Αυτά που αναφέρθηκαν πιο πριν περί άμεσης αποτοξίνωσης τα πήρες υπ' όψιν σου @GeorgeMets ;
Ναι έχω στείλει κάποιον να μου τα φέρει!
Συμφωνώ και γι΄αυτό πρότεινα τη χρήση ενεργού άνθρακα απευθείας στο στόμα του πουλιού (αγορά από το φαρμακείο).... Το καρβουνάκι είναι αυτό σε φακελλάκια γύρω στο 1,5-2 ευρώ
Μην αφήνεις τους χρόνους να ροκανίζονται όμως, αυτά γίνονται μπαμ-μπαμ.
Ο γιατρός που αρχικά το είδε σου είπε να πας να το δει εκ νέου;Χθες το βράδυ άκουσα ένα περίεργο θόρυβο απο το Σαλόνι
Ναι, συμφωνώ Σίσσυ μου.Συμφωνώ και γι΄αυτό πρότεινα τη χρήση ενεργού άνθρακα απευθείας στο στόμα του πουλιού (αγορά από το φαρμακείο).
Το να υπάρχει ζεόλιθος ή καρβουνάκι στο κλουβί, δεν καλύπτει ανάλογες καταστάσεις.
Καταστάσεις έντονες-προχωρημένες όπου κάποιος πρέπει να δράσει άμεσα.
Μήπως μιλάς για ήχους πόνου;Ο θόρυβος που άκουσα ήταν από το «κλαμα» του πουλιού,
Εσύ αμφιβάλλω, ''οποιοσδήποτε'' όμως κτηνίατρος (πιστεύω) πως έχει τις (βασικές) γνώσεις για να το κάνει...... Πάντως εχω την εντύπωση ότι δεν βλέπει, υπάρχει τρόπος να το εξακριβώσω;
Όλο αυτό που είδα στο αρχικό video όπως και σ' αυτό στα δικά μου μάτια μοιάζει με μορφή εγκεφαλικού και σχετική απώλεια συνείδησης.
Και σ΄αυτό συνηγορεί κι αυτό που γράφεις εδώ..
Ο γιατρός που αρχικά το είδε σου είπε να πας να το δει εκ νέου;
Καρβουνακι στο στόμα, Vitacraft αυτο βρηκα, του δινω επισης ηλεκτρολυτες, συροπι με βιταμινες ΒΚαρβουνακι η ζεολιθο υποθετω δεν εδωσες..
συνεχιζεις η μια φορα μονονΠροχθες το βραδυ
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας