του κ Μπουμπάρη δια τηλεφώνου.
Το τηλεφώνημα στο ιατρείο έγινε την ίδια ημέρα που το πουλάκι παρατηρήθηκε να έχει αυτή την εικόνα, δεν τον πήρα να του πω, ότι την τελευταία εβδομάδα ή μήνα παρατηρώ το τάδε.
Επίσης το πουλάκι ούτε "σκελετός" ήταν (το αναφέρω γιατί εχθές τον άκουσα να μιλά σε μια κοπέλα για το δικό της πουλάκι, το οποίο της έλεγε ότι είναι "σκελετός" και ότι πρέπει να μείνει εκεί για να το ταΐζουν αλλιώς δε 2-3 μέρες θα πεθάνει.) ούτε αφυδατωμένο ήταν και τη θεραπεία του την έπαιρνε, άρα
τι περισσότερο θα είχε κάνει ακόμα και να το είχε νωρίτερα στα χέρια του; Μήπως κάποια επιπλέον 20αρικα, ή φοβόντουσαν μη χάσουν το όποιο κόστος της ευθανασίας;
Η στάση αυτή με προσβάλει προσωπικά, γιατί δε διεκπεραιώνω απλά μια υποχρέωση, ούτε σκέφτομαι το όποιο κόστος
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ , αλλά δε γίνεται να είναι όλα εμπόριο και εκμετάλλευση...
είμαι πραγματικά πολλαπλά απογοητευμένος και για τον μικρό αλλά και από τη στάση του κέντρου εν γένη δυστυχώς.