Ασθένειες Ξαφνικός θάνατος των budgie μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης fei
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Έτσι είναι αλλά εκτός από τις ανοιχτές συζητήσεις υπάρχουν και τα π.μ. , απλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι περισσότερη προσοχή και διευκρινίσεις σε αρχάριους γιατί έχουμε να κάνουμε με ζωντανά , δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν , θεωρώ ότι μιλάω καλά Ελληνικά για να μην κατάλαβα σωστά, απλός θεωρώ κάποιες <βιαστικές> συμβουλές, σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια να με βοηθήσετε, πλέον είμαι πολύ στεναχωρημένη από τον εαυτό μου που δεν είχα τις γνώσεις
Σιγουρα εννοειται καποιος μπορει να σας το προτεινε σε προσωπικο μηνυμα αν και εφοσον εγινε ετσι , καλο θα ηταν να του το πειτε στο μελλον να το τονιζει για να μην εχουμε ξανα τα ιδια λαθη.
 
μετά απο όλα αυτά τα δυσάρεστα η και την κακή εμπειρία που απέκτησα και θα εφαρμόσω σαν αρχάρια είναι οτι δεν αλλάζω τροφή ειδικά απο σπόρους σε πέλετ !
 
Pellet δινουμε σε ενα πουλακι που ειναι μαθημενο ηδη σε pellet. Διαφορετικα ακολουθουμε το πρωτοκολλο της καθε εταιρειας και σε καμια περιπτωση δεν βγαζουμε τους σπορους απτο κλουβι μεσα. Μπορει να μαθουν να τρωνε pellet μπορει και οχι ομως. Δεν σημαινει οτι επειδη εσεις προσπαθειτε οτι θα αυτα θα κατσουν να φανε. Στην δικια σας περιπτωση που ειχατε 2 θα επρεπε να ειστε διαρκως απο πανω τους . Μπορει να ετρωγε το 1 μονο π.χ πως θα μπορουσατε να το καταλαβετε? Για αυτο παντα σποροι μεσα!
 
Δυστυχώς αν τα ήξερα αυτά δεν θα άλλαζα τροφή, θα έπαιρνα πάλι σπόρους
Απλα επρεπε να σας θορυβησει το γεγονος οτι δεν τρωνε οπως και να εχει οτι εγινε τωρα δεν αλλαζει.
 
Πίστεψα ότι σε δύο τρεις ημέρες θα συνηθίσουν, που να φανταστώ ότι μπορεί να πεθάνουν, ότι και να πω δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έκανα τέτοιο σφάλμα, δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω...
 
απλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι περισσότερη προσοχή και διευκρινίσεις σε αρχάριους
Αυτο το πετυχαινεις με ανοιχτες συζητησεις στο forum και οχι μεσω πμ που ο καθενας αμολαει την μπουρδα του και δεν "φιλτραρεται" αυτο που γραφει απο κανεναν αλλο.
 
Back
Top