Ασθένειες Ο Κιτρινούλης μου ξύνεται, τι του συμβαίνει;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Magdalena
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@MARY58 λοιπόν έβαλα ανιθο και ρίγανη φρέσκια.. Έχει πέσει με τα μούτρα στο φαγητό.😁. Δεν περίμενα να του αρέσει τόσο πολύ.. Εξακολουθεί να ξύνεται όχι πολύ βέβαια. Και επίσης δεν κελαηδάει... Θα περιμένω να δω πως θα είναι και τις επόμενες ημέρες..τι να πω
 
@Magdalena δεν πειράζει που δεν κελαιδαει. Θα γίνει κ αυτό. Τώρα να χαρεί με τις υγιεινές λιχουδιές του γεμίζοντας με τα ωφέλη τους είναι πιο σημαντικό. Κ να σταματήσει να ξύνεται. Ο Κιτρινούλης σου είναι μαχητής, τοχει αποδείξει. Δεν "μασάει".
Ο δικός μου τρελλαίνεται για μπρόκολο, πράσινη πιπεριά κ σπανακι. Κ αν βρεις ζωχους θεωρείται πολύ καλό για καναρίνι. Δοκίμασε τα κάποια ημέρα.
 
Καλημέρα. Χαχα ! Ο λιχουδης!. Αυτός όσο πάει ομορφαίνει 💖🥰. Εγώ θα έλεγα κάθε δύο με τρεις μέρες κάτι. Αυτό κάνω εγώ τουλάχιστον. Εάν είμαι σωστή, δεν στο υπογράφω 🤔🤔🤔
[automerge]1652172637[/automerge]
Είναι αξιοθαύμαστος που στέκεται καμαρωτά στο κλαρί του. Δεν κοιτάς μήπως τον βολεύουν ξύλινες πατηθρες ή ξύλινες πατηθρες πλατιές. Υπάρχουν σχετικά ποστ στο φόρουμ.
 
@MARY58 μην πάθει και τίποτα από τις πολλές πρασινάδες.. ❤️ Χαχα είναι πολύ λιχουδης.. Πλάκα εχει🌼
[automerge]1652172932[/automerge]
@MARY58 έχω και ξύλινη μεγάλη από άκρη σε άκρη...κάνει τις βόλτες σου αυτός.. Παντού κάθεται 🌼
 
Το κάτι μπορεί ναναι κ φρούτο αλλά πιο σπάνια. Ο δικός μου λατρεύει μήλο (όχι ξινομηλο), μπανάνα, αχλάδι ούτε να το δει, σταφύλι από ότι θυμάμαι έτσι κ έτσι. Δεν του έχω δώσει κάτι άλλο. Α! Από λαχανικά, πεθαίνει για γλιστριδα!
 
Αγοράσαμε το spray pinex για τις ψείρες.. Ο Κιτρινούλης μου συνεχίζει να ξύνεται, βασικά το απόγευμα ήθελε να κελαηδησει, προσπαθούσε και σταματούσε για να ξυθει. Κάτι τον ταλαιπωρεί είναι το μόνο σίγουρο 😔. Αύριο θα βάλουμε το σπρευ.. Κάποια συμβουλή?
 
@Magdalena μήπως κ λίγες σταγόνες μηλοξιδο στο μπάνιο του βοηθούσε; Πάντως για ψειροκτονα εγώ είχα πάρει το natural για τον Θεμιστοκλή κ κάθε φορά που τον ψέκαζα αγχωνόταν κ εγώ γινόμουν ράκος! Νομίζω πολύ καλό θεωρείται το elector, αλλά προσωπική άποψη δεν έχω.

 
@MARY58 εβαλα και μηλοξυδο στη μπανιέρα του.. Και εγώ φοβάμαι η αλήθεια είναι.. Αλλά και έτσι που τον βλέπω δεν μπορώ τον στεναχωριεμαι..θα δούμε από αύριο πως θα ειναι.
 
Αυτό που μου έκανε εντύπωση δεν είναι ότι είναι ακριβότερο αλλά δηλώνει ασφαλές για τα πουλιά ακόμα κ με νεοσσούς! Το αν είναι αποτελεσματικό αυτό είναι αλλού παππά ευαγγέλιο!
 
Back
Top