Στη 1η φωτογραφία δείχνει τόσο ταλαιπωρημένο, τόσο κουρασμένο και καταβεβλημένο...
Σου προσέφερε χαρά & όλα έδειχναν καλά,
Ακόμα και τα πράγματα, τα πιο απλά φάνταζαν μοναδικά,
Μα σαν όνειρο πια φεύγει πλέον μακρυά &
σαν ανάμνηση γλυκιά φωλιάζει στη καρδιά...
Το γνωρίζω...Μα στην πρωτη φωτο εχει ηδη μπει στο σαβανο ☹
Κι όμως χθες ηταν πολυ καλα...Στη 1η φωτογραφία δείχνει τόσο ταλαιπωρημένο, τόσο κουρασμένο και καταβεβλημένο...
Δηλαδή;Δεν ξέρω απ' αυτά αλλά για να λες τέτοια μυρωδιά τόσο άμεσα, κάτι σε σηψαιμικό σοκ μου κάνει...
Με συγκίνησες πολύ!το οτι ήταν...
δεν θα το ξαναπείς ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος είναι ένας ήρωας που μπορεί να εμπνεύσει τον οποιοδήποτε.Δεν είμαι άξια για τίποτα. Για τίποτα όμως...
Οκ Εντάξει! Να είσαι καλά!Έυα, σου γράφω καθυστερημένα. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έκανες το καλύτερο. Αυτό όμως
δεν θα το ξαναπείς ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος είναι ένας ήρωας που μπορεί να εμπνεύσει τον οποιοδήποτε.
Να είσαι καλά Τάνια μου.Ευακι μου συλλυπητήρια. Έκανες ότι μπορούσες. Καλό ταξίδι να χει ο μικρός σου.
Αυτό προσπαθώ να κάνω.. Αλλά δεν μπορώ..Κράτα μόνο τις ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί έστω και για λιγο
Σάμπως εγώ έχω; Ούτε που το περίμενα Σίσσυ μου!Τώρα μόλις διάβασα για τον θάνατο του μικρού σου Εύα μου... λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία που πέρασε και την κατάληξη του, δεν έχω λόγια ☹
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας