Ασθένειες Ξαφνικός θάνατος σε κανάρα και στους απογόνους της

σημερα το πρωι στο κλουβι που σημειώθηκε ο τελευταιος θανατος, ενα αλλο καναρινακι στην περιοχη της αμαρας η οποια ηταν πρησμένη ελαφρως ειχε κολλήσει μια κουτσουλια το μεγεθος αυτης ηταν αρκετα μεγαλο. Το πτέρωμα του ηταν σε ασχημη κατάσταση με τα φτερα της ουρας να εχουν ξεραμενες κουτσουλιες, το πουλι δεν ειναι και πολυ ευδιάθετο γινεται θεραπεια με aviomycine σταγονες
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Από συνθήκες υγιεινής και καθαριότητας, πουλιών, κλουβιών, σκευών κλπ. Πως πάμε;
καθημερινος καθαρισμος και μια φορα το μηνα πλυσιμο των κλουβιων, ολα τα αλλα καναρινια ειναι σε αψογη κατασταση εκτος απο αυτο, ηταν το μικρότερο ηλικιακα σε σχεση με τα αδερφια του και οταν γεννήθηκε επειδη εμεινε αρκετο διαστημα εντος της φωλιας υπηρχαν κωτσουλιες επανω στο φτερωμα της αμαρας, κπλα μετα το θανατο του καναρινιου που περιγραφω πιο πανω αρχισε και αυτο με την σειρα να εμφανιζει σημάδια αδιαθεσιας σε καμια περιπτωση ομως αυτα που εμφανισε το πουλι που εχασα.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προφανώς κάτι συμβαίνει στην εκτροφή σου που πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα με.. Τρέξιμο.. Νεκροψία, παρακολούθηση από πτηνίατρο κλπ. Πρέπει να βρεις την ριζά του κακού..
 
Back
Top