Γιατί όχι;κοιτα τωρα τι μου εκανες. Θα με κανεις να παρω καναρινι παναθεμα σε.
κουκλακια!
Γιατί όχι;κοιτα τωρα τι μου εκανες. Θα με κανεις να παρω καναρινι παναθεμα σε.
κουκλακια!
Σ'ευχαριστώ Γιάννη...Πανέμορφα!
Σ'ευχαριστώ Μαρία..Να σου ζήσουν να τα χαίρεσαι!
Σ'ευχαριστώ.. Είναι από τη 2η γέννα.. Παρατήρησα ότι όσο περισσότερες γέννες έκανε, τόσο ποιο ανοιχτόχρωμα βγήκαν τα περισσότερα (κάτι έπαιξε ρόλο σε αυτό, οι ειδικότεροι θα ξέρουν...). Τα σκουρόχρωμα, όπως η μάνα, βγήκαν στην 1η γέννα και επίσης τα 1-2 πρώτα της 2ης γέννας είχαν κάπως σκούρα χρώματα..πανεμορφα ειναι! Ειδικα τα καναρινια της 2ης φωτογραφιας εχουν υπεροχα χρωματα, να τα χαιρεσαι!
Το ίδιο DNA υπάρχει στο σπέρμα όσες φορές κι αν παραχθεί. Δεν είναι εκτυπωτής η κανάρα, όσο πιο καινούργιο το μελάνι, τόσο πιο σκούρα τα γράμματα. :)Όσο ζευγαρώνει ο αρσενικός όσο αποδυναμώνει το σπέρμα του και τόσο πιο ανοιχτόχρωμα βγαίνουν τα μικρά. Στην πρώτη γέννα πάντα είναι πιο σκούρα από τα μικρά της τρίτης..
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Για την ώρα θα τα κρατήσω όλα, μέχρι να αρχίσουν τα κελαηδήσματα και να καταφέρω να ξεχωρίσω τα αρσενικά από τα θηλυκά! Μετά θα δω.. Πάντως, εάν είναι να δώσω κάποια, θα βάλω ένα ποστ!πανεμορφα τα χνουδωτα μωρα σου χρηστο! Εχεις βρει νεους γονεις ή θα τα κρατησεις;
Είπαμε! Εϊμαι (λίγο;) ψώνιο και ένεκα και το επάγγελμα, έχω πρόσβαση σε τέτοια!νταξει με αποτρελανες τελειως σημερα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας