Γενικά Ο Όλιβερ μου πέθανε

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης eva vrs
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Σας ευχαριστω πολυ παιδια ολους για ολα μεχρι τωρα..
Να ειστε καλα...
Οι τελευταιες φωτο που τον εβγαλα σημερα... (τον εθαψα μαζί με το αγαπημενο του παιχνιδι)
Αντιο ολιβερακο μου..σ"αγαπω!
IMG_20170609_144634.webp IMG_20170609_144615.webp IMG_20170609_144559.webp

Στη 1η φωτογραφία δείχνει τόσο ταλαιπωρημένο, τόσο κουρασμένο και καταβεβλημένο...

Σου προσέφερε χαρά & όλα έδειχναν καλά,
Ακόμα και τα πράγματα, τα πιο απλά φάνταζαν μοναδικά,

Μα σαν όνειρο πια φεύγει πλέον μακρυά &
σαν ανάμνηση γλυκιά φωλιάζει στη καρδιά...

Στη 1η φωτογραφία δείχνει τόσο ταλαιπωρημένο, τόσο κουρασμένο και καταβεβλημένο...

Σου προσέφερε χαρά & όλα έδειχναν καλά,
Ακόμα και τα πράγματα, τα πιο απλά φάνταζαν μοναδικά,

Μα σαν όνειρο πια φεύγει πλέον μακρυά &
σαν ανάμνηση γλυκιά φωλιάζει στη καρδιά...

Μα στην πρωτη φωτο εχει ηδη μπει στο σαβανο ☹

Μα στην πρωτη φωτο εχει ηδη μπει στο σαβανο ☹
Το γνωρίζω...
Η περιγραφή μου αφορά την συνολική/τελική εικόνα, το ''μακάβριο'' τέλος, τα σημάδια από τα πολλαπλά χτυπήματα της πάθησης που τον οδήγησε εκεί...

Ναι παιδια! Στην φωτο είναι πεθαμενο...
Ηταν απίστευτο όμως...
Πέθανε και μελανιασε και παγωσε κατευθειαν...
Τα μάτια του ειχαν λιωσει, αχ το πουλακι μου το γλυκο...
Τα χερια μου ακόμα μυριζουν.. Ακομη και με ντετολ τα επλυνα αλλα τιποτα...
Παει κι αυτο... Τωρα θα μεινουν μονο οι αναμνησεις..

Κι όμως χθες ηταν πολυ καλα...

Κάποια μόλυνση, βακτήρια, με κάποια αφορμή, ίσως λόγω αδύναμου ανοσοποιητικού, δεν παραμένουν περιχαρακωμένα στο συγκεκριμένο ασθενές σημείο, αλλά μέσω του αίματος κατακλύζουν τον οργανισμό με αποτέλεσμα την καθολική μόλυνση και τον θάνατο.
http://www.medinova.gr/siptiko-sok/

το οτι ήταν μόνο 8 μηνών σημαίνει οτι τα κυτταρα μνήμης του δεν είχαν γνωρίσει καμιά ασθένεια και δεν μπόρεσε ο οργανισμός του να καταλάβει οτι είχε εισβάλει μέσα του κάποιος εξωτερικός παθογόνος οργανισμός και δεν αντέδρασαν γρήγορα για να σώσουν τον Όλιβερ, για αυτο με το που βλέπουμε ασθένεια σε μικρο σε ηλικία πτηνό πάμε κατευθείαν σε κτηνιατρο-πτηνιατρο,όμως η περίπτωση του ήταν ατυχία, μιας και σήμερα θα τον πήγαινες σε κτηνιατρο όπως μου είπες, μην κατηγορείς τον εαυτό σου, έζησε λίγο, εξαιτίας ατυχίας,όμως το λίγο που έζησε ήταν αρκετό μιας και έζησε πολύ καλή ζωή, καλύτερα που έζησε μαζί με την όμορφη συντροφιά σου για λίγο, πάρα να περνούσε χρονια σαπίζοντας σε κάποιο γωνιακό pet shop, με αποτέλεσμα να μην γνωρίσει πότε τι είναι η αγάπη... Ομολογώ οτι τα λογία σου με συγκίνησαν, είσαι πολύ καλή μητέρα! Πολλά πουλάκια θα ήθελαν να έχουν την συντρόφια σου,όσο για τον Όλιβερ,θα κάθετε πάντα στον ώμο σου και θα ντιντιβιζει στο αυτί σου!

Έυα, σου γράφω καθυστερημένα. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έκανες το καλύτερο. Αυτό όμως
Δεν είμαι άξια για τίποτα. Για τίποτα όμως...
δεν θα το ξαναπείς ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος είναι ένας ήρωας που μπορεί να εμπνεύσει τον οποιοδήποτε.

Έυα, σου γράφω καθυστερημένα. Λυπάμαι πάρα πολύ. Έκανες το καλύτερο. Αυτό όμως

δεν θα το ξαναπείς ποτέ ποτέ ποτέ ποτέ. Ο κάθε άνθρωπος είναι ένας ήρωας που μπορεί να εμπνεύσει τον οποιοδήποτε.
Οκ Εντάξει! Να είσαι καλά! 🙂

Ευακι μου συλλυπητήρια. Έκανες ότι μπορούσες. Καλό ταξίδι να χει ο μικρός σου. Κράτα μόνο τις ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί έστω και για λιγο

Ευακι μου συλλυπητήρια. Έκανες ότι μπορούσες. Καλό ταξίδι να χει ο μικρός σου.
Να είσαι καλά Τάνια μου.
Κράτα μόνο τις ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί έστω και για λιγο
Αυτό προσπαθώ να κάνω.. Αλλά δεν μπορώ..

Μου λείπει πολύ...

Ειλικρινά λυπάμαι πολύ για τον πρόωρο χαμό του μικρού σου Όλιβερ, γιατί ξέρω πόσο τον αγαπούσες και φαίνεται και από την φροντίδα που του έδειξες ακόμη και μετά το σημερινό, μοιραίο πρωϊνό...
Είναι πραγματική παρέα αυτά τα μικροσκοπικά πλασματάκια και αν τα αγαπάς, όταν τα χάνεις πονάς!
Ο χρόνος θα απαλύνει και σ'αυτήν την περίπτωση τον πόνο σου και ο Όλιβερ θα παραμείνει μια ζωηρή και γλυκειά (όπως ήταν δηλαδή και όσο ζούσε) ανάμνηση στο μυαλό σου, είτε πάρεις άλλο πουλάκι, είτε όχι!
Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω, ότι ο Όλιβερ ήταν τυχερός -αλλά και άτυχος θα προσθέσω- γιατί γνώρισε την αγάπη και την φροντίδα σου, αλλά δεν τις χάρηκε για πολύ...

Τώρα μόλις διάβασα για τον θάνατο του μικρού σου Εύα μου... λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία που πέρασε και την κατάληξη του, δεν έχω λόγια ☹

Τώρα μόλις διάβασα για τον θάνατο του μικρού σου Εύα μου... λυπάμαι πολύ για την ταλαιπωρία που πέρασε και την κατάληξη του, δεν έχω λόγια ☹
Σάμπως εγώ έχω; Ούτε που το περίμενα Σίσσυ μου!
Προσπαθώ να το ξεπεράσω σιγά σιγά γιατί δεν γίνεται αλλιώς.
Να'σαι καλά σ'ευχαριστώ για το μήνυμα!:*

Back